Монодиета - част 8

• 43 965
  • 726
  •   1
Отговори
# 615
о, ще правя много врътки...  ще е така - до победата Simple Smile
то сега свалям, защото съм болна и ям колкото да си изпия антибиотика
днес мандарини и сироп за кашлица Simple Smile

# 616
Добро утро монодиетки  Hug Hug Hug Hug

Herzen браво за решението /за врътките/ и да се оправяш бързо, че нали трябва да си здрава за да се радваш на хубавите резултати  Hug

Аз лично от глад не отслабвам,а от разделно хранене..ще видим как ще ми понесе.
 ................
разделното хранене е чудесен вариант, но при него резултата е бавен. Признавам всичките му здравословни качества и бих искала и аз да имах търпението да изтрая толкова време но при мен килограмите са повечко така, че само глад ме оправя.
А и дето имаше една приказка: Без едно мога ама с едно не мога  Whistling Whistling Whistling

................... от опита си,поне добре познаваме собственото си тяло и с какво ,и как може да отслабва.
Именно! Хубаво да си изкараш уикенда и от понеделник - с нови сили и стриктно към красивата фигура  Wink

Та да дам отчет и за вчера: минах на портокали, а днес ще съм на грейпфрут предполагам. Поне такива са ми плановете.

Успешен монодиетичен съботен ден на всички  Hug

# 617
Добро утро и от мен!
Вчера - кашкавал, резултат -500  гр., т.е. 2kг. за 5 дена  и то не особено стриктни.
Днес - пилешки пържоли.

# 618
  • София
Здравейте
Вчера мислех да съм на луканка, но после го смених със сухари - много добре ми понесе. Изобщо не съм чувствала глад.
Резултата до тук е 48.200 кг.
Днес ми е свободен ден и няма да ви казвам какво ще ям, че ще ме изгоните от групата хахаха

Утре ще направя прочистващ ден и ще видя от понеделник как ще започна да я карам, за да задържа килограмите

Усмихнат ден момичета и много минусчета днес  Peace

# 619
Момичета, ясно е че диетата се прави няколко дни.Аз от утре ще започна втората петдневка.
Но какво правите след това? Къде е мястото на манджите? Например, ако  съм сготвила боб и ям и на обяд, и вечеря, дали се приема, че се храня по правилата на режима, предвид, че в боба има зеленчуци и т.н.

# 620
Вяра - А браво на теб. Дано ги задържиш, че май това е най- трудното Peace Hug
На мен днес ми е трети ден- картофи. До момента съм -2кг.
И сега се чудя за утре с какво да заменя яйцата- кашкавал, зеленчуци или плодове newsm78 Чудя се за кашкавала, но повече от 400гр не трябва да ям за деня, а не съм сигурна дали ще изкарам. Моля за съвет  Hug

Аз диетата я правя 7 дни, като 6-ти обикновено ми е плодове, а 7- ми вода или сокове, но понеже не мога да изтрая на вода, то съм решила седмия ден да е прясно мляко и приключвам  Peace

# 621
Привет и от мен!Днес съм на плодове,а  утре на таратор май ще е,че само мляко не ми се яде:)
Katnis аз съм правила кашкавален ден-500гр.Взех си нарязан и си хаппвах по няколко парченца от време на време-стигна ми.Имай в предвид ,че кашкавала насища,така,че не мисля че ще останеш гладна.

# 622
МоРсКа СиРеНа реших отново на зеленчуци да карам, че утре съм на пилешко и се наяждам доста с пилешкото. Общо взето след петия ден кантара не отчита и грам надолу  Laughing
А да попитам за плодовия ден, дали си позволявате банан, поне един  newsm78

# 623
  • София
Здравейте момичета  Hug
Аз днес ще направя втори свободен ден, че вчера имахме гости и остана много ядене - хич не ми се хвърля. А и то не е много калорично - пъстърва на скара със задушени зеленчуци. Та като цяло ще съм диетична.

Katnis - време е да реша как ще продължа от тук нататък - обмислям да мина на месо и зеленчуци с един свободен ден в седмицата, но ще видим. Като цяло тук ми харесва темата и не ми се сменя заради новата диета, та ще помисля Simple Smile

Утре ще започна пак една петдневка, за да разтоваря от обилното похапване вчера и днес
Усмихнат ден на всички

# 624
вчера - заешко и две крилца
днес - зеленчуци

след диетата предвиждам да не вечерям или поне 5 дни в седмицата

Katnis много готин ник и аватар Simple Smile
ям банан, удобен е за офисен обяд

diana_m, ти колко кг искаш да свалиш?

хайде да се връщат баклавичките и тулумбичките  Flutter
и от понеделник всички да сме много, много сериозно-диетични
може и с шоко-моно-ден  Twisted Evil  Flutter

# 625
Katnis,аз в плодовите дни ям каквито плодове ми се иска-случвало се е и банан да хапна.

# 626
Добро утро,дами!Стартирам днес при вас 70 кг.Денят ще е картофен.Гоня като начало 65 кг.

# 627
Добро утро момичета,

Herzen имам да свалям доста килограми /над 20/ има доста да си подиетувам, но съм решила тази година да приключа с наднорменото тегло Simple Smile

gretacvetina чудесен минус за 5 дни  Hug

Вяра - А задържането на постигнатите резултати наистина е най трудно, а според мен начина си за задържане ще откриеш сама. Всяка една от нас знае как и от прекаляването с какво е качила тези килограми, с които в момента се борим. Та ако да речем си прекалявала с тестеното и сладкото просто ги ограничаваш и стриктно следиш теглото от тук нататък, ако си любител на среднощното похапване то тогава го спираш и тн.

.................
Но какво правите след това? Къде е мястото на манджите? Например, ако  съм сготвила боб и ям и на обяд, и вечеря, дали се приема, че се храня по правилата на режима, предвид, че в боба има зеленчуци и т.н.

Предполагам, че "след това" е след като постигнем резултата който търсим. То тогава отговора ми е - ами не е проблем да си хапваш боб какво като има в него зеленчуци, просто не го ядеш с хляб и мисля, че няма да има негативни последици. Ако пък искаш да е боб по време на режима, според мен също не пречи - само можеш да си определиш количеството съобразено с теглото ти в момента и мисля че ще си направиш чудесен бобов ден  Wink

..........
И сега се чудя за утре с какво да заменя яйцата- кашкавал, зеленчуци или плодове newsm78 Чудя се за кашкавала, но повече от 400гр не трябва да ям за деня, а не съм сигурна дали ще изкарам. Моля за съвет  Hug .............
Малко късно ще отговоря, но с което и от изброените да си ги заменила според мен е ок. По принцип имайки предвид, че яйцата са си протеин аз бих препоръчала нещо от същата група  Hug ааааа и освен това както каза Сиренка тези сто грама кашкавал няма да попречат кой знае колко на резултата - та ако ти се иска кашкавален ден опитай с 400 и ако още си гладна хайде още 100 гр. няма да са фатални  Wink

МоРсКа СиРеНа аз тази седмица замислям тараторени дни, че гледам в кауфланд едни късоплодни краставички - изглеждат много добре  newsm78

Chambertina успех и дано скоро кантарев да покаже 64  Wink

Хайде момичета хубав ден от мен - отивам да се трудя  Hug

# 628
  • София
И аз мисля от днес да започвам монодиета. Hug Ще стартирам с ппилешки пържоли, но не разбрах мога ли да ги ям с гарнитура гъби или лук да им сложа? Само така месо ми е неприятно да ям.
Ще се опитам да изкарам на тази диета 3 седмици, че имам амбициозен план за тази година.

# 629
И аз мисля от днес да започвам монодиета. Hug Ще стартирам с ппилешки пържоли, но не разбрах мога ли да ги ям с гарнитура гъби или лук да им сложа? Само така месо ми е неприятно да ям.
Ще се опитам да изкарам на тази диета 3 седмици, че имам амбициозен план за тази година.

Добре дошла и успех.
Моното е с една храна и по принцип според тази диета трябва да си ядеш само месото без гарнитура. Резултат /бавен/ ще има, но в като за един амбициозен план ти препоръчвам да се придържаш към принципите на монодиетата.

Общи условия

Активация на акаунт