Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението на педиатъра за даването на вода на новородено след хранене?
Какво е мнението на участниците във форума относно приемането на Euothyrox или Euthyroxiн след раждането?
Какво е мнението на форумните участници относно даването на вода на новородени след хранене?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението на педиатъра за даването на вода на новородено след хранене?
-
Какво е мнението на участниците във форума относно приемането на Euothyrox или Euthyroxiн след раждането?
- Участниците във форума споделят своите преживявания и съвети относно приемането на Euthyrox или Euthyroxiн след раждането. Някои от тях продължават да го приемат, докато други планират да спрат и да се консултират с ендокринолог. Важно е да се отбележи, че решението за продължаване или спиране на лекарството трябва да бъде взето след консултация с медицински специалист.
-
Какво е мнението на форумните участници относно даването на вода на новородени след хранене?
Формните участници имат различни мнения относно даването на вода на новородено след хранене. Някои подчертават важността от изплакване на устата с вода след всяко хранене, докато други споделят своя опит и съвети по темата. Мненията относно даването на вода на бебета варират. Въпреки това, няма научни доказателства в подкрепа на вредите от даването на вода. Препоръчително е да се консултирате с педиатър за персонализирани съвети и насоки.
-
Каква трябва да бъде температурата в детската стая?
-
Каква е препоръчителната температура в стаята на новородено бебе и какви са препоръките за температурата в стаята на бебето?
(данни за вреди от предлагане вода на кърмачета). Те са свързани основно с риск от замърсяване на водата(и прилежащите атрибути) и с прекалени количества (а прекалени могат да бъдат дори някакви си "никакви" 30тина милилитра за денонощие примерно, зависи от конкретното бебе и ситуация). Отделно има и косвени вреди, които не ги предписвам на водата обаче( когато майката слага захар във водата или изобщо не предлага вода, а чай. А още повече ако е подсладен).
. Не, че нямам нужда от помощ, а тя наистина може да върши работа, като машина е, но защо ми е помощта ѝ като през цялото време ще ми обяснява каква каква мърла съм, ще ме учи как се поддържа дом, после ще мине на как мъжа бил най-щастлив (мисия провалена при нея, но за сина си знае рецептата), после как се отглеждат деца... изобщо твърде скъпа помощ, предпочитам си кочинката. Трябва да е нещо кратко, но категорично. Няма ефект от традиционните меки и нежни обяснения тип "сандвич", защото тя не може да търпи някой друг, освен нея, да говори повече от секунди. Прекъсва убедена, че е разбрала всичко и не дава думата повече. За сега ѝ отбих мераците с това, че още не е свършил ремонта и няма смисъл.
( Весето много добре го е решила, като се роди никои да не слуша освен детето си

Между другото наши приятели ме подсетиха да съм търсела из прабългарските имена, та се сетих за едно извън предлаганите - Омуртаг
!Колкото и банално да звучи мисли пложително и се настрой,че всичко е наред действа да знаеш-е виж ме мен още от 5тия месец ми казваха само да лежа,че едва ли не бебо ще излезе всеки момент пък докъде стигнах вече,дори и на работа си ходех и продължавам де
,но краката ми от сега са отекли,но като ги вдигам високо и се оправят много бързо!