СЕПТЕМВРИйската дружина вече е в последната третина - Тема №18

• 24 533
  • 725
  •   1
Отговори
# 300
Amelly това е най-големия ми страх след като вече веднъж лежах в патологията в 14 г.с.. Сега като видя кръв /дори и от носа ми/ и ми призлява. Оправяй се бързо и дано всичко да е наред с теб и с бебчо Praynig
Puffy за болката в триъгълника - расте ти таза и се подготвя за раждането. Аз съм с болка вече доста време, а даже и се засилва към края /поне от сестра ми така знам/ Crazy

# 301
Аз Саното го харесвам как ухае, но пак ми е много силна миризмата. Вече съм препоръчвала един, който е безензимен и антиалергенен - L'arbre Vert. Танище, мисля, че би ти допаднал - не мирише силно, а уханието след изпиране е леко, приятно - на чисто и на бебенце. Качвала съм снимка във фейсбук, може да погледнеш.

Значи ти си била  Laughing Това име L'arbre Vert така ми се беше забило в главата, че като чуех прах за пране за бебешки дрешки, само това име ми излизаше в главата. Открих го в Биомаркет Балев, но не се сещам цената каква беше. Като стигна до момента с прането сигурно ще избера един от двата. Има и други прахове за бебешки дрешки - Angel Baby, и тези, които ги дават за многократните пелени, но наистина съвсем да не мирише на нищо, ще ми е странно. Мерси   bouquet

# 302
  • София
Да и аз така предполагам че е защото ми се разширява таза,но все пак аз си се шашкам от най-малката болка,което не е добре ама съм си такава Simple Smile Ще търпим няма как  Rolling Eyes

# 303
Хей, днес къде сте се покрили всички newsm78 Май мерите улиците hahaha Много ми е скучно, имам толкова много работа, а не ми се захваща с нищо. Трябва да стягам багажа, че ще ходиме на малка почивчица за уикенда, да се епилирам и още куп други. Цял ден все към хладилника гледам за нещо студено - ядох домати и изпих цяла каничка айрян /1 литър/, пък после защо ми е порастнал толкова корема Joy

# 304
  • Пловдив
здравейте маминки Simple Smile
Гледам за праховете говорите...и добре, че говорите че се информирам. Щях да купя Бочко, ако не сте вие. Simple Smile Аз вчера излизах с ММ на разходка и минахме пак покрай 1 детски магазин и айде 2 чифта бебешорски чорапки и 1 чифт чисто бели, обикновенни ританки за из къщи Simple Smile
Днес цял ден сме в новия ни дом и го чистим. Ама си нямате на идея какво значи чистене. След майсторите пода беше побелял от фин прах - гипс. Навсякъде остатъци от материали(парченца гипсокартон, бетон дето е къртено, ъгли и всякакви такива). Познайте какво метене и прахоляк беше. С маска на лицето по 4 пъти всяка стая метохме. Сега се изчипкахме с мъж ми и заминаваме навън някъде да вечеряме и да отпочинем с по една биричка Simple Smile
А дойде ми днес и новата микровълнова дето бяхме поръчали и спалнята. Голяма радост Simple Smile Нямам търпение да почваме в неделя да боядисваме таваните. Другата седмица сме на стените, слагаме паркета и почваме да сглобяваме всички мебели, който стоят опаковани в 2 стай. Голям мерак ми е да се нанесем вече на новичко, чистичко и цветничко Simple Smile
Айде мами заминавам аз навън, че умирам от глад (както винаги) Simple Smile лека вечер от мен и да спинкате спокойно

# 305
  • София
Kikito86 Той корема нека си расте,това му е работата в момента друго да не расте  Embarassed И аз съм така кво що правя оп отварям хладилника все едно незнам кво има в него  newsm55

# 306
Памперс, и аз пуснах вчера втора поръчка с пелени, ама то голямо чакане, само се надявам да пристигнат преди да се е родил бебока  Joy
И да се е родил, няма страшно. Те първите седмици не ти трябват. Mr. Green Ползват се чак като им се изчистят коремчетата.
За праха за пране - каквото и да избереш, важното е да е неензимно за пелените. А дрешките ще ги пера с нашия прах, той е био. Ароматът му е едва доловим. Саното е невероятно силна химия, да си знаеш.

Веселото, шалът за първи път го виждам, но мога да ти кажа, че всеки по-голям шал ще ти свърши същата работа  Peace

За обиколниците - нямам намерение да купувам, въпреки че ще сме с дървена кошара. Така или иначе като се разшава ще се завира и удря навсякъде... hahaha

-Petia-, и аз съм с крампа на левия крак  hahaha и цял ден ходя като настъпана жаба. За козметиката - изчакай да дойде другата седмица и ще ти кажа мирише ли. За серията отзивите са много добри. Още повече, че няма грам химия в нея. А за поръчката, нямаш грижи - ще помагам. Peace

unique_v, реално бебето няма нужда от козметика. Съвсем спокойно може да минеш с масло. Какаовото също много го препоръчват за бебета, особено когато се лющят. Аз си поръчах един био шампоан - ей така от време на време да го къпя с него и един био лосин, който става за масажи, защото маслата не са подходящи за това упражнение.

Amelly, стискам палци да е нещо инцидентно от преумора покрай вашите проблеми  Hug

Puffy1988, тези болки са напълно нормални, но нека и лекар да си каже. Сега хем ти се разширява таза - 2 см отпред и 2 см отзад, хем бебето натиска с глава долу кости, нерви...всичко.  Peace

# 307
Благодаря ви за подкрепата!
Докторката, която мина сега на вечерна визитация, каза,че няма от какво да се тревожа, един вид ми се стори,че искаше да ми каже,че без причина са ме приели. Ама трябва да си излежа 3-те денонощия по здравна каса  Cry
Всички,които са лежали в болница, знаят как се отразява на нервите, особено сега като дойде Ива - тя рев, аз още повече, иска тук с мен да спи, не ще да стои с баща си, то пък как се случи събота и неделя, той няма да се оправи с нея цели два дена,поне да беше денем на градина,че да не усети детето липсата ми.

Аз вече откачам от скука, взех си книга и лаптопа, ама все пак съм карцер, няма с кого две думи да обеля, няма къде да излеза да се разтъпча на въздух...И все го мисля пустия ремонт, колко работа щяхме да отхвърлим този уикенд, а сега пак всичко се отлага за пореден път.

Петя, аз имам лосиона за тяло със слончето от iHerb и на мен ми мирише гадно. Според мъжа ми не мирише на нищо. Може така да ми се струва заради изостреното ми обоняние в момента. Миризмата оприличавам на загнили краставици (с извинение,ако ви се е случвало да отсъствате от къщи няколко дена и сте забравили краставици в кухнята и те са позагнили). Лосионът е за Ива и тя се маже сама, а където не успява,помага баща й, защото мен наистина тази смрад много ме дразни. Но пък върши работа,което е по-важното. Peace

# 308
Амели  Hug да се оправяш бързо
Аз бях при нефроложката днес,каза ми само Неоренал да пия,нищо друго не ми изписа,на ехографията ми няма нищо  Rolling Eyes
Обаче пък ме ядоса сестрата на моя доктор  #2gunfire
Отидох да си взема новия болничен и нея я няма-била в отпуск  #Cussing out
Болничния ми изтича утре мисля
Ще ходя в понеделник да ми пише новия,дано може,че нали не трябва прекъсване,пък е края на месеца,уф smile3511
Само глупости цяла седмица,а сега и това
Вече всички говорите за подготвяне на дрешки и багажи,а пък ние не сме взели нищо
Ще трябва да се стягаме  baby_neutral

# 309
Амели, радвам се, че няма нищо тревожно. А ремонтът не го мисли толкова. Ще се нагласят нещата, дори и по-бавничко да е. Hug

Памперс, какво имаш предвид под това, че маслото не е подходящо за масаж? Не съм знаела.

Танище, Саното не мирише слабо, просто мирише много хубаво. А колкото до това дали е химия ... Пише, че е без биологични добавки и е за чувствителна кожа ....Колко е така - не зная.

# 310
добър вечер,
Amelly пожелавам бързо да мине престоя в болницата и всичко да е наред.
Днес поръчах креватчето и матрака утре ще ми пристигне.   1crib
Ходих да видя и една количка, която съм си харесала и на живо ми хареса и я има в синьо .
Някой да е използвал количка Baby desing модел LUPO ?  newsm12
Доколкото до прахта за пране , изобщо си нямам на идея за бебешка прах, но щом казвате САНО, сано ще е  newsm10

# 311

Ходих да видя и една количка, която съм си харесала и на живо ми хареса и я има в синьо .
Някой да е използвал количка Baby desing модел LUPO ?  newsm12

Аз я бях харесала,но в зелено,обаче всички цветове са уникални,много ми харесаха
Когато я бях харесала,видях,че ги има по улиците,карат си ги мамите  Wink

# 312
Амели, ти май си почиваш от ремонта, ама в болницата не е подходящо, ти и още в началото лежа, нали newsm78 Айде, бързо изписване пък Ива може да ми я пратиш на мене аз ще я гледам Simple Smile

Прах запране, голяма дилема, както свикне бебето тва ще е, не мисля да се вкарвам във филми, просто по- внимателно, но без излишно вглабяване Simple Smile

# 313
Добър вечер!

Ние днес с ММ ходихме до Джъмбо и взехме някои неща   newsm44/ качила съм снимки във фейса и в снимката /. Доста се изморих, но издържах. Сега си почивам.

Връщам се да ви чета!

Amelly бързо да се оправяш

Kikito86 количката е много хубава, цвета е  newsm74

Последна редакция: сб, 29 юни 2013, 01:35 от tania_tsvetanova

# 314
Здравейте на всички и бързо оправяне на Амели и прибиране вкъщи. Виждам, че се е обсъждала козметика и перилни препарати за бебето. За козметика имам добри отзиви от Себамед, но за перилните препарати още не мога да реша. сега ще се върна по-назад в опит да изчета пропуснатото, което напоследък не ми се получава много Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт