Стягайте се, ЮЛСКИ мами, щото време не остана! - тема 30

• 26 814
  • 713
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Иришка, благодаря и на теб за разяснението. Ама не го искам чак края на юли, че ми трябват Grinning И аз да ти похваля котака, страхотен е Heart Eyes

# 661
  • София
Маги, то зависи от фирмата ти по кое време ги предоставят, моите чак на 10-ти, 11-ти и затова ми ги изплащат към 20-ти, 25-ти, ако твоите ги носят на 2-ри да кажем ще си получиш паричките средата на юли.

# 662
Моите болнични го носят между 5ти и 12ти и всеки път ги получавам по различно време. Но винаги вторник или четвъртък. Детските съшо ги превеждат през един от тези два дни.

Дата на представяне пред НОИ 11.06.2013 период на документа 09.05.2013-08.06.2013 Дата на изплащане 20-06-2013 Изплатиха ми го на един ден, но на две части: за май и юни, нищо, че щни не е свършил още.

Пина сетих се, че те карат да се разхождаш за разкритие. трябва да има ефект. На моя приятелка след като и изтекоха водите се мъчи доста до разкритие и едната акушерка я смъкнала от магарето и я накарала да се разхожда и да кляка дори за разкритие.

# 663
МОМИЧЕТА ,ВЪВ ФЕЙСБУК ВИДЯХ,ЧЕ МАМА deini Е КАЧИЛА СНИМКА НА БЕБЧЕТО СИ ВАЛЕРИЯ,НО НЕЗНАМ ПОДРОБНОСТИ КОГА И КОЛКО Е РОДЕНО БЕБЧЕТО.НАДЯВАМ СЕ СКОРО ДА НИ ИЗВЕСТИ С ПОДРОБНОСТИ  Heart Eyes чЕСТИТО,ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ    bouquet

# 664
Да, Джина, не е задължително и двете да се случват в края на срока. Намекни на счетоводителката да го занесе по-скоро. Пък и в НОИ рядко чакат последния ден. Иначе те разбирам напълно - и аз едва ги чакам, дано на 02.07 да ми преведат и за двата месеца, че да купим на бебка нещата и да й давам зелена светлина вече Simple Smile
Мерси за Рашо. И твоята клепоуханка е такава сладурана  Hug Четох и за случката с мустачките и ми стана много сладко (не им е толкова зле без мустаци).
Малко наистина се притеснявам как ще се държи Рашо като дойде беба, но се надявам всичко да е спокойно Praynig, защото без него не мога! За сега го научихме да спинка сам в кухнята, че иначе няма да ми е спокойно да се отпусна нощно време, пък той да любопитства край беба. Пущам му бебешки плач в YouTube (може да звучи налудничаво, но го четох в една статия), определено не му харесва и се шашка, дано да свикне с промените, които го чакат Praynig
Агнесана, да, не е свършил юни, но е свършил периода на болничния. Иначе като гледам и моите са горе-долу след десетина ни изплащани.

# 665
Иришка, ти пишеш ли в темата за котките? В "Любители на котки" ? Че аз дълго време пишех там, та се чудех да не се познаваме Simple Smile Даже моята Шарина май още стои на първа страничка, макар че вече отдавна е селянка  Mr. Green

Някой знае ли в коя седмица се спират лекарствата за  задържане? Че аз мислех да го спра тоя Гинипрал, но ме е страх, че ще започне раждане. А аз искам да си изчакам юли. Та ще го пия още малко, пък да видим.

# 666
Леле,да ви кажа одеве как не еодих в колата не знам Shocked Тръгнахме с детето на концерт ,народни танци да гледаме и като ни хвана една градушка:shock: Спряхме колата и отбихме ,толкова страшно беше,все едно камъни хвърляха върху покрива,сигурно половин час стояхме.Най-гадното беше ,че не можехме да отворим и прозорец ,щяхме да се издушим втре,добре ,че Петьо не се изплаши колкото мен и не мрънкаше много.Той отзад в стола ,аз отпред стоя ,искаше да го гушна,няма как да стане....цирк пълен ooooh! ooooh! ooooh!И най-кофтито беше ,че при тези гръмотевици ,бях спряла в близост до парк и дървета,умрях от страх ви казвам.После изядох 2 парчета торта ,за да се успокоя Laughing Laughing Laughing
Мина бурята ,замина...У нас намерих цялото си пране по терасата ,кално и мръсно.Сега пак пера.От какво й е душата на тази пералня не знам.
Днес доста са ми отекли краката,та ще почивам май.
Някой няма ли връзка с гифт,все там са ми мислите цял ден Confused
Честито бебче Ваалерия и на мама Дейни! Да са живи и здрави !  bouquet  

# 667
Честита дъщеричка на мама Deini! Да са живи и здрави!   bouquet

Данче, аз също се чудех някой няма ли телефон за връзка с Руми, поне да й пусне смс за да пита как е, какво става с тях? Аз за малко да пиша на половинката й, ама викам човека какво ще си помисли, тая к'ва е и не посмях.

Роси, мила, радвам се, че първите изследвания са в граници! Дано да са изчистили всичко!  Praynig

# 668
Здравейте, момичета! Така се надявах, че като изляза в отпуск ще имам повече време и ще мога да се включа по-активно във вашата така приятна компания, но, уви, не ми се получава засега. Непрекъснато ми изникват разни задачи и търча като финикиец, а вече нямам сили и направо ми се реве за почивка. Sad
Днес бях на консултация, бебко расте, но не се бил смъкнал надолу. Ако не го направел, щяло да се наложи секцио - малко се шокирах от това изказване на моя доктор, все си мисля, че има време (до 15.07) и е рано да си говорим такива работи Naughty Иначе, в неделя ме вика на преглед за разкритие, като ме предупреди, че нямало да бъде приятен - сигурно се кани да му "помогне" на разкритието, но аз не съм убедена, че трябва и че искам. На някоя от вас казвали ли са и такова нещо?

# 669
Честита дъщеричка на мама Deini да им е жива и здрава и много да ги радва  Hug

# 670
Честита рожба и на мама Дейни!
Близначе, ама и тема ли има? Веднага отивам да я търся!
Данче, в колата е безопасно при светкавици (метална клетка или как му се казваше)
И аз си мислех какво става с Гифтчето newsm78
MyDarling, и аз съм чувала, че ако бебето е високо, се налага секцио (макар че на приятелка както беше високо и преносваше, й изтекли водите като я качвали на операционната). Ама днес сме 25.06 бе! Къде ти 15.07 има сума ти време до тогава!

# 671
Дейни, честита бебка - здрави и усмихнати да сте!   bouquet

Моят корем съще не се е смъкнал, говорих с майка ми и тя каза, че ме е родила нормално без да й е падал корема.

Утре сме на тонове, та ще попитам. С всеки изминал ден ставам по-изморена, 3 дни не съм излизала да се разхождам, Tired само ми се лежи, през деня ми се спи, а нощем се кокоря, трудно ми да дишам и вече спя с 3 възглавници една върху друга Crazy Crazy Crazy

# 672
Да са живи и здрави всички бебчета които са родени днес  и чета мама Deini по конкретно си гушка своята рожба вече ! Извинявайте , че така общо честитя  Blush но още съм ошашавена каква голяма група сте и тези бебевалежи   bouquet.

Аз днес бях на ЖК, момиченцето ни вървяло с 2 седмици напред  т,е отговаряло на 36 гс по размери, голяма глава имало ,ама и всичко друго било огромно като размери за 34 гс нп много съразмерно  дългокрако, пъпната връв не е обвита около него , Тежи 2,700  а преди 14 дни беше 2 кила. А мама е успяла да качи за 14 дни 1 кг 500. т.е досега от началото на бременността съм качила 15 килца ( 74 кила съм сега) а имам още време до термина , какво ще става с мен  незнам. Иначе си хапвам нормално е понякога и в повечко .
Мамчета да ви питам малини полезно ли е да се хапва сега? аз много ги обичам , ама ми викат да не съм яла това ...онова ...всеки каквото чул и се ядосвам , защотот в нета пише че са полезни . Вие какво мислите
Исках да ви попитам понеже имате изглежда Фейсбук страница , аз незнам как се става фен и как да ви изпратя покана , имате ли линк ?

# 673
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Еха, с кеф да влезеш в тая тема да четеш  Simple Smile
Честито на всички родили мами!  Hug Живи и здрави  да са бебчета  Hug

Лили, браво! Много се зарадвах като прочетох, че всичко е минало добре и бързо  Hug

Гифт, стискаме палци и чакаме само хубави новини   bouquet

Роси, вярвам, че всичко ще е наред с положителен финал.

Весе, странно, но корема ми с Марти до последно си беше на първоначалното ниво. Не се е смъквал...и разбира се, до последно ми беше трудно дишането  Crazy Сега като, че ли/а и всички ми казват/ се е свлякъл малко. Ама и много ми тежи вече. Да мине другия четвърт и може да се ражда спокойно бебка  Simple Smile

И да ви се похваля малко с ремонта - виж-да му се кра-я  newsm44 Детската стая е почти готова - останаха само лайсните на ламината да се сложат, една лампа и е готова за нанасяне. В кухнята останаха само тапетите, тавана и шкафовете. Утре ще ходим да купуваме печка, абсорбатор, микровълнова и мивка...честно, не мога да повярвам, че почти всичко мина и замина. Само чистенето ще е тегаво, ама имам сговорна дружина, която е на линия и чака да бъдат привикани за помощ  Simple Smile Ще пусна 2-3 снимки на детската, ремонтирана до момента:

http://prikachi.com/images/281/6261281m.jpg
http://prikachi.com/images/284/6261284u.jpg
http://prikachi.com/images/286/6261286l.jpg

ПП. Ще чакам мама Дейни да се похвали и да разкаже повече за раждането, за да мога да я впиша на първа страничка  Hug

Последна редакция: вт, 25 юни 2013, 22:29 от Katencetoo

# 674
Честито бебче на Дейни   bouquet Да са живи и здрави и мама и бебе  Hug

Аз вчера се натъпках направо в малинака. Обрах всичко узряло и после се сетих, че малините предизвиквали контракции. То и ананаса предизвиквал контракции, но аз цяла пролет не спрях да го тъпча.
Виж като се замисля като се прибирахме бебето не спря да рита в колата и ми разказа играта от болка, но контракции не съм се скъсала да имам. Пък и аз тази бременност имам проблем с транспорта и не мога да се водя повече от 10км без да имам проблеми. Понякога и на по малко разстояние умирам.

Общо взето всеки да си яде каквото му се яде. Утре минавам през карфур и си купувам 2 кила миди  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт