Грижи за косата - 92

• 60 371
  • 752
  •   1
Отговори
# 480
  • Велико Търново
sweety Simple Smile, косата ти е С - Т - Р - А - Х - О - Т - Н - А Heart Eyes Поздравления   bouquet
Моята коса е природно тънка, с фин косъм и не зная дали мога да я "отгледам" поне до нивото на гърдите/сега е педя над тях Confused

# 481
sweety --BRAVO!!!!!!!!!   bouquet

# 482
Sweety:) Винаги с красива коса , ще се радвам да споделиш какви грижи и какви масла ползваш напоследък   bouquet

Martani ,аз се подстригах преди месец и половина ужасно ми е къса,вече попорастна де,но ...
ето ти снимки от преди подстрижката и отпреди това :

Първата е отпреди да се подстрижа на морето ...
Скрит текст:
Скрит текст:

# 483
http://kulinar.bg/%D0%A2%D0%B5%D0%B7%D0%B8-%D1%85%D1%80%D0%B0%D0 … _l.a_i.47490.html

Полезно инфо за дамите, които се оплакваха от косопад Peace

Малката лисичка, косата ти на втората снимка с червената дреха е превъзходна Blush Heart Eyes

# 484
Благодаря ви момичета Hug,*Biskvitka*  ще можеш и още как,ако видиш косата ми от преди три години няма да повярваш че сега изглежда така,моята също е тънка и с фин косъм но с много упоритост и грижи порасна доста така че и твоята ще порасне Hug,малката лисичка   love001 Hug в момента маслата които ползвам са зехтин,рициново масло и бадемово масло много съм доволна от тях и професионалните продукти които редувам напоследък наи често са слънцезащитните на Лакме,Велла Енрич и диаманта на Алфапарф.

# 485
  • Бургас
Мисля да си направя тази вечер маска с 1-2 с.л. мед + зехтин + кокосово масло + бадемово масло . Ще ги загрея леко на котлона и после ще стоя 30-40 мин. с маската. За първи път ще добавям мен и тази комбинация от масла, по принцип ги ползвам по отделно.

# 486
sweety Simple Smile , дано ,хихи Simple Smile
добри неща използваш  Hug

Bukuto0o ,да споделиш резултат   bouquet

# 487
sweety Simple Smile наистина страхотна коса  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes а вмъкваш ли някакви протеинови терапии в грижите  Simple Smile

# 488

ExquisiteS ,благодаря ти   bouquet

# 489
  • Бургас
малката лисичка направих маската и съм доволна от резултата Simple Smile косата стана плътна, жизнена, мекичка  Grinning само че ме е нападнал косопада  Confused нещо да препоръчате ?

# 490
малка лисичка, и твоята коса е много хубава, а къдрите ти ли ги правиш, или са ти естествени такива?

момичета, това маслата са голяма работа, на мене три годишният косопад ми спря от маски с масла, почнах от традиционната гас мас оцет и жълтък и ракия, и сега карам лесно с масла, през къпане, каквото намеря, тези които вие казвате почти всички....СПРЯ!!!!!! гадният косопад....Пия и витамини де...

Хранителният режим е много интересен и полезен, благодаря, ExquisiteS

sweety, твоята коса стана такава разкошна от масла ли? значи и аз след три години ще съм така? УОУ!!!! Simple Smile  Simple Smile

# 491
Martani , моята естествената е чуплива , лошото в момента е ,че ми стига до ушите,пак порасна за месец и половина , ама докато стигна sweety:) много хляб има да изям,и аз забелязвам ,че маслата ми действат много ,ама много благоприятно и няма да се откажа от тях ,даже скоро мисля да си закупя и някакви други  Hug

# 492
супер, малка лисичка, и моята е такава, почти, разбрах го скоро откакто спрях сушоара след всяко къпане   Laughing ще ви пусна и аз снимки като ми се пооправи косата, сега не съм пример Simple Smile

# 493
Bukuto0o,
косопада при мен - оказа се че съм си тормозила косата със сушоари, с връзване и изтягане на предната част в опашки назад, с къпане с прекалено топла вода, трябвало да не е никога гореща, а по-скоро хладка, и с липса на всякакви маски и грижа, като масаж, ресане с дървен гребен, и най-вече маслата.
сега ако я връзвам гледам да не стягам, храня се с повече протеини, нещата които ExquisiteS е пратила са много добри, наистина, и играя йога против стрес Simple Smile изхвърлих и стреса (прекаления, пазя малко за адреналин) от живота си Simple Smile

# 494
Аз си взех това ,като добавка за косата  Mr. Green -
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт