Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 95

• 35 443
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте, дами!
И  аз се включих на финала, макар и по-късно, и то с празнична роклА, щото давах дипломи.
Не знам защо, но по едно време ми заприлича на финала на "Забраненият плод" - направо се ужасих като видях Джемрето сама на люлката и се изнасят от къщата...
Гьончо - винаги си беше ку-ку, но накрая съвсем изкука, за него хич не ми е, а за Бану - не заслужаваше такава съдба.
А за нашия човек - думи нямам - красив, неотразим...
Малко епизоди съм пропуснала, та да питам откъде се е замогнал? Малко тузар го дава. Не ще да е само от гевреци и макара.
Целувам ви всички "по домова книга", както казва моята обичана gospojata!!!   love001  love001  love001

Благодарности на момичетата за превода!!!  newsm51 newsm51 newsm51

Лорче,  Heart Eyes Hug Heart Eyes джанъм беним, чак сега ли сколаса ? Важното е, че се класира, като гледам - от страната на младоженеца ! Wink

# 676
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Фенче,  newsm51 за мен никога не е било проблем да призная, когато сгреша и да се извиня - знаеш !  Peace
В крайна сметка, това е само един филм !  Peace Днес беше вашият финал - следващият път - нашият ! За мен няма драма, въпреки че ме е яд мъничко !  Blush

Госпожата винаги много прецизна с думите благодаря ти! Особено,че открито си признаваш,че все пак малко те е яд много сладко ми стана  Hug

# 677
Че не познахме финала, Снежка ! Heart Eyes

Hug Hug Hug   Ааааа,  ooooh!

Фенче,   bouquet Hug

Благодарности за превода. Hug Hug Hug

# 678
У Гьона няма нищо човешко - гьон отначало докрай!!!

Лека нощ! Обичам ви!!!   love001

# 679
Аз като ЗиЗу да питам Дафне да не излезе на чист въздух да подиша ли какво стана?  Joy Laughing

Както и да е шегувам се  Joy

Айде да лягаме да спим ,че утре сме на работа  Laughing

# 680
# 681
Фенче,  newsm51 за мен никога не е било проблем да призная, когато сгреша и да се извиня - знаеш !  Peace
В крайна сметка, това е само един филм !  Peace Днес беше вашият финал - следващият път - нашият ! За мен няма драма, въпреки че ме е яд мъничко !  Blush

Госпожата винаги много прецизна с думите благодаря ти! Особено,че открито си признаваш,че все пак малко те е яд много сладко ми стана  Hug

Ами, ако кажа, че не ме е , ще е излъжа ! Пък аз не обичам нито да лъжа, нито да ме лъжат !  Peace
Яд ме, ама ще го преживея - сега като се накъркам от мъка и готово !  Mr. Green
Благодаря ти, Поли !  Hug

Лорче,  newsm51 рече и отсече, джанъм !  Laughing

Алба,  Hug права си - реабилитираха и полицията, Шереф си заслужи хонорара най- после ! Laughing

Ще се появи Дафне !  Hug Тя никога не е бягала по тъча !

# 682

Прекрасни са благодаря ти Диди   bouquet  Hug

# 683
Здравейте, дами!
И  аз се включих на финала, макар и по-късно, и то с празнична роклА, щото давах дипломи.
Не знам защо, но по едно време ми заприлича на финала на "Забраненият плод" - направо се ужасих като видях Джемрето сама на люлката и се изнасят от къщата...
Гьончо - винаги си беше ку-ку, но накрая съвсем изкука, за него хич не ми е, а за Бану - не заслужаваше такава съдба.
А за нашия човек - думи нямам - красив, неотразим...
Малко епизоди съм пропуснала, та да питам откъде се е замогнал? Малко тузар го дава. Не ще да е само от гевреци и макара.
Целувам ви всички "по домова книга", както казва моята обичана gospojata!!!   love001  love001  love001

Благодарности на момичетата за превода!!!  newsm51 newsm51 newsm51

Лорче,  Heart Eyes Hug Heart Eyes джанъм беним, чак сега ли сколаса ? Важното е, че се класира, като гледам - от страната на младоженеца ! Wink

От неговата  страна съм и аз! И то с перо и цъФтя - от хубавите ми зрелостници - толкова ми е мъчно за тях, че от утре все по-рядко ще ги виждам. Едва ги поздравих - с буца на гърлото и сълзи в очите.  newsm45

# 684
Но на какво наблегнаха в сцената със запознанството им? Кузей и Джемре се харесаха при първо виждане! Той я започна с чиркин, тя го захвана със саръ. Гюней дойде като продължение, тя го покани да пие чай само, за да подразни Кузей и така започва историята ...  #Silly tooth
Дааааааааа, затвориха композиционната рамка Grinning Heart Eyes

Не са бягали от час явно.  smile3503 smile3521

# 685

От неговата  страна съм и аз! И то с перо и цъФтя - от хубавите ми зрелостници - толкова ми е мъчно за тях, че от утре все по-рядко ще ги виждам. Едва ги поздравих - с буца на гърлото и сълзи в очите.  newsm45

newsm51  love001 newsm51
Много добре те разбирам ! На всеки четири години, ми се къса сърцето !  Cry

# 686
Ще се появи Дафне !  Hug Тя никога не е бягала по тъча ! 

Тука е Дафне. Heart Eyes

Лека нощ. Hug Hug Hug

# 687
Добре че ни го разхубавиха Къванч накрая, че едва ги изтрайвах вече - аз и затова зарязах гледането по едно време. Вал ме информираше в резюме - правим оперативка на коридора - и като разбрах, че са го разхубавили започнах да се включвам.
Лека, че утре - работа!

# 688
  • Варна
Изобщо няма да може да се спи тази ве4ер, особенно след тази снимка Two Hearts Two Hearts Two Hearts #Crazy #Crazy #Crazy Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 689
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Не знам дали Хел, Heart Eyes е превела едно много важно изречение от диалога Кузей-Гюней...не съм чела преводите. Ако е преведено Хел, Heart Eyes Hug извини ме предварително.  bouquet

Когато Гюней реши да се гърми, Кузей му каза да не го прави и, че ако той се самоубие и Кузей ще се самоубие веднага след това.

И след всичко това Гюней реши да изпразни пълнителя в него. ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт