Грижи за косата - 92

• 60 370
  • 752
  •   1
Отговори
# 465
И аз давам глас за олиото от Макадамия. Peace
Може и домашни маски за коса да си правиш същевременно. Нищо не губиш. Аз отскоро ползвам една домашна маска с банан,именно за копринена мекота.

# 466
Ще споделиш ли как я правиш ? с какво смесваш ?

# 467
Разбира се,нищо особено не е. Simple Smile

В блендер се смесват половин зрял банан,малко парче сладък пъпеш,1с.л.извара и 1с.л.зехтин. Сместа се нанася обилно върху измита коса,престоява 30 минути,след което се изплаква с хладка вода. Веднъж седмично се прави,и при мен даде резултат.

# 468
Разбира се,нищо особено не е. Simple Smile

В блендер се смесват половин зрял банан,малко парче сладък пъпеш,1с.л.извара и 1с.л.зехтин. Сместа се нанася обилно върху измита коса,престоява 30 минути,след което се изплаква с хладка вода. Веднъж седмично се прави,и при мен даде резултат.
Много ти благодаря   bouquet

# 469
Няма за какво. Simple Smile
Сподели после дали си доволна.  bouquet

# 470
малката лисичка, не правя нищо Blush
Косата ми винаги е била в добро състояние, но от известно време, по-точно откакто я боядисвам (имам бели коси доста) се промени. По принцип самата структура на белия косъм е различна и мисля, че оттам се развали вида и. Но сега съм решена да започна Flutter

# 471
Алегра , дадено  Hug

Антония , да споделяш какво си правиш  Peace

# 472
Здравейте, купих си тоник против косопад "Натур витал". Някой ползвал ли го е? Кажете нещо ефикасно, че голямо падане!

# 473
Здравейте, купих си тоник против косопад "Натур витал". Някой ползвал ли го е? Кажете нещо ефикасно, че голямо падане!
Първо иди на дерматолог ,предполагам ще ти изпише добавки и нещо за външно приложение.
Иначе ето рецепти за косопад на баба Ванга :

КОСОПАД – Измитата коса се облива с вода от сварен бръшлян.
КОСОПАД – В половин литър гроздова ракия се сваряват около 200 г „мустачки“ от лоза в добре затворен съд. след като изстине, сместа се прецежда и с нея се маже главата след измиване.
КОСОПАД – Косата се измива с хума, след това в продължение на 1 месец след измиване оголените места се натъркват с леко запечени нарязани кръгчета от лимон.
КОСОПАД – 3 коренчета от кукуряк и 4-5 стръка заедно с корените и листата на гръцка коприва се варят в 500 мл. винен оцет, докато остане наполовина. Оцетът се прецежда и след като изтине, се прибира на хладно място. С този оцет се маже главата всеки път след измиване, докато се свърши. При нужда процедурата се повтаря.

# 474
малката лисичка как върви работата с Тривитаминола?  Laughing
Преди години го ползвах,идея си нямаш помага ли за бърз растеж,аз тогава го ползвах заради блясъка,който придава на косата.
Нещо се предубедих твърдо към всякакви масла,имам чувството,че запушват скалпа,дори и като не мажа в корените.Ще ми се пак да започна тривитаминола,но нещо не се навивам.акво съм си внушила,че маслата запушват скалпа и косата пада..  Confused

# 475
Аз пък забелязвам, че имам много нови косъмчета откакто редовно правя маслени маски- задължително с хубав масаж на скалпа. Използвам всякакви масла, каквито имам в момента, най-често зехтин + добавка етерични масла. В момента съм се умазала с бадемово, рициново, зехтин, и етерични лимон, грейпфрут, бергамот и розмарин. Косата ми е фина, бързоомазняващи се корени, вече мога да я подредя към нетретираните, косъмът става много лъскав след маслените маски. Не мога обаче да хвърля лака за коса и това си е  Crossing Arms Нямам обем и се чудя с какви стилизанти да се омажа.. Но не се и боядисвам, затова не се пазя от падане на боя и тн и маслените маски са ми любими за преди шампоана.

# 476
Този тривитаминол как го харчите ,  в маски ли се слага.Моята коса мога да кажа , че не разте бавно , а съвсем нормално  , ама винаги може и още  Mr. Green

# 477
малката лисичка как върви работата с Тривитаминола?  Laughing
Преди години го ползвах,идея си нямаш помага ли за бърз растеж,аз тогава го ползвах заради блясъка,който придава на косата.
Нещо се предубедих твърдо към всякакви масла,имам чувството,че запушват скалпа,дори и като не мажа в корените.Ще ми се пак да започна тривитаминола,но нещо не се навивам.акво съм си внушила,че маслата запушват скалпа и косата пада..  Confused
Да,започнах го по препоръка на ветеринаря на кучето ми - първият месец по 3 пъти на седмица ,ами като го ползвах преди много ми помагаше за растежа на косата,но си личеше най-много,когато почивам  Peace
Този тривитаминол как го харчите ,  в маски ли се слага.Моята коса мога да кажа , че не разте бавно , а съвсем нормално  , ама винаги може и още  Mr. Green
Аз слагам 2 супени лъжици тривитаминол , 1 екзематин ц,и масла - бадемово ,макадамия ,кокосово,няколко капки газ,слагам шапка за баня,отгоре кърпа и стоя  с часове

# 478
малката лисичка, кога ще ни покажеш и косата ти.....а и вие дето ползвате толкова масла - всичките ли сте с дълги хубави коси? Много искам да ви видя...Simple Smile ако е удобно разбира се!

# 479
Аз обожавам да си правя маски с масла,и смея да кажа че откакто ги правя косата ми е в по добро състояние,заедно с останалите грижи разбира се,моята коса съм я показвала но ето,снимката не е съвсем нова,сега е по дълга Heart Eyes http://prikachi.com/images.php?f=images/825/4664825c.jpg

Общи условия

Активация на акаунт