Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 39

• 51 982
  • 738
  •   1
Отговори
# 15
  • Пловдив
Упорито се уча да слагам очна линия,взех си тип маркер на Г.Р и все още не мога да я направя перфектно.Явно всичко е въпрос на време,но..започвам да се отчайвам Crossing Arms
Ако има някакъв трик моля за съвет Hug

Благодаря за темата  bouquet

Последна редакция: ср, 12 юни 2013, 22:20 от armira

# 16
  • Пловдив
Трика е в практиката  Joy , иначе има уроци в интернет, които много помагат , примерно аз никога нямаше да се сетя, че трябва да започна от опашката  Blush и щях да започвам от вътрешния край на окото...  Аз пък започнах с гел-линия , мислех си че ще е по-лесно, но може да взема за проба и на ГР ...

# 17
MissNellie, благодаря за темата!   bouquet
densi, това е голям комплимент за мен! Grinning   bouquet
Аз днес си купих поредното боклуче  Mr. Green - Astor 24h Perfect Stay Waterproof Vibrant Eyeshadow. Цветът е 120 Eternal Bronze
Цветът много ми харесва, но качеството на сенките не ми изглежда много добро, а цената не е чак толкова ниска. Утре сигурно ще ги пробвам и ако имам време ще покажа.  Simple Smile
Много ми харесват очните линии на *Merry* и iv4enceto_91 както и нежният грим на Le Soleil*  Heart Eyes
bubanka , гледам в блога и не мога да го намеря това червило. Намерих само  Wet’n'Wild Silk Finish Lipstick 26  Blush 

# 18

bubanka , гледам в блога и не мога да го намеря това червило. Намерих само  Wet’n'Wild Silk Finish Lipstick 26  Blush 

заповядай, надолу  Wink

# 19

Le Soleil*, много нежен грим. Какви са сенките?

Благодаря, Sladkishi!
Сенките са на Artdeco 293 и 28, и Karaja – Palette Visage, най - тъмния цвят http://lesoleill.wordpress.com/2013/06/09/karaja-palette-visaje/.

# 20
  • София
Аз се въздържам да коментирам много, много, защото не показвам нищо, но В&C твоите гримове наистина много ми харесват. Много са нежни и изпипани...

# 21
  • София
И аз в новата тема   bouquet.

Напоследък и аз съм само с очна линия, предимно моливна. Опашката я правя с тънка четка, с която разнасям молива да стане плътен и равен. Синия супершок на Ейвън ми е мнооого любим този сезон. Искам сега е зелен такъв, но пак така мазен и наситен  Crazy.

# 22
  • Стара Загора

Le Soleil*, много нежен грим. Какви са сенките?

Благодаря, Sladkishi!
Сенките са на Artdeco 293 и 28, и Karaja – Palette Visage, най - тъмния цвят http://lesoleill.wordpress.com/2013/06/09/karaja-palette-visaje/.

Като тази палитра на Караджа има подобна на Пастел Grinning

Скрит текст:

А колко искам червилото и ружа не е истина Tired

http://sombrenix.blogspot.com/2013/05/flormar-lights-of-flowers-koleksiyonu.html

И очната линия да видите, нали сме на такава вълна сега.
Пускала съм снимки във фейса, но който не е видял - да го направи. Laughing

Миш, днес гледах хубави тюркоазени от Класиците, но не обърнах подробно внимание на останалите цветове, защото Aqua Pop ми е достатъчен засега. Grinning
http://apteka.framar.bg/30029643/%D0%BA%D0%BB%D0%B0%D1%81%D0%B8% … E%D1%87%D0%B8-210
Не смея да препоръчвам, че на ръка изглеждаше мазен и плътен, но на око дали ще е така... Rolling Eyes

# 23
  • в 1001-та нощ
Ивче, много различна визия  Peace много ми хареса  bowuu

ТУТИ, радвам се, че показваш свои неща Simple Smile много добре е станало Simple Smile ще е хубаво, ако успявате да снимате и грима отблизо Simple Smile bowuu

Благодаря за темата   bouquet радвам се, че 15 дата в е събота, а не в петък, както си мислех, за да опитам да спретна нещо  Blush

# 24
Ивче, синята спирала пак ли е на флормар?

# 25
  • София
Ивче, ти пък....ако ги видя тук тея Класици са 1,50 бройката си взимам веднагически едно зелено за проба  Crazy. Ще се разтърся. Получих сърцетуп от линка с новите Флормарски ружче и червило  Crossing Arms, изглеждат жестооокооо!!! 100% няма да ни огрее в БГ, нали?  Crossing Arms Tired

# 26
  • Стара Загора
Ивче, много различна визия  Peace много ми хареса  bowuu

ТУТИ, радвам се, че показваш свои неща Simple Smile много добре е станало Simple Smile ще е хубаво, ако успявате да снимате и грима отблизо Simple Smile bowuu

Благодаря за темата   bouquet радвам се, че 15 дата в е събота, а не в петък, както си мислех, за да опитам да спретна нещо  Blush

Радвам се. Hug

Бубс, виж тук https://www.facebook.com/photo.php?fbid=346555465433743&set= … ype=1&theater

П.п. (нали търсеше студена мента) Laughing - бях забравила за тази

Ивче, ти пък....ако ги видя тук тея Класици са 1,50 бройката си взимам веднагически едно зелено за проба  Crazy. Ще се разтърся. Получих сърцетуп от линка с новите Флормарски ружче и червило  Crossing Arms, изглеждат жестооокооо!!! 100% няма да ни огрее в БГ, нали?  Crossing Arms Tired

Ще ме караш да ходя и аз да си взема. Laughing
Едва ли.... аз се каня от миналата година да ходя до Одрин, но си бях загубила паспорта.... снощи обаче го намерих и сега мира няма да дам на един познат, който ми е обещал от година и нагоре. Mr. Green

Последна редакция: ср, 12 юни 2013, 23:55 от iv4enceto_91

# 27
Иве, цветовата корекция на снимките е в повече  Peace
спиралата е  Shocked Heart Eyes
сега съм 'заплюла' ментата на ГР от серията, за която питах в другата тема - ако не е добра, тази е #2 в списъка  Grinning

# 28
  • София
Благодаря за темата   bouquet

Много хубави гримове на В&C- аз предпочитам за себе си такива също, а и средата ми е такава.

Днес си купих тату Bronze- в кутийката никога не ми е харесвало, но след снимки в нета го взех. Жестоко е, няма нищо жълто в него, както си мислех. Страхотен цвят за лятото.

# 29

Общи условия

Активация на акаунт