и аз в началото голям зор с това пюре ама му хванах цаката
, много и харесва на мишката , напада като цигане на баница
. Проявява интерес към лъжичката , и съответно и давам с нея , не с шише
! Толкова много и харесва че сама отваря уста , и с нетърпение чака следващата лъжичка , пък ако малко се забавя - алале майко
. А пюренца мисля да въведа , малко по натам , всъщност като ходим на ваксина ще се консултираме и с педито
.
/. Като цяло всички са вкусни и малката си ги яде с кеф. Другата седмица ще вкарам и пюре с ориз

... 
...
)
!!
Ще я мъча днес с вода, пък да видим колко ще спи
Ще я мъча днес с вода, пък да видим колко ще спи
и малко се оплетох сутринта ли следобяд ли
Вода Алия не иска още от раждането си как ли не сам и я давала сега се лъжеме по следния на4ин слагам в водата съвсем малко 4ай хип колкото да оцвети водата и пие много но не и 4иста 

А и съм забелязала, че кивито мен не ме разстройва толкова, а на бебето явно действа. Иначе като комбинирам кивито със сливи или круши и при мен се "разстройва" положението...
че аз на дивана и сега едвам я опазвам да не тупне... барикадирам с маси, възглавници... Преди да почне да се обръща даже беше по-опасна, защото сега е много съсредоточена върху обръщането като такова, а преди се беше научила да се придвижва по гръб, въртеше се като часовник във всички посоки - оставя я с глава към прозореца, намирам я тотално в различна посока завъртяна... Абе, дните ми на спокойно чатене и ровене в нета май отминават...
Само с водата ми се ще да я излъжа...
ама ще се гониме днеска с шишето, пък ще видим.... Иначе се буди и като я доближа до себе си само и почва да търси гърдата... така че или е гладна, или е жадна, трети вариант няма
Препоръчани теми