Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 39

• 51 986
  • 738
  •   1
Отговори
# 30
  • Стара Загора
Иве, цветовата корекция на снимките е в повече  Peace
спиралата е  Shocked Heart Eyes
сега съм 'заплюла' ментата на ГР от серията, за която питах в другата тема - ако не е добра, тази е #2 в списъка  Grinning

Бубс, я ми обясни с по прости думи първото изречение, че вече спя и не мога да зацепя какво искаш да ми кажеш. Mr. Green

И една готина лилава спирала от Кико
http://www.flickr.com/photos/85420000@N06/7825369644/

Последна редакция: ср, 12 юни 2013, 23:08 от iv4enceto_91

# 31
TheBlackWidow, благодаря за снимките!   bouquet
Доста различни изглеждат.

# 32
  • София
Ивче, ако се натъкнеш в Одрин на тея красоти и има повече от една бройка.....нали не ме забравяй  Crazy.

# 33
  • USA, Steak State
Да, единия за по-силен, другия за по-лек грим. Simple Smile

Без пигмента няма как да мина, много ми харесва и прави впечатление на хора, които не разбират изобщо от грим.

# 34
  • Стара Загора
Ивче, ако се натъкнеш в Одрин на тея красоти и има повече от една бройка.....нали не ме забравяй  Crazy.

Mr. Green Hug
Само да се добера. Blush

http://mycosmeticcorner.blogspot.com/2011/10/kiko-super-color-mascara.html Crazy

Ма*ка му, искам цветна спирала. Ама едва ли ще открия тук.  Rolling Eyes

http://www.classics.com.tr/en/product/31/eyes-mascara-classics-blue-cream/2

# 35
Иве, цветовата корекция на снимките е в повече  Peace
спиралата е  Shocked Heart Eyes
сега съм 'заплюла' ментата на ГР от серията, за която питах в другата тема - ако не е добра, тази е #2 в списъка  Grinning

Бубс, я ми обясни с по прости думи първото изречение, че вече спя и не мога да зацепя какво искаш да ми кажеш. Mr. Green

аз съм доста невежа в снимането и обработването, но ако мина снимките през Auto Correct, стават неприятно червено-оранжеви, за това ги оставям 'естествени' независимо от сивия подтон / Crazy/

пример:

Скрит текст:

твоите изглеждат като коригирани по този начин, но може и да бъркам

# 36
  • Стара Загора
Не, изобщо не е пипана. Качих я след като снимах, а и аз нямам никакви програми и познания за обработка.
Снимам с обикновен телефон, една Нокиа, дори настройките не съм барала, защото не разбирам. Tired

# 37
аз снимките само ги режа, нищо друго освен в единични случаи - корекциите ми скапват реалните цветове, а мен ме интересува да е реална повече от това да е красива картинката

# 38
  • София
Бубс, коя програма ползваш?
Аз съм с Paint Shop Pro и там има опция да си нагласиш какво точно да прави Аутокоректа. Т.е., ако знаеш, че осветлението ти прави нещата по-жълти, той да отнема от жълтото, ако размива контраста, да го засилва и т.н.
Аз след почти година цъкане, най-сетне нацелих кое как и сега успявам да постигна с него възможно най-близък до действителността резултат.

Извинявам се за офф-а Blush

# 39
  • Стара Загора
аз снимките само ги режа, нищо друго освен в единични случаи - корекциите ми скапват реалните цветове, а мен ме интересува да е реална повече от това да е красива картинката

Аз също, когато искам да акцентирам нещо или да събера няколко накуп тогава режа с пейнт.
Гледам да хвана реалния цвят, защото много се дразня, когато търся суочове и ми излезнат безумни цветови разминавания. Tired

# 40
от години се каня да се захвана с фотошоп, но все отлагам
сега 'правя' снимките с microsoft picture manager, което е нещо като нищо, но е една идея по-добро за мен от пейнт

между другото, има една тема за блогове, на практика празна
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=704316.0
ако искате, може там да продължим

Адри, снимките ти са прекрасни!

# 41
  • в 1001-та нощ
аз нямам блог, но и на мен ми е интересно и аз само режа  Joy hahaha

една снимка изглежда различна у дома и в офиса, много зависи и от настройките  Blush

# 42
Хич не е оф.
И аз ги пльоскам както ги има.
Ето една от днес, хич ама хич не се вижда нищо поне в моя монитор.

Скрит текст:

# 43
Скрит текст:
Аз обработвам малко, най-вече някой косъм който ме дразни и при снимане отблизо изглежда.....ужасно.

Последна редакция: чт, 13 юни 2013, 01:29 от LOSHKA

# 44
  • в 1001-та нощ
Хич не е оф.
И аз ги пльоскам както ги има.
Ето една от днес, хич ама хич не се вижда нищо поне в моя монитор.

Скрит текст:

при мен идеално се вижда и много се радвам, че ползваш всякакви цветове, ама пък и ти отиват  Rolling Eyes аз изобщо не се виждам с такива цветове и не би ми хрумнало да ползвам  Blush

та, какви са сенките  Rolling Eyes

много ми се иска да ползвам зеленото от застрахователната полица (вече всички знаят какво е  Blush Joy bowuu както и зеленото - петрол от Vice палитрата, но не мога на работа така Sad някой уикенд ще е  Blush

Общи условия

Активация на акаунт