Жега иде, зной, ЮЛИ месец бебета ще имаме безброй. - тема 29

• 28 985
  • 725
  •   1
Отговори
# 510
Честита бебка на seapearl  newsm44, да й е жива и здрава и много да ги радва, а на мама бързо възстановяване !!!

Джине, честита рожденничка. Да вие жива и здрава и да бъде много добра кака   bouquet

Ето, че има и други с болежки и оплаквания от недоспиване и жега...аз по цял ден съм си вкъщи на климатик, че то не се диша в нас...и с бебето пак ще го пускам (питала съм педиатърка), че прегряването било по-опасно!!! Запазих си час за кола-маска утре- ще се правя кабрио цялата  Mr. Green и съм готова за посрещането на бебчо  Hug ей вече нямам ама никакво търпение да си го видя и нацелувам  Two Hearts

# 511
Честита девойка на мама Seapearl!Да им е жива е здрава и бързо възстановяване на мама!

Джина,честита рожденичка!Пожелавам и един ден да бъде едно от златните момичета на България,много здраве и късмет в живота!

# 512
Леле Цвети сега ти видях линийката и направооо ти завидях, то не остана Simple Smile))
хайде да се направиш хубава за появата на малкото човече.

Честито бебенце Simple Smile) Но направо отгледано се е родило, да е жива и здрава принцесата.

Джина, честита ти рожденничка. Да те радва и слуша много Simple Smile

Аз отворих прозореца да си изтупам покривката и лошо ми стана. Такава жега е, че се плаша. С бебето също ще пускам климатика, той е в хола и в спалнята където ще е бебето изобщо не се усеща, така че няма да има проблем.

Аз точно от възглавници и кърмене на спалнята си прецаках гърба, затова искам сега да си купя стол. Явно ще трябва да се ходи до Икеа.
Жалина, моля те кажи твоя какъв е и колко пари го взе. Може и на лични

# 513
Цвети и аз съм така.Нямам никакво търпение вече.Нямам претенции за дата,ден,зодия или каквото и да било,така,че готова съм! Heart Eyes

Момичета,много ви благодаря за отговорите за това лекарство.Мъхче,много ме успокои!Благодаря ви от сърце!! Hug Hug  bouquet

Джине,жива и здрава да ти е дъщеричката!Да расте умна,красива и послушна!

Честито бебче на мама Seapearl!!Живи и здрави с мама и бързо възстановяване!

# 514
момичета ,колко често ви викат за запис на тонове?мен изобщо не са ми правили ,само узв и доплер и започвам да се притеснявам...

# 515
Глупи, наистина не остана  Grinning броени дни са  Heart Eyes
Гифт, а да видим коя първа ще се похвали хихихи  Laughing
venito85, на мен са ми слушали тонове само 2 пъти и то за по 5-10  мин. доки каза, че след като са ясни и отчетливи всичко е ок  Wink а ако нямаш оплаквания и бебето си ритка няма за какво да се притесняваш  Wink

# 516
Честита Мария- Магдалена на seapearl! Да е жива и здрава!

venito85, не се притеснявай - нито доплер ми е правен, нито тонове. Не си само ти.

# 517
SEAPERL, ЧЕСТИТА РОЖБА - ЖИВИ, ЗДРАВИ И КЪСМЕТЪТ ДА Е С ВАС!   bouquet

GINA, ЧЕСТИТА ТИ РОЖДЕНИЧКА - ДА ТИ Е ЖИВО, ЗДРАВО И ЩАСТЛИВО ДЕТЕ!

lalalala  food010 ПОЗДРАВИ НА МАМИТЕ, С КОИТО СЕ ЗАПОЗНАХМЕ ДНЕС - ЗА МЕН БЕШЕ ЧЕСТ!

Отивам да се реанимирам на дивана, че след срещата напазарувах и се сборих с жегата  Crazy

# 518
  • Бургас
Честита принцеса на seapearl Simple Smile Голяма бебка 5 кила Simple Smile

здр Таничка  Hug  добре съм бе още сме си 2 в 1  
кажи ти как си до къде стигнахте с ремонта ?   Hug

Плами, кочината е пълна в къщи, майсторите решиха всичко да къртят и е ужас. Прах и мръсотия и не му се вижда края Sad

# 519
  • varna
Честита щерка на Сийпърл! Живи и здрави да са и двете, и скоро у дома   bouquet
venito85, спокойно и на мен нищо подобно не са ми правили.

# 520
Честито на seapearl, да й е жива и здрава, мисля че може да се окаже, че това е най-голямото бебе, браво и на двете!

# 521
Seapearl, да ви е жива и здрава девойка Мария-Магдалена! Много радост да ви носи! На теб бързо възстановяване!   bouquet
Джина, да ти е живо и здраво детето! Много хубави подаръци да му вземете!  Wink
Глупи, Близначе, почивайте си, има още време!
Цвети и Гифт, като гледам как се подкараха юлки с термин след вашия, че и след моя, да ви кажа, май май не остана  Shocked

Днес изпрах 2 перални нещица за мъничо и изсъхнаха за нула време, то бива жега, ама... Макар, че днес подухва  Praynig
Ходих да си поръчам и един скрин, но чак другия четвъртък ще дойде, та може и да не го дочакам. Приемали поръчки до 10ч. във вторник и ги доставяли в четвъртък същата седмица. Аз не знаех и се обадих в 10:10ч и не стана за тази седмица  Confused

За тоновете, на мен също не са ми ги мерили, док каза, че виждала каквото й трябва на ехографа. Док ,при който ще раждам ме гледа на УЗ и пуска доплер, но нищо не спомена за това. Но щом не са ми казали, че трябва, аз не се натискам.

Моето дете така се разпъва на моменти, че не мога да разбера дали ми се втвърдява корема от контракция или той го разпъва  newsm78

Софийските мами, как мина срещата? Снимахте ли се за архива?  Wink

# 522
честито на мама  seapearl да им е жива и здрава малката принцеса и много да ги радва  Hug

# 523
Като става дума за големи бебета - в линка към бургаската Дева Мария, който Росито даде да видим Далия - поразгледах снимки и данни и на други новородени. Та там има едно бебе Константин, което пише, че е 7860гр, 55см   Shocked  Дали е грешка това нещо, дали е истина... Никога не съм чувала за толкова едро бебе. За 5кг съм чувала и срещала.

Последна редакция: вт, 18 юни 2013, 16:42 от pina

# 524
  • Бургас
Като става дума за големи бебета - в линка към бургаската Дева Мария, който Росито даде да видим Далия - поразгледах снимки и данни и на други новородени. Та там има едно бебе Константин, което пише, че е 7860гр, 55см   Shocked  Дали е грешка това нещо, дали е истина... Никога не съм чувала за толкова едро бебе. За 5кг съм чувала и срещала.

грешка има, виж на снимката на лепенката пише 4560гр или 4860гр Simple Smile Объркали са можеби първата цифра Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт