Отговори
# 555
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Добро юлско утро  Hug Влязохме си в месеца, а  Heart Eyes Тази година пак не можах да посрещна джулая на морето, ама ще се реванширам аз някой път  Simple Smile

Като чета с тия течения при толкова малко бебе, се сещам за дъщеричката на една моя приятелка и проблема и със срамните устни. Бебката имала срастване и я водили на лекар да я цепнат. Като се зачетох доста такима бебчета има, а аз си мислех, че само момченцата имат проблем с пишките  Simple Smile

# 556
  • София
Добро утро!

Е вярно, спокойна нощ сме имали групата!
Хайде нова седмица, нека всички лоши неща останат в старата. Тази да ни е много спокойна, ведра и пълна само с хубави новини.
Честито на всички устискали до юли, сега вече всички сме в заветния 9ти месец (кои повече, кои по-малко, но сме все там). Hug Няма вече да се притесняваме!

Руми ама мило ти май бая си се насмела. По-спокойно, детето ще те учи и ще ти показва. Само не се притеснявай а се наслаждавай на принцесата. Hug

Кати ама много е хубав Пресиян Heart Eyes ! А вие така ли го изписахте по голи ръце и кълки? Нали трябваше да са с нещо тънко и дълго?

Ей браво бе Бихайнд, че се сети за нас Hug . Навестявай ни по-често когато имаш време. Целувки на малката!

# 557
Ама наистина май се спали всички тази нощ. Ние от снощи сме в новата къща и няма такъв кеф. Само топла вода нямаме още,че има проблем с тока ама се преживява.
Малкия ми се прибра от село с ужасна кашлица и тази седмица си е вкъщи. За капак и педи е отпуска и сега се самолекуваме. Дано до петък му разкара,че в болницата да не го мисля. Оплаках ви се рано рано.

Близначе и всички котколюбци Simple Smile) в снимка.бг съм качила снимка на едно много яко коте. То е на съквартирантката ми от последното пребиваване в Шейново. Аз по принцип не обичам котки,обаче тази е уникат. Едуард се казва Wink

# 558
  • София
Всички калпазанки които се покриха последните дни, да се явят на отчет. Хайде да не посочвам, че ще теглим уши! Crossing Arms

Петя внимавай малкия да не те зарази.  Hug

# 559
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Добро утро! Hug
Като чета мамите с дечицата вече ми се иска да гушкам и аз малчо Blush!Не само през нощта сме спали някои май още спят smile3521
Да ви попитам как се оправяте с това чистене  smile3517 ами вчера успях само кухнята да оправя,то вярно че е голяма пък и аз се завирам къде ли не ама преди поне две стаи успявах да изчистя основно newsm12,да не говорим после как ме болеше кръста и корема дори все едно ще ми дойде цикъла newsm45!Еми днес няма да пипам нищо то и без това трябва да ходя до счети да занеса фактурите нали мина вече месеца,а после на работа та май пак цял ден ще съм по улиците newsm12 добре,че времето е с нас и е хладно!

# 560
Ани, на ден по стая и за една седмица бях изчистила, сега само поддържане, иначе най-трудно е с най-долните шкафове, че не мога да се сгъвам, сядаш пред тях, редиш и после викаш някой да те вдигне от земята  Laughing
Бихайнд лошо това с кърменето, що не опита чайовете дето ги препоръчват

# 561
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Оооо Мисти с долните шкафове нямах проблем ама много трябваше да размествам та само кляках и ставх smile3514,но прозорците и стените ми разгониха фамилията,че аз минавам и стените да обера прахта.........абе като се замисля се завирам където не трябва!Ами ще карам и аз така по стая на ден пък докъдето стигна Thinking леле има много още!

# 562
Не сме спали всички, не сме спали!  Sad Имах 3 часа силни контракции, май, като менструални болки ниско долу корема, отзад кръста и под кръста всичко, през 20- 30 минути, не бяха регулярни. Чудех се да се радвам ли, да се притеснявам ли и накрая ми се появи бистра, червена кръв. Така се уплаших! Поне беше малко, само едно избърсване с хартия, цялата беше в кръв, но толкова. После нито капка червена кръв, а след 2 часа няколко капки кафява. Въздържах се да звъня на доктора през нощта, все пак и болките спряха, и кръвта изчезна, не беше много... Сутринта се свързах с него. Каза, че нямало страшно, сигурно тапата се била разкъсала ли...  Thinking честно казано не чух добре, успокоих се на репликата, че няма страшно. Освен това чакам сега да ми се обади и да ме повика за извънреден преглед, трябвало да ме види, така че на живо най- добре, не по телефона.

Прочетох много тъжни постове и някои за проблеми с бебенцата - стискам палци и пожелавам възможно най- бърза и най- щастлива развръзка за всички! Полямитко, особено за теб! Ти къде ражда? Явно не в АГ. В ОБ или в МД?

# 563
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Пина, май прекрасния момент наближава с пълна сила  Simple Smile Стискаме палци за прегледа и чакаме да пишеш след това  Hug

Момичета, знам, че скоро коментирахте темата, но признавам си не ми остана време да вляза в подробности тогава и не помня какво четох изобщо. Сега, този 45 дневния болничен кога ще се изплаща? За миналия месец ще преведат ли пари или целия на куп и ако е целия кога да го очаквам горе-долу - до 21.07 ми е?

# 564
Пина,стискам палци ,явно днес ще е твоят ден Praynig
Може пък разходките за разкритие най-сетне да са дали резултат Grinning Пък и датата си я бива Hug
Днес виждам,че повечето  сте спали добре,много се радвам.Аз вчера малко се вкарах в ред,само остана да се боядисам и съм готова за раждане Flutter Flutter
Ани и аз чистех по една стая на ден.За повече не ми стигаха силите.Като се замисля ,с тези дъждове и ветрове ,пак всичко е за чистене ,но има време ...Може и да повторя до 20-ти юли.
Портокалчо,пази се да не стане сакатлъка баш накрая! За кашлици не искам и да чувам ,че се плаша направо.И аз мойто още го лекувам ,но от сополи.Сутрин ,като стане ,започва да кашля ,да отхрачва и е кошмар! Добре поне ,че мене ме прескочи Naughty
При мен с пълна сила се върна една друга екстра от бременността - сигурно по кило сополи имам ,чак с кървави нишки Sick Е ,ужасно е ,постоянно ми е запушен носът Sick
Другото ,което ме тормози е ,че по цяла нощ точа едни лиги....като булдог съм ooooh! Пфффф оплаках се:ooooh:.

# 565
  • София
Пина, стискаме палци всичко с теб да е наред и ако ти е писано да гушнеш сладко бебече, без мъки!
Болничния се изплаща до 20то число на следващия месец. Аз имах един ден от Май и ми го платиха на 18.06.2013г.,  за Юни  трябва да ми го преведат до 20 Юли.
На мен една позната ми каза, че ако родиш преди термин ти издават втори 45-дневен болничен. Но не зная от кога, най-вероятно от края на първия.

# 566
verabel ме изпревари, иначе за болничния има и нещо друго, на мен пише, че е занесен на 27/6, т.е. и двата са занесени тогава, 1 седмица обикновен и от 8/6 съм в 45 дневния, и се обработва в момента, ще ми го преведат, но не знам кога надявам се да е до края на седмицата, като стане ще кажа.
Ако родиш преди термин, в третия болничен , от педиатъра на детето, преизчисляват дните и винаги идват 4** и не знам колко дни бяха общо.
Ако родиш след термин, в болницата ги оправят тези дни липсващите.
А пък от май месец болничния ми го платиха на 3/6 така че всичко е до според зависи  Naughty
Пина време ти беше, айде вижда му се края  Praynig Hug

# 567
Мамита,
хайде пекна слънцето, дано и нашите проблеми се разсеят заедно с облаците  Nature Partly Sunny
Аз спах добре (почти цяла нощ пред ТВ-то), сега съм като разбират стара баба, която едвам става от леглото...сега ги разбирам бабките, направо ми идва да си взема едно бастунце и с него да се подпирам. Чак се обадих на майка ми да дойде малко, че аз не мога да се движа из вкъщи. ooooh!
Нищо де и това ще мине.
Хайде честит Юли, на юлските мамита. Дайте сега да видим коя ще е първа в нашият си месец  Heart Eyes
За 45 дневният и аз го чакам с готови пазарски чанти, но нещо от НОИ не щат да ми ги напълнят. Изобщо не знам кога ще е, дано се смилят и да е скоро.
Пине - дръж се - края му се вижда, дано всичко е наред днес на прегледа. Да ни разкажеш после какво е казал доктора, че ще те мислим  Hug

# 568
Кате, аз нищо не рчазбирам от болнични  newsm78 макар че това работя, ама аз само ги пиша. Дано се включи някой компетентен да ти помогне Simple Smile

Момичета аз се прибрах от болницата. Направих консултация с анестезиоложката. Много сладка жена, много си допаднахме и каза че чакала с нетърпение да се видим в четвъртък Simple Smile Тъй като я нямаше моята лекарка, я помолих да ми разгледа документите и да ми каже според нея рано ли е насрочено секциото. Жената подробно ми разгледа случая и каза, че според нея в моето състояние не само , че не е рано ами даже е късно. Учуди се как с тая матка и бебе само в единия  рог съм изкарала до 9-и месец, каза че е рядкост. И че в моето състояние не бива да се допускат болки, контракции и да започне раждане. Ето защо даже и 04.07. било късно. Дори изрази опасения, че сега като спрях Гинипрала може да почне раждане  Shocked Каза да стискам яко до четвъртък. С две думи каза, че след като докторката е преценила сега да е секциото, то това е правилното решение и няма място за тревоги, а трябва да се действа. Така че се успокоих, явно било писано за тогава. То вярно, че тя е анестезиолог, но все пак е виждала достатъчно случаи като мен за да може да даде мнение. Колко бременни и минават през ръцете, мисля че мога да се доверя на мнението и  Thinking
И сега, в четвъртък с бодра стъпка...... newsm43

# 569
Благодаря ви за пожеланията, момичета, но аз в момента нямам никакви болки. Седя си като кюп с мармалад и чакам, а доктора още не ми се обажда, да каже в колко часа да ходя.

Общи условия

Активация на акаунт