седмицата 30.01 - 5.02.06 - нека е щастлива

• 11 317
  • 266
  •   1
Отговори
# 210
Стеф,жесток е котарака.Добре дошла в "котешкия "отбор Winkаз нали съм луда фенка...... Crazy
Аз в котешкия отбор съм от бебе  Laughing
да имам как да си доведа смолянското коте...тука да си го гледкам, че така ми липсва понякога...ама не дава мойто пловдивското, нали е егоист Mr. Green

# 211

Ео, с теб какво става?
Нищо. Едно голямо кръгло нищо. Само като щура пътувам. Отгоре на всичко хич не ми се учи и пиша глупавичке стихотворенийца. Мисля само за бебето на леля ми и дали съм от тези роднини, които имат право да и се натрисат първи, когато се роди, или от тези, които трябва да почакат малко... baby_neutral Crazy

# 212
Ти поне си гледаш някакво,а аз ..... Sadсамо тичам по улиците след котките и по зоомагазините блея Crazyв къщи имаме уговорка- ако единия има котка(разбирай мен),другия си взима папагал( разбирам мъжът ми).Ама той иска разни какадута и т.н. #CrazyАбе- ще си гледам китките и -т'ва е . Grinning

# 213
Ти поне си гледаш някакво,а аз ..... Sadсамо тичам по улиците след котките и по зоомагазините блея Crazyв къщи имаме уговорка- ако единия има котка(разбирай мен),другия си взима папагал( разбирам мъжът ми).Ама той иска разни какадута и т.н. #CrazyАбе- ще си гледам китките и -т'ва е . Grinning

Абе хора, нали след има няма 7 месеца ще си гледате едно такова малко, пухкаво и ревливо? newsm78 Кво сте се вдетинили сега? Laughing

# 214
В такъв случай идея си нямам каква е нормалната цена за страница...
В София - 17-20 стотинки. В Пловдив съм виждала по 30 Shocked

# 215
Така е ,Гризка,ама  всеки си има слабости и лудости Crazy Laughing
МОмичета,4акайте да викажа- вече и в България е регистриран птичи грип Shocked-във Видинско. SickУжааааааааасссссссссссссссс!!!!!

# 216
Ох, само не изтерясвайте, не работите в птицеферми все пак. Аз лично няма да се откажа от яденето на пиле, ко ще пък да умра. Писна ми да ме травмират с глупости, то не беше студ - все едн всяка зима не е студено, то не беше атипична пневмония...Няма да си променям живота за един умрял лебед във Видин...Аааамаха!

# 217
Съжалявам ако съм те стресирала по някакъв на4ин.Не беше насочено специално към теб и не е била такава целта ми.И аз не се отказвам от пилешкото,и смятам всичките тези истерии за преувели4ени,но...просто исках да споделя новината с вас.Нещо като вътрешен"клюкарни".Е- явно не се получи.Като изровя нещо"розово"- непремено  ще ти го пусна  - за подобряване на настроението Grinning

# 218
Не, бе, не - за тва пък най-малко мен можеш да стресираш. Просто...Ох, няма значение, не ми се кара с никого и не ми се обяснява. Захаросаните новинки всъщност също не са ми по вкуса. Клюкарствайте си колкото искате на тая тема, другите може и да искат, аз просто се опитах да изразя някакво мнение, което е излязло остро, защото ми писна от такива глупости - то студ ли не беше, грип ли не беше...Ама както казах - не ми се обяснява. Tired

# 219
  • На един клон
Стеф,ма верно аватара ти е супер!
(тия животни са най-сладки на картинка обаче,пууу,много жилаво бе!)
Ще видите аз утре как ще си турна една истинска кукумявка,а не тоя имитатор!

# 220
  • София
Здравейте момичета и от мен newsm51Имам един въпрос,не знам дали е за тук-след като ми закъсня този месец с пет дни,а цикъла ми е средно 27 дни,кога според вас трябва да почна с тестовете за ову?Попринцип ги почвам на 11 ден,но сега се чудя с това 5 дневно закъснение,дали не трябва по-рано да ги почна?Предварително мерси и многоооо  love001

# 221
Почни си пак както обикновенно.
А...защо лентичката ти показва такова абсурдно нещо newsm78

# 222
  • София
Stef мерси за отговора,а относно лентичката,не знам -днес ми е 10 ден от цикъла.Нещо не съм в час с тези лентички newsm12

# 223
 Добро утро момичета! Влизах в чата да търся Херчето, ама нъцки -нямаше никой там! Доста съм притеснена, но дано да е ненужно...
Хубав уйкенд на всички! Heart Eyes

# 224
  • Стара Загора
Добро утро момичета! Влизах в чата да търся Херчето, ама нъцки -нямаше никой там! Доста съм притеснена, но дано да е ненужно...
Хубав уйкенд на всички! Heart Eyes
Скачай в чата...идва Mr. Green Ами спах  Blush

Общи условия

Активация на акаунт