Мнения за 32. СОУ

• 179 425
  • 760
  •   2
Отговори
# 360
Моля за информация, ако някой знае - кои преподаватели ще водят първи клас през учебната 2016-2017г., т.е. сега водят 3-тите класове (ако изобщо е такава логиката на водене на класовете в началния етап)? И бихте ли споделили лични впечатления за добри начални учители в училището?
Благодаря много за отговорите  bouquet

И аз се интересувам, ако някой знае нещо, нека сподели Simple Smile ( Вече водят 4 клас)

# 361
  • София
Искате да кажете, че в момента водят 4ти, а не трети клас. Thinking

# 362
Искате да кажете, че в момента водят 4ти, а не трети клас. Thinking

Да, Bibi_123 го е написала, просто предното мнение на ♥Mercurial♥๏̯͡๏) е от 08.06, когато все още са водили 3-ти клас Wink

# 363
Да в момента са учителки на 4 клас. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 364
Здравейте,
Искат ли от децата ви да правят дарение за провеждане на някаква конференция в училището? При нас, на децата им се напомня, че трябва да върнат хартия в пункт за вторични суровини и да пуснат дарение в кутията за дарения, която стои в стаята им.
Чета в "новините" на сайта, че такава конференция ще има, но не мога да разбера защо децата дрябва да са спонсори и какви ще са позитивите за учениците от провеждането на въпросната конференция.

# 365
В момента събират пласмасови капачки, но дали с тази цел, не разбрах.

# 366
  • София
Моят син нищо не ми е казвал.  newsm78

# 367
  • София
Видях базара и предполагам, че и той е за конференцията. Нашите не са им споменавали нищо... или поне не ми е казала.

# 368
  • София
Здравейте,

Има ли първокласници, които се хранят с храна от вкъщи, а не ядат на стола?

# 369
В нашия клас има деца, които си носят храна от вкъщи.

За дарение не съм чувала и не са ни искали.

# 370
  • Sofia
Здравейте,
Малко да размърдам темата, като отново повдигна въпроса за частните занимални в района.
Бихте ли споделили малко мнения?
Разучих за Смарти, Адива и Медиа.Последната ни отпада заради цената им, но за другите две имаме колебания.Ще се радвам някой да сподели скорошни мнения, а и ако има други в района също и за тях.
Благодаря предварително

# 371
  • София
За Адива чувам добри отзиви. Дете от нашия клас е там и доста бързо напредна с материала. От приятели чиито дечица са там също чувам много добри отзиви Simple Smile Вие кой клас сте?

# 372
  • София
Гледам, че периметъра на зоната, даваща предимство на критерия по местоживеене за учебната 2016/2017г. е доста ограничен.

# 373
Аз пък се чудя как все още има наплив на деца извън района. Аз съм страшно разочарована. Записах дъщеря си там, защото имаше слава на училище с много изисквания и много учене, но поне до тук (3-ти клас) не съм с такива впечатления.
Руски изобщо не се учи - само рисуват; половината първи срок имаха физическо в класната стая без нищо да правят, с единственото задължение да мълчат, иначе ги наказват да стоят прави (поне да ги бяха запознали с видовете спорт или с някои от българските спортисти); няма съблекални по физическо за начален курс, а с блузите от униформите не може да се играе физическо; не провеждат никакви (нито математика, нито любословие, нито езикови) състезания за начален курс; занималнята е в мазето... Първият сблъсък на човек с училището е да отвори сайта му. А той е толкова неграмотно написан - никакво познание за текстообработка, слети думи, лошо форматиране на текста...

# 374
Гледам, че периметъра на зоната, даваща предимство на критерия по местоживеене за учебната 2016/2017г. е доста ограничен.
Същият е като миналата година, но в сравнение с района по месторабота е доста по-малък, което е необяснимо за мен. Не че има много действително живущи в района. В нашия клас само три деца, сред които и моето са на пешеходно разстояние от училището, но формално живеем извън 5-те преки.
А Мария е напълно права, аз съм страшно разочарована от дисциплината и по-точно липсата на такава.
А за руския - много жалко, силно се надявах, че като бивша руска гимназия ще понаучат нещо.

Общи условия

Активация на акаунт