Тибетска гъба / кефир / кефирена гъба 2

• 148 102
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
  • Ямбол
yulmanaпочва да сивее,прозира,вмирисва се,не се развива-не расте,срок на живот няма,понеже постоянно се "преражда"

# 331
 Моята откакто е в хладилника,расте по-бързо и сякаш й се отразява по-добре там.

# 332
Аз самата,винаги щом имам свободна пращам.
Нека бъдем взаимно полезни,като си помагаме с придобиването с нея и съвети за отглеждането.
Има и доста рецепти,които могат да се намерят и да използвате кефира,не само като напитка ,а и в кулинарството,като просто заместите прясно /кисело мляко с нея.
[/quote]

Здравей !

ИМАМ 2 РЕЦЕПТА ЗА СЪВМЕСТНА КОНСУМАЦИЯ НА ДВАТА ВИДА ТИБЕТСКИ ГЪБИ.
Теоретиците казват, че консумацията им не трябва да се смесва.

Но от дълги години опит, аз успях да "изведа" две практични, работещи и ефективни рецепти.
Едната е за начинаещи / нови/ в консумацията на продуктите от двата вида тибетски гъби, а другата е за "напреднали".

Ако искаш да ги видиш, пиши ми на мейла: jizbul.2000@abv.bg - ще ти пратя схемите.

Хубаво е тези рецепти /схеми/ да се използват с въздействие върху биологически активни точки от човешкото тяло. Това ЗНАЧИТЕЛНО усилва ефекта от съвместната консумацията на гъбите !

# 333
Какъв е проблема тези схеми да ги споделиш тук?

# 334
  • София
teo18, кои 2 тибетски гъби имаш пред вид? Млечната / кефирена и Комбуча или.......???  newsm78
Моля, сподели тук схемите за прием на гъбите.
Благодаря!  Grinning

# 335
Момичета някой следил ли си е кръвното ,от както пие кефир?Съпруга ми пие кефир от един месец и направи исхемичен инсулт с кръвно 270 на 150.В никакъв случай не намесвам гъбата в случая,но се чудя сега да правя ли кефир...да не правя ли.Навсякъде пише,че кефира регулира кръвното налягане,но една лекарка ми каза,че вдига кръвното  и да спра.Сега съм в голяма чуденка какво да правя.

# 336
  • София
От лятото пия кефир. Имам само една почивка от 10 дни и след това от 3-4 дни. Отразява ми се много добре! Но аз съм с много ниско кръвно.
Да не би да е пил повечко алкохол???

# 337
От лятото пия кефир. Имам само една почивка от 10 дни и след това от 3-4 дни. Отразява ми се много добре! Но аз съм с много ниско кръвно.
Да не би да е пил повечко алкохол???

Не,от работа няма време.

# 338
  • София
Ммммм, да. Работохолик! Simple Smile Хубавото на тази напитка е, че дава сили и много помага при умора.

# 339
Ммммм, да. Работохолик! Simple Smile Хубавото на тази напитка е, че дава сили и много помага при умора.
Да,много добре се чувстваше докато пиеше кефир.Най интересното е,че свали към десет килограма без да си променя режима и много иска да продължава да си пие кефира човека,но аз засега се дърпам да му правя.

# 340
  • София
Аз също отслабнах с около 2-3 кг.

# 341
И аз пиех преди няколко години кефир и ми се отразяваш чудесно. Искам да ви питам, ако някой има опит, при кърмене може ли да се пие кефир?

# 342
  • София
Мисля, че няма да навреди.

# 343
  • Пловдив
Здравейте и от мен !
Случайно попаднах в темата .
Аз си я донесох от чужбина преди 5 год. и продължавам да си я пия .
Не виждам нещо да ми вреди и си я пия всеки ден .

# 344
  • СОФИЯ
Аз си пия кефир от 3 месеца и ми е добре. Сега имам гъба за подаряване, София- Борово. Ако някой иска, да пише на лични, че иначе няма да видя Simple Smile Весели празници!

Общи условия

Активация на акаунт