По морета плувам, на брега лудувам :-)

• 22 081
  • 753
  •   1
Отговори
# 345
Да бе работи! През август съдът е в отпуск, а деловодството е в инвентаризация.  Crazy Crazy

август е след 1 месец. следи новините и ще чуеш колко пъти съдии да имат заседания ,дори и да издадат присъди. особено по бързата процедура.

# 346
  • Cyprus, Пловдив
иииих, и аз бих пийнала една бирица, ама нямааа  Mr. Green

За теб може и безалкохолна  Mr. Green Grinning

# 347
Добро утро ! Hug

Лъки , твоето дело е по-специално и може и да имаш развитие . Hug

Шамс , за теб
Скрит текст:

# 348
  • Cyprus, Пловдив
Добро утро!
Хепи, какви са тези бири рано сутрин, пък били те и смесица между бира и лимонада  Laughing Naughty

# 349
  • София
Да бе работи! През август съдът е в отпуск, а деловодството е в инвентаризация.  Crazy Crazy

август е след 1 месец. следи новините и ще чуеш колко пъти съдии да имат заседания ,дори и да издадат присъди. особено по бързата процедура.

Те и през август имат заседания, но само когато са на зор

# 350
  • София
Добро утро!

Вие с бирата не сте спирали от снощи  Mr. Green Mr. Green

Усмихнат ден

# 351
Добро утро!
Чудна вечеринка сте си заформили  Simple Smile
Охи, със сигурност не е леко да се вземе такова решение! Не бързай, премисли... спомни си.... анализирай, пък в крайна сметка каквото и да се случи, трябва да се случи  Hug
Моите момчета днес са на имунизации та пак ми се е свило сърцето.. Дано всичко мине леко  Praynig
Очертава ми се прекрасен уикенд, дано няма провали и дано децата са ок след ваксината...
Желая ви, прекрасен ден   bouquet

# 352
Благодаря ви за информацията за ЧСИ, сега остава само да го хвана да станат два месеца, те май вече са станали, защото по принцип в решението пише до пето число ,а той ги плащаше на 25-то, дефакто днес стават 2 издръжки неплатени. Засега ме заплашва, че щял да ми ги плаща с 2 месеца закъснение, за да ме дразни, явно си мисли, че нищо не могат да му направят, обаче  е пропуснал какво пише в решението. ''Хвала''на такива ''бащи'', които не плащат издръжки на децата си, докато са в болница, за да дразнят майките им. Нямам думи просто да опиша злобата и омразата в гласа му, без конкретна причина, това за изоставените и отхвърлени бащи вече се изтърка, човека си се ожени веднага и чака друго бебе, защо е тази злоба тогава, не мога да си обясня, може би е насочена срещу новата ми половинка и факта, че детето го обича много, но...нищо не е без причина, все пак той се грижи за нея всеки ден като истински баща, а оня другия-той никога няма време, все е уморен, все има работа, тук го боли, там го сърби, от един месец не я е вземал или поне да се обади да пита как е, дори не знаеше, че е в болница, защото не си вдига телефона.

# 353
Добро утро!
Хепи, какви са тези бири рано сутрин, пък били те и смесица между бира и лимонада  Laughing Naughty

Лъки , за бременни , по всяко време на денонощието може ! Grinning

Илитка , имало ли е проблем с ваксините досега ?
Ние не сме имали никога . Peace
Споко ! Hug

# 354
  • София
Благодаря ви за информацията за ЧСИ, сега остава само да го хвана да станат два месеца, те май вече са станали, защото по принцип в решението пише до пето число ,а той ги плащаше на 25-то, дефакто днес стават 2 издръжки неплатени. Засега ме заплашва, че щял да ми ги плаща с 2 месеца закъснение, за да ме дразни, явно си мисли, че нищо не могат да му направят, обаче  е пропуснал какво пише в решението. ''Хвала''на такива ''бащи'', които не плащат издръжки на децата си, докато са в болница, за да дразнят майките им. Нямам думи просто да опиша злобата и омразата в гласа му, без конкретна причина, това за изоставените и отхвърлени бащи вече се изтърка, човека си се ожени веднага и чака друго бебе, защо е тази злоба тогава, не мога да си обясня, може би е насочена срещу новата ми половинка и факта, че детето го обича много, но...нищо не е без причина, все пак той се грижи за нея всеки ден като истински баща, а оня другия-той никога няма време, все е уморен, все има работа, тук го боли, там го сърби, от един месец не я е вземал или поне да се обади да пита как е, дори не знаеше, че е в болница, защото не си вдига телефона.

А къде го пише това за двата месеца. Мисля, че не е задължително. Веднага след излизането на решението си вземаш изпълнителен лист и хоп при ЧСИ, за да ти е сигурно, че ще си ги получаваш редовно и навреме. Както и за разноските по делото, ако са присъдени на него. За всяко решение си вадиш изпълнителен лист, за да нямаш проблем

# 355
И аз така направих .
Никакви закъснения не съм чакала .
Веднага след решението - изпълнителен лист , да ми е мирна главата . Peace

# 356
Момичета, благодаря за подкрепата  Hug и за това, че ми търпите мрънкането.

Днес съм доволна, че нещата ми се подреждат. След обяд имам среща с директорката на дневния център за малчо и се надявам да мине добре и от септември да тръгва. После отивам де се правя красива  Flutter и утре отпрашваме с малчо.

# 357
Браво , Охи ! Hug
Радвам се за теб !  bouquet

# 358
  • София
Момичета, благодаря за подкрепата  Hug и за това, че ми търпите мрънкането.

Днес съм доволна, че нещата ми се подреждат. След обяд имам среща с директорката на дневния център за малчо и се надявам да мине добре и от септември да тръгва. После отивам де се правя красива  Flutter и утре отпрашваме с малчо.

Е това е задължително - "винаги красиви", като едно време пионерското "винаги готов"  Mr. Green Mr. Green

# 359
А откъде трябва да взема изпълнителен лист, някъде го прочетох в семейния кодекс това за две и повече издръжки, значи вземам изпълнителен лист и отивам с него при ЧСИ и му казвам да придвижи нещата, а после от ЧСИ ли си вземам всеки месец парите?

Общи условия

Активация на акаунт