За мъжете с татуировки и секси татуисти

• 14 050
  • 132
  •   1
Отговори
# 90

В една предходна тема се извъртяха толкова снимки на посредствени женички, които мнозинството окачестви като красиви .. за мен напълно лицемерно, но нали са част от форумското ощество и гилдията на ССФ - може. Да, всичко е въпрос на вкус и като такъв е смешно нечие мнение да се налага като меродавно.

Това беше грубо !!!

Разбира се, че е грубо...Взимам пример от други изказвания  Wink
И, разбира се, аз съм грозна, глупава, завиждаща и затова говоря по този начин  Joy

Във всеки човек има по нещо хубаво и честно да си призная аз се изненадах колко хубави български жени има и най-вече майки. Хора с по няколко деца блеснаха с прекрасни фигури и излъчване.

Честно казано не ми се започва подобен безсмислен разговор  Peace
Всеки трябва да има мнение и да го изразява. Само важното е да става по малко по-цивилизован начин. Толерантността трябва да се възпитава, защото помага на всички нас да живеем по-спокойно един с друг.
Има много неща, които аз не харесвам или не разбирам и не се притеснявам за да го заявя. Но се опитвам да не се слагам етикети, защото предразсъдъците само могат да ограничат хоризонта ми.

# 91
....
Защото човекът едва ли знае, че го коментират по форумите и най-вероятно не дал разрешение да се показва снимката. Тук обаче четат и пишат много хора, твърде вероятно е да разбере и най-малкото просто не е красиво да определяш някой точно с думата гнусен дори и да не ти харесва.
И защо трябва да ме е грижа за момчето, което си е качило снимката така, че да могат всички да я виждат и обсъждат?
Не съм казала, че трябва. Точно това е проблемът, като пишем анонимно във форуми е много лесно да не ни е грижа за никого и да раздаваме епитети. И се почват едни коментари- този е гнусен, онзи е противен и ми се повдига..... А дали ще имаш доблестта и на живо да им го кажеш? Естествно ако човекът пише във форума важат вече други правила както беше написал и някой преди мен.

# 92
OMG ooooh! Момичета отегчихте ме до смърт. На който не му харесват татуирани мъже да се чувства свободен да напусне темата. За тези, които се кефят на татуирани пичове- ми качвайте снимки да оплакнем окото. И моля ви без философски излияния- тази тема е за разтоварване. И да аз съм булката. Boriiiiiiing  newsm11
Сега за феновете, представям Ви Nick Wooster- a fashion guru и мой мокър сън https://www.facebook.com/nickwoosterstyle

# 93
Зависи.
Все пак има огромна разлика между http://userserve-ak.last.fm/serve/_/7856829/Tommy+Lee+tommylee.jpg и http://---/uploads/tinymce/w01/392275_10150478609846328_44740016 … _2022752820_n.jpg

Харесвам мъжа на Драга, фотографиите й също.
Мъжът на Драга и моят мъж са колеги и работят заедно. А снимките на Драга са ни подарък за сватбата. Tnx Драга.

# 94
OMG ooooh! Момичета отегчихте ме до смърт. На който не му харесват татуирани мъже да се чувства свободен да напусне темата. За тези, които се кефят на татуирани пичове- ми качвайте снимки да оплакнем окото. И моля ви без философски излияния- тази тема е за разтоварване. И да аз съм булката. Boriiiiiiing  newsm11
Сега за феновете, представям Ви Nick Wooster- a fashion guru и мой мокър сън https://www.facebook.com/nickwoosterstyle

Ти попита момичетата как е при тях - бяха така мили да ти отговорят. А ти така наблагодарно груба да им отговориш по този начин.

Ще проявя твоето отношение и ще настоявам ПЪЪЪЪЪЪЪК в тая тема ПЪЪЪЪЪЪЪК да си говорим за секси мъжете с перфектно изгладени сини ризи ПЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪК.

# 95
Добре ето малко и за феновете на сините ризки  Laughing Не е ли сладур този Party Сигурно е забавно да имаш такъв дядо. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=468743176548570&set= … ype=1&theater

# 96
OMG ooooh! Момичета отегчихте ме до смърт. На който не му харесват татуирани мъже да се чувства свободен да напусне темата. За тези, които се кефят на татуирани пичове- ми качвайте снимки да оплакнем окото. И моля ви без философски излияния- тази тема е за разтоварване. И да аз съм булката. Boriiiiiiing  newsm11

Ти попита момичетата как е при тях - бяха така мили да ти отговорят. А ти така наблагодарно груба да им отговориш по този начин.

Ще проявя твоето отношение и ще настоявам ПЪЪЪЪЪЪЪК в тая тема ПЪЪЪЪЪЪЪК да си говорим за секси мъжете с перфектно изгладени сини ризи ПЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪК.

Ами, които са с бели, червени, розови, жълти, оранжеви, кафяви и др. не стават ли?

Поздравявам всички любители на татуировките с това:

Последна редакция: пт, 07 юни 2013, 17:38 от vl

# 97
WOW Много романтично. Направо ме пренесе в някой стар американски филм.  bouquet

# 98
Ето малко руска романтика:

# 99
  • вятър в маслините, вятър над хребета
vl, благодаря за прекрасния валс, но какво общо има той с татуираните мъже newsm78?

# 100
Не харесвам татуировки, нямам и не харесвам мъже със. Но това не би било причина да нямам отношения с татуиран, негова воля, аз не притежавам нито тялото нито желанията на който и да е.
Май Mr. Green

# 101
  • Bristol
Отговарям на въпроса в темата, на който не му харесва, да е мислил преди да задава подобни въпроси Wink
Падате ли си по мъже с татуировки и татуисти. Аз лично съм хлътнала по едно секси татуистче  Heart Eyes направо ми е като фетиш а при вас как е?
Не харесвам и най-малкото ги намирам за секси, даже обратното. Не съм си падала по татуиран мъж до сега. Обаче ме накара да се замисля, как бих реагирала, ако бях попаднала на някой татуиран на по-скришно място. Дали щеше да ме отблъсне или щях да си променя мнението за татуировките  Laughing И дали е стечение на обстоятелствата, това че не съм била с татуиран мъж или просто типа мъже, които ме привличат, никога не биха се татуирали  Flutter
Любопитно ми е вие мнението за хората, по какво го формирате? По прическата? По дрехите? По наличието на татуси или обици? Или на база личен контакт и персонални качества?
Посрещам по външния вид първо, както повечето хора. Но до сега такива с татуси и обеци не са могли да ме впечатлят с интелект и на по-късен етап. Веднъж само попаднах на един татуиран и с пиърсинг дори на езика, който ме впечатли с креативността си, но като интелект пак си куцаше  Crossing Arms
И на мен ми се повдига от мъже със сини ризки и бежави панталонки, ама не ги гледам и това е.
И мен това съчетание ми обира точките, но честно си признавам, предпочитам го пред татуировките  Laughing

# 102
Merry , това че си татуиран, не означава че си много умен. Mr. Green
Татуираните хора са хора като всички останали - сред тях има всякакви и никой не е длъжен да се доказва пред останалите ( нетатуирани ) какъв е.

Оттук въпроса - ако татуираният човек е умен, успял и пр. сте по-склонни да приемете татусите му?

Мен ме учудва, че те все още са предмет на подобен разговор, защото аз в последно време вече почти не познавам човек, без поне една мъничка татуировка. Толкова са разпространени.

# 103
Аз нямам нито една по 2 причини - страх ме е, че ще боли и 2 - харесва ми разнообразието - не искам да се шаря цялата, но пък искам няколко различни неща.  Crazy Затова като ми се прииска рисунка, ходя да ме рисуват с къна  Crazy

# 104
Успелият и умен човек с татуировки, особено виждащи се, е пример за тези, които имат предубеждения.За тези, които нямат е все едно, познавам и успели, и неуспели. Аз например съм предубедена към циганите.Не ги мразя, не ме е гнус.Предубедена съм за възпитанието им, знанията, които са получили.Когато видя успял, е пример за мен, че не всички са такива и може би греша.

Еовин, зависи къде я правиш и прагът ти на болка.Някои казват, че боли по-малко от раждането.Аз бях с упойка, но честно казано двете болки могат да се състезават.Не знам ако нямаше упойка какво щях да правя  Laughing 
Защото докато ме татураха ме болеше зверски, беше като изтезание направо. Сякаш ме пробиваха с бормашина.  Та бих препоръчала първата да не е където и да е по гръдния кош  Joy

Аз имам един бежов панталон тип цигара и една синя лятна блуза.И двете са едни сладоледени нюанси и много обичам да си ги нося заедно, не знам какво му е грозното  Joy

Общи условия

Активация на акаунт