Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 108~

• 38 353
  • 733
  •   1
Отговори
# 15
Момичета оставям ви Stopче отивам да поорежа тръстиката за днес Stop
Ади гюрушуруз Blushи по яваш я карайте днес Hug

на всички който ще се появат след мен  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 16
Скрит текст:
Да продължа аз темата от снощи (тази заран  Mr. Green)...
Аз от това клипче с кашкавалката не виждам нещо стряскащо...една компания се забавляват на плажа, дават,че мъжете плуват  и как Ча отива до шезлонга си....толкова,пък инъче няколко пъти го повтарят. За снимките...те се знаят.Ама,аз така и не ги разбрах.Въртях си главата на ляво,на дясно,на долу  Rolling Eyes еми не мога да разбера от къде е снимано...легнали ли са,седнали ли са...нищо се не разбира...Вярно кашкавалката на фиркана ми прилича,ама какво правят,това остава на развинтеното ни въображение.
И да са имали нещо... к'во толкова,младо момче,ако ще всяка вечер с различна да си ляга...сега му се е паднало,като има кой да му даде...само с абли да не го виждам  Praynig

Снощи някой пита за др  турски сериали-ето тези,които аз съм гледала в ред на пристрастяване...АФК,Огнено сърце,Езел,ЗП,Мелодията на сърцето,1001 нощи...

Попрехвърлих 45 езпизод набързо,обаче ще го гледам като излезе следващия...не мога да понеса края му,без да се успокоя със събитията,които ще пследват. #Puppy dog
Тоя Мехмед  #Cussing out ауууу,как може.Не стига,че вс е заради него,ама и ще бие...пи-пи-пи-пи (да не казвам какво ми е на устата). Той открадна колата,блъсна я,открадна пръстена на Фериха и какво ли оше не и все тя виновна...как пък един път не наказаха или цапнаха него...защото е мъж ли,за к'во иде реч.Мн избеснях...ако бях аз,до сега 100 пъти да съм си тръгнала, с Емир или без него,нямаше да ми стъпи крака повече в тази къща... Ето това нейно усещане така и не го разбрах до края...вярно възпитана в духа на старите традиции...ама може ли да търпи...как избяга накрая с Левент,значи можело...ама сценаристите са виновни,тюююю

Хайде малко да успокоя топката,че подпалих

пускано е ,но е мн хубаво  Heart Eyes
Скрит текст:
Верче къде го това клипче с кашкавалката,дай да го видя,че нещо съм изтървала

А за да довършим темата с кашкавалената абла ето го и видеото
http://www.youtube.com/watch?v=sTmOHIJungQ

# 17
Добро утро! Hug Hug Hug

Рени, благодаря за новата тема   bouquet  bouquet  bouquet

# 18
Благодаря за новата тема!Рени   bouquet

Ани, еми незнам дали си видяла имаше нови снимки на Чаги,докато си хапва в ресторант.Някаква клюка излезе колко щял да взима за епизод в ОК и това е засега Simple Smile

Ей ти го:

# 19
Здравейте в поредната прекрасна тема с чудни ФЕмирски колажи.
Ренка,момичета.
Чаги с по-дълга коса, от време оно.

Аз разгадах лабиринта, а Вие!?
Скрит текст:
Дечко вече е добре, не го боли крачето от зверски битата инжекция. Sick

# 20

"......Не е необходимо да имаме повече, за да бъдем благодарни.
                          Просто трябва да бъдем повече благодарни............"

Рени, Hug ти като автор на това, че темата ни не е просто тема за любим сериал...а, елитен клуб.
Благодаря ти!  love001 newsm51

Снежи, Ирка, Габи, Жана, Петрова, момичета Hug вашите страхотни колажи допълват и красят чудесно темата ни, сериала ни и неговите герои- нашите  любимци. Попаденията ви са точно в десятката. Благодаря!  love001 newsm51

Благодаря, че съм с всички вас и всяка тема се превръща в тема от приятни спомени и незабравими емоции! Hug

Манка, Надя, Janilina, Ренате и Звезде, момичета  Hug благодаря ви за поредния 45-и епизод!  love001 newsm51

Благодаря на всички, с чиято помощ и труд този сериал достига до нас! Hug

Пристигам и аз вече с чаша, Peace Grinning  и в случая да го направя в компания с вас е страхотно и носи неповторимия му виртуален аромат! smile3521

Благодаря за кафенцата, закуските, Фемирските красоти! Hug  bouquet

Рени, Hug Ирка, Hug Ани Нервакова, Hug Веси, Hug Вяра, Hug Джейн, Hug Надя, Hug bebe_27, Hug Ванина, Hug

Наде, Hug
Скрит текст:
радвам се, че момченцето ти е по-добре. Като прочетох какво ви се е случило, направо се втрещих. Shocked Как може да има такива некомпетентни доктори? newsm78 Наистина човек не знаеш на какви лекари ще попадне #Crazy, да си нямаш работа с доктори и  да не ти се налага да влизаш в болница.

Жана, Hug за страхотната картичка за прекрасните 7-и дни! Hug  bouquet

Анито, Hug за страхотния поздрав на фона на Фемир Hug  bouquet - много ми харесва тази песен Heart Eyes

Вълнуват ме събитията при съседите и благодаря, че тук в темата има доста информация и снимки, както и интересни коментари.  Hug    

Наистина  е повече от страшно това, което се случва, бих казала безумно. Sad

Надявам се скоро всичко да приключи добре.

Поздравявам ги съседите ни за издържливостта и решителността им да отстояват исканията и правата си.

И по темата
За мен така завършва приказката Фемир Heart Eyes

Хубав понеделник! Лека и спорна седмица! Слънчев и усмихнат ден с много усмивки и положителни емоции ви желая! Hug Hug Hug

Последна редакция: пн, 17 юни 2013, 23:13 от skakalinka

# 21
  • Sofia
Добро утро и от мен  Hug  Hug  Hug

За РЕНКА и целия БГ–МАМА ТЕАМ ДИСПАНСЕР,
,че ви има!

# 22
Ванина много ти благодаря за дозата Ча и то какваааа ох ле ле подкосиха ми се краката , омекнаха ми капачките на колената, станах с кашкавалени крачета  Mr. Green
Много ми е хубаво момчето бееееее , а за хонорарите колкото и да взема си ги заслужава
в АФК четох че вземал 45 000 Е сега как върви хубостника....

# 23
Ванина много ти благодаря за дозата Ча и то какваааа ох ле ле подкосиха ми се краката , омекнаха ми капачките на колената, станах с кашкавалени крачета  Mr. Green
Много ми е хубаво момчето бееееее , а за хонорарите колкото и да взема си ги заслужава
в АФК четох че вземал 45 000 Е сега как върви хубостника....
Писаха, че щял да взема по 50000 турски лири за епизод на "Любовна История" наесен, заслужава си ги.
Кали, мерси   bouquet за кафенцето и от твоето, ще си пийна.

# 24
Ани,знам аз какво ще те зарадва  Mr. Green

Ами Ирка прочела инфо ли,клюка ли,че щял да взема 50 000 турски лири,но колко е вярно още не се знае,но негови са си,колкото и да са,заработва си ги момчето Simple Smile

хаха е няма такива погледи:

# 25
  • Още у мъглата ...
Добро утро, момичета  Hug Hug Hug

Нещо ми е едно чоглаво, дали щото
Скрит текст:

Ще трябва да се стягам, със сигурност и благодарение на вас ще се случи Grinning

Ренка Hug, за прекрасно спретнатата тема newsm51
Скрит текст:

За дизайнерките и художествените грозотийки newsm51
Скрит текст:

И за всички, които изпълват с душа, новинки, клипове, анализи и ... любов, темите newsm51
Скрит текст:

Хубава и усмихната седмица от мен и ФЕмир Heart Eyes

Heart Eyes

Наде,
Скрит текст:
Вчера съм пропуснала /нали ме липсваше/, че си имала гаднички моменти с нашето прекрасно здравеопазване, но се радвам, че вече детенце е добре Hug

# 26
Здравейте компанията! newsm51 newsm51 newsm51

Снощи изтече в канала  smile3521 една информация....без бой  smile3505не си признавам... smile3533 , че наш Дзверо снима 52-ра серия, сцената в спалнята kiss в стил страстна бразилска  dancing салса без пердета, драперии и всякакъв помощен мат'риал...
Надежда всяка тука оставете... 44 се отлага за неопределено време
rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 27
Привет психарки Hug Hug Hug

Наде Hug радвам се че е добре детенце вече Hug

Адашче Hug Hug Hug Joy Joy

# 28
Усетих я аз Дзверчето снима без перде хот сцена с красивия ми свят  ooooh! само да доди ша я прая на палачинка дет бара чуждо  Mr. Green

# 29

Общи условия

Активация на акаунт