. Предложението е доста добро, но ние вече поръчахме на един познат и утре идва да ги монтира. А и като ги гледам тези са само за врати, а на мен ми трябват за прозорци.
. Ти доволна ли си?
. Беше ужаааас!
!
Та не знам дали е самовнушение, но ... при мен помага... Специално за кърмата (рицинус комунис 5) и за ръката (за тендовагинита пих няколко неща - арника и още някакви две) много ми помогнаха. А имам една мигрена, която много ме мори, и сега като не пия лекарства и нея я боря с хомеопатии - не помагат там особено 

След слънчевата баня (понеже бях стоплила вода на слънце) спа като къпан
... вие имате градини, бе хора... Ние на тая тераса огрята в слънце, която дори няма покривче, как да го изплющя детето... Ноооо от друга страна - нали преди раждането ходих на курс (когато си мислех, че раждането и изобщо нещо зависи от мене
) и там ни казаха, че няма по-полезно нещо за децата от слънчева баня. Така че сега слагам коритото да се топли на терасата, пък ще видим къде ще се къпеме със слънчевата вода после

Според нашата педи детето си расте и всичко е наред, а и поведението определено не подсказва за проблем ( било то и ниско тегло).
. Нормално е да почнат да качват по по - малко , то ако качват по кило на месец примерно , ще станат прасенца
, на годинка
!! Живи и здрави да са ни , и ние покрай тях !!!!!!!!
ние вчера бяхме на разходка и кафе с едно такова ...и гледката не беше много приятна..За 3 часа това бебе само искаше да яде,опука шише с мляко,пюре после това което родителите си бяха поръчали и само мучеше,че гладно пак...ужас ви казвам..за малко да се почерпи и от моята чиния.Бебето беше 2 пъти по-голямо от нашето на месеци ,нито се е обръщало още ,нито пълзи само ядене му дай и сканираше масата с гладен,гладен поглед:)))))))))
не мерси!Аман от знаещи!То няма лошо да яде и да му угаждаш, ама като гледаш,че дебелее и е с наднормено тегло се вземат мерки ... Препоръчани теми