Мнения за 32. СОУ

• 178 643
  • 760
  •   2
Отговори
# 225
ами, то като че ли е по-нормално да е през пролетната ваканция на децата, за да не става някаква трапана пред канцелариите...е maria77bg, твоето "лудуване" увенча ли се с успех? Simple Smile

# 226
Да, но не е гаранция Sad. Аз бях 4-5 входящ номер (не помня точно), а моята приятелка един номер след мен. Но нея не я приеха. Сравнително близко живеем (не в района) и предполагам, че само това се оказа от значение, защото приятелката ми е с десетина минути пеша по-далеч от училището Simple Smile.

# 227
Обещах да пиша, макар че днес питахме нашата класна, но тя каза, че не знае нищо за приема засега.
В сайта са махнали миналогодишното инфо, така че може да се очаква ново.
Не съм сигурна в тази тема или подобна някой питаше за отзиви за преподаватели, казвам дочуто от други родители, не лични - препоръчват Стоилова.

# 228
В сайта са махнали миналогодишното инфо, така че може да се очаква ново.

Не са, още виси там.

# 229
Махнали са инфото за миналата година (до скоро висеше на сайта)...дано скоро да изкарат актуална информация....

# 230
Вече има актуална информация на сайта, точно както писа etaniel:

Уважаеми родители, приемането  на документи за първи клас ( випуск 2015 /2016 г.) ще започне от  2 април 2015 г.

Критериите за прием ще бъдат публикувани през месец март след приемането им от Педагогическия съвет на училището.

# 231
Здравейте, а знаете ли дали началния клас са отделени от големите в различна смяна и различни части на училището? Как е в стола за хранене? Благодаря

# 232
  • Beyond the Frontiers
Здравейте, а знаете ли дали началния клас са отделени от големите в различна смяна и различни части на училището? Как е в стола за хранене? Благодаря
Първолаците са отделени на последен етаж, не се засичат с междучасията на големите. Достъпа до тях е ограничен.
По същия начин храненето в стола е в различно време.

# 233
Достъпът на начален курс е от бул."Христо Ботев", т.е. дори на входа не се засичат с големи.
Първи клас са на последния етаж (сами), а втори клас са на първия етаж (отново сами на етажа и отделени от големите) в "крилото" откъм "Ботев".

# 234
Да, благодаря
Считам това за много добре Simple Smile

# 235
Здравейте искам да попитам някой имали някакви впечатления от г-жа Абланска и г-жа Георгиева децата ми ще са първи клас учебната 2015/2016 год. до колкото знам и те ще поемат 1 клас благодаря предварително Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 236
Само тези две г-жи ли ще поемат 1ви клас? Нали са общо 6 паралелки?

# 237
Някой да знае колко паралелки с английски и колко с руски се приемат?
Като гледам учебния план то в 1ви клас езика е 1 час ЗИП и евентуално 2 часа СИП, така ли е?
Благодаря

# 238
Някой да знае колко паралелки с английски и колко с руски се приемат?
Като гледам учебния план то в 1ви клас езика е 1 час ЗИП и евентуално 2 часа СИП, така ли е?
Благодаря

Всички първи класове са с английски, руският е втори чужд език от ІІІ клас, а англ. език им е 3 часа седмично.

# 239
Благодаря, останала съм с погрешни впечатления...
Знаете ли каква е системата с писане на домашни? Дават ли домашни през седмицата или само за съб-нед?
Или който не се е справил със занималнята остава да се справя вкъщи?
Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт