Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 95

• 35 447
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
За Всички КУДЖЕМРЕЙКИ Наздраве.... благодаря ви за вярата

# 661

Нямаше SON, но имаше VEDA, което е същото!  Peace

Аз си предрекох присъдата на Джемре, правилно съм гледала значи. Наистина имаше някои пропуски и недомислици, разговора с Хандан си остана в озета и без превод май. Сега спокойно ще го захвана отначало, знаейки щастливият холивудски край. И аз си го помислих същото, Светле.  Heart Eyes Утре пак сме тук.  Hug
Емс, Heart Eyes превода на този фрагман е някъде назад...Севи го преведе целия... Hug

Въх, ще се връщам да търся. Благодарско!  Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

Но на какво наблегнаха в сцената със запознанството им? Кузей и Джемре се харесаха при първо виждане! Той я започна с чиркин, тя го захвана със саръ. Гюней дойде като продължение, тя го покани да пие чай само, за да подразни Кузей и така започва историята ...  #Silly tooth

# 662
А бе Зизу, кой ти е казал, че си черен дявол?
Ти беше свежият полъх в тази тема с неизчерпаемото ти чувство за хумор и ведър оптимизъм. Да, права е Или, че дори с правописа и стила разчупваш рамките и придаваш оригиналност на темата. Да не се вземаме чак много насериозно.

ЗиЗу ЛоВиМ те бре   Hug  Heart Eyes

# 663
Фенче, Лудостче, мерси, милички за почерпката  Hug Heart Eyes

Аз с превод не съм гледала от 72 серия... Почвах 78 ама...  Rolling Eyes

От утре ще се поправя  Flutter

# 664
Ти беше свежият полъх в тази тема с неизчерпаемото ти чувство за хумор и ведър оптимизъм. Да, права е Или, че дори с правописа и стила разчупваш рамките и придаваш оригиналност на темата. Да не се вземаме чак много насериозно.
smile3521 А филмът си беше достатъчно сериозен! На мен ми се щеше по-нежна тръпка в края на серията, но при такъв финал би било абсурдно! Е вече наистина - лека!

# 665
Здравейте, дами!
И  аз се включих на финала, макар и по-късно, и то с празнична роклА, щото давах дипломи.
Не знам защо, но по едно време ми заприлича на финала на "Забраненият плод" - направо се ужасих като видях Джемрето сама на люлката и се изнасят от къщата...
Гьончо - винаги си беше ку-ку, но накрая съвсем изкука, за него хич не ми е, а за Бану - не заслужаваше такава съдба.
А за нашия човек - думи нямам - красив, неотразим...
Малко епизоди съм пропуснала, та да питам откъде се е замогнал? Малко тузар го дава. Не ще да е само от гевреци и макара.
Целувам ви всички "по домова книга", както казва моята обичана gospojata!!!   love001  love001  love001

Благодарности на момичетата за превода!!!  newsm51 newsm51 newsm51

# 666
Фенче,  newsm51 за мен никога не е било проблем да призная, когато сгреша и да се извиня - знаеш !  Peace
В крайна сметка, това е само един филм !  Peace Днес беше вашият финал - следващият път - нашият ! За мен няма драма, въпреки че ме е яд мъничко !  Blush

# 667
Фенче,  Heart Eyes и аз си пийвам от вашето шампанско за утеха.  Wink

# 668
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
То, философски всеки може...изкуство е да си ''простак'' в тема дето някои потребители те гледат под лупа.

Минутка за моя Нарцисизъм...аз мога да бъда всякаква. С умните- умна, с децата- дете, с простите - проста. Това е качество с което се гордея...така се вписвам навсякъде. Joy Joy Joy

# 669
Фенче, Лудостче, мерси, милички за почерпката  Hug Heart Eyes

Аз с превод не съм гледала от 72 серия... Почвах 78 ама...  Rolling Eyes

От утре ще се поправя  Flutter

От както превеждате със ЗиЗу аз не съм гледала сериите след това пак ...само тук с вас...може би трябва да се върна тия дни да прегледам по подробно нещата..ще имам нужда и без това... Hug

Еи Хора Невероятна игра на Бурра и Киво нямам думи  Heart Eyes

# 670
Наздраве Фенче.. dance dance dance dance  ura  ura  ura  ura  ura newsm24 newsm24 newsm24 newsm24 newsm24 newsm24 newsm24

Лудостче, отношенията между Кузей Гюней , бяха тигнали толкова далече, че просто нямаше как да се получи опрощение...Тия неща са двупосочни , а гюней беше подминал точката на обратимост. Надявам се от превода на разговора им да си изясня причините Гюней така да мрази брат си.

# 671
Зизу, на теб отделям последния пост за тая вечер, че утре дребното ще ме вдигне в 6  Tired

Благодаря за споделяне на превода, благодаря ти, че даже и с ранена ръка не се отказа. Мерси за всичките пъти, когато ме е нямало и ти си превеждала всичко наред. (не че съм преводачката на темата, но исках труда да е споделен, а не само тя да се зори). Уточнявам, за да няма двусмислие  Peace

Радвам се, че "работихме" заедно, добър тандем бяхме.

Благодаря ти  Hug Hug Hug   bouquet  bouquet  bouquet

# 672
# 673

Нямаше SON, но имаше VEDA, което е същото!  Peace

Аз си предрекох присъдата на Джемре, правилно съм гледала значи. Наистина имаше някои пропуски и недомислици, разговора с Хандан си остана в озета и без превод май. Сега спокойно ще го захвана отначало, знаейки щастливият холивудски край. И аз си го помислих същото, Светле.  Heart Eyes Утре пак сме тук.  Hug
Емс, Heart Eyes превода на този фрагман е някъде назад...Севи го преведе целия... Hug

Въх, ще се връщам да търся. Благодарско!  Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

Но на какво наблегнаха в сцената със запознанството им? Кузей и Джемре се харесаха при първо виждане! Той я започна с чиркин, тя го захвана със саръ. Гюней дойде като продължение, тя го покани да пие чай само, за да подразни Кузей и така започва историята ...  #Silly tooth
Дааааааааа, затвориха композиционната рамка Grinning Heart Eyes

# 674
Дами, радвам се, че толкова еуфорично настроение цари в темата и повечето от вас са толкова доволни!  bouquet  bouquet  bouquet

Благодарности на Зизу и Хелън за превода newsm51 newsm51!

Малко преди излъчването на епизода писах защо смятам, че не е честно точно Бану да бъде пожертвана, няма да се повтарям - накратко - и без този край съдбата й беше много тежка и тя висока цена плати за грешките си. Беше най-елементарното - душевно болната се самоубие.

Разказаха историята за Каин и Авел, но с хепиенд, защото турската полиция опази Авел, Кузей де. И реабилитираха полицията, това още не сте го отбелязали smile3521

Актьорската игра беше на високо ниво и всички актьори заслужават бурни аплодисменти -  smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

За мене беше чест и удоволствие да споделя с вас мнението си. Вашето винаги ми е било интересно и забавно! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт