Тибетска гъба / кефир / кефирена гъба 2

• 147 697
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
  • София
В понеделник или вторник ще пращам кефирена гъба по Еконт. Ако някой иска да ми пише на лични, т.к. не ми е много близко офисът им, та да отметна повечко задачки с едно ходене. Simple Smile

# 406
Здравейте момичета,

от София съм. Бих искала да помоля за кефирена гъбка. Ако някой има въчможност, нека ми пише, за да се уговорим

# 407
bebelia имам за даване в кой раьон на София си ?

# 408
  • София
И аз мисля, че може да се дава на малки деца. Не вреди, освен ако има непоносимост към лактоза........млека.

# 409
Здравейте! Търся кефирена и чаена гъба - актуално предложение.  Благодаря предварително!! Хубав уикенд!!

# 410
..и още нещо: става реч за Свищов. Надявам се, може да се изпраща по куриер...?!

# 411
здравейте търся си тибетската гъба ако някой има в повече да ми прати :

# 412
  • София
погледнете няколко поста по-нагоре.
днес следобед ще пращам по Еконт, който иска да ми пише, до 2ч. ще съм онлайн.

# 413
  • София
Здравейте! Търся кефирена и чаена гъба - актуално предложение.  Благодаря предварително!! Хубав уикенд!!

За чаената гъба май ще е проблем. Знам, че не обича да се разклаща......

# 414
  • Бургас
на мен ми пратиха чаена по куриер ,не е имало проблем,но беше плътно в съда.

# 415
да се включа и аз в търсенето на чаена, ако някой има за даване .... от София съм Simple Smile

# 416
  • Бургас
да се включа и аз в търсенето на чаена, ако някой има за даване .... от София съм Simple Smile
ако имаш фейсбук,има една група,"подарявам" или нещо такова  newsm78  ,там много потребители подарявам ненужните им вещи,та писах в темата какво търся и веднага 2 потребителки ми отговориха,ако намериш въпросната гупа пиши и ще се отзове все някой

# 417
Здравейте, има ли някой от Бургас,който да подарява от кефирената гъба!
Благодаря предварително...

Последна редакция: сб, 15 фев 2014, 08:58 от felicita_9

# 418
  • Бургас
Здравейте, има ли някой от Бургас,който да подарява от гъбата!
Благодаря предварително...
аз съм от Бургас,но засега нямам гъба за даване,скоро раздадох и всеки момент ще ми се отдели нова,която съм обещала,а чаената се дели и размножава по-бавно

# 419
Имам млечна тибетска кефирена  гъба, много ми се размножи, а когото съм питала от моите познати дали иска да му подаря, не искат.Колкото и да обяснявам, че е нещо хубаво и полезно все още на никой не съм подарила.Аз съм си я купувала,много и се радвам!Макар,че не обичам много млечни продукти,сутрин си пия кефир.В началото ми беше малко необичаен на вкус,но сега си ми е супер!Все едно е леко прокиснало газирано кисело мляко,или поне така аз го оприличавам.Също смятам,че трябва да се подарява.Аз съм от Плевен.Ако някой желае,ще подаря с удоволствие!Но ако сте от друго населено място,ако желаете,мога да  изпратя с куриерски разходи за Ваша сметка по Еконт.За интересуващите се,пишете на електронната ми поща    iwe@abv.bg   !     Инфо как се гледа и т.н. има много в нета,но ако все пак искате да ме питате,ще помогна,с каквото мога.   

Общи условия

Активация на акаунт