Тибетска гъба / кефир / кефирена гъба 2

• 148 129
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте и за много години!
Нова съм тук. Проявявам интерес към тази гъба - кефир. Възможно ли е някой да ми изпрати иили да си купя? От Русе съм

# 346
  • Пловдив
Ако беше от Пловдив нямаше проблем ,днес изхвърлих една част ,защото става голяма .

# 347
  • София
Честита нова година!

# 348
Ако беше от Пловдив нямаше проблем ,днес изхвърлих една част ,защото става голяма .
Аз съм от Пловдив, препоръчаха ми я за проблеми със стомаха. Ако може някой да ми помогне с намирането ще съм много благодарен.

# 349
И аз пиех преди няколко години кефир и ми се отразяваш чудесно. Искам да ви питам, ако някой има опит, при кърмене може ли да се пие кефир?
Може да се пие, даже е по-добре от киселото мляко, защото съдържа повече пробиотици. Аз пиех, докато кърмех, но моята умря. Сега пак си търся. Бременна съм и имам проблем с гъбичките, надявам се кефирът да повлияе добре средата там.
От Карлово съм, ако на някой му се занимава ще си платя куриера.

# 350
Здравейте!Много интересна гъба.Бих искала да пробвам,ако някой има излишна за даване,може да ми пише лс  Hug

# 351
  • До хладилника, който обичам
Имам гъба за даване в Пловдив. По куриер ми е трудно да пращам, съжалявам, работното ми време съвпада с това на куриера.

Искам да ви кажа още, че противно на Свещените Правила, записани в темата за употреба и работа с гъбата, тя е съвършено дуракоустойчива  Grinning

Първо преседя седмица на стайна температура в мляко. Млякото, вече станало на кефир, се разслои след третия ден; отгоре остана млякото, отдолу се отдели все по-отчетливо водата. На шестия или седмия ден я прецедихме. Кефирът беше газиран, киселеещ, но съвсем годен за пиене.

След това живя две седмици в едно и също мляко в хладилника. Разделена ни е на две дози. Едната доза може би е била с отворена капачка - нейният кефир не ставаше за пиене. Другата доза беше със затворен капак - там кефирът беше газиран и годен за пиене (изпихме го).

Та така по въпроса за специалните нужди на гъбата  Grinning не казвам, че не стават фалове, но все пак, нашето небрежно отношение към нея до момента показва, че тя е значително по-устойчива, и издържа на много по-ежедневно отнасяне с нея, а не е нужно такова свръхвнимание и стриктност.

# 352
  • София
Имам гъба за даване София.

# 353
Имам тибетска гъба за даване в София, пращам и с куриер из страната. Пишете на gpuh@abv.bg.

# 354
Здравейте и от мен!Честита Нова година и много успешна за всички!
Много ми се иска да я пробвам тази гъба!Мисля си,че би ми се отразило добре,а определено имам нужда от "допинг" . Laughing Сега съм в майчинство след 2 поредни бременности с две малки диванета на 3 и 1г. и половина,дълго кърмене и изцеден организъм. Simple Smile Ако някой има от гъбата за даване в Търново ще бъда много благодарна!  bouquet

# 355
  • Лондон
Момичета искам да попитам :

Какво е на вкус полученото мляко?

Има ли ограничение в количеството на прием т.е. може ли около 300-400 мл за закуска или вечеря?

# 356
  • Ямбол
ЕМСИ Айрян, като за начало започни със 100 мл, виж как ти се отразява на организма, на вкус,после може да увеличиш.
Има срещани мнения, да не се прекалява с консумацията.

Някой тук да има чаена гъба, питах в др.тема преди време, но никой не ми отговори,а съм обещала да намеря на 1 дама.?

# 357
 Здравейте!

Вчера ми дадоха гъбка, но като я слагам в млякото видях, че има слуз по нея. Четох, че не трябва.
 Можете ли да дадете съвет как да я оправя?

# 358
  • TX
улфрих имаш поща  Peace
R_ няколко дни я слагай в по-маслено мляко от обикновено и не я плакни  Peace

# 359
Може би аз не се справям с отглеждането, но ми подаряват няколко пъти и е ужасно  Sick

Общи условия

Активация на акаунт