Китайски капсули /за отслабване и още нещо/ - 10

• 114 612
  • 763
  •   1
Отговори
# 510
Зеленото кафе като продукт където е основна съставка е доста слабо, а какво остава за продукти където е добавка - или една от многото съставки, но не основната?!? Едва ли нервността е от екстракта от зелено кафе... Thinking Като цяло ни една от 3те съставки на този слим не би трябвало да те изнервя, ако съдържа само тях разбира се. Успех все пак.

# 511
Зеленото кафе като продукт където е основна съставка е доста слабо, а какво остава за продукти където е добавка - или една от многото съставки, но не основната?!? Едва ли нервността е от екстракта от зелено кафе... Thinking Като цяло ни една от 3те съставки на този слим не би трябвало да те изнервя, ако съдържа само тях разбира се. Успех все пак.
И аз не знам от какво е. Sad

# 512
Май ще пробвам да си поръчам от Безглад - пише оригинален Мейзитанг. За него ли става дума, че е добър?

Пия ги от седмица и съм доволна.  Peace

# 513
Обещах да пиша за Ултра ефекта и моята приятелка е доста доволна   261uu. Освен че почти не яде, спря и да пуши. Иначе аз съм доволна от чушките от въпросния сайт, но сега се чудя да взема нещо за целулит, а не толкова за отслабване, че и там си е мъка  newsm39. Някакви идеи?

# 514
Обещах да пиша за Ултра ефекта и моята приятелка е доста доволна   261uu. Освен че почти не яде, спря и да пуши. Иначе аз съм доволна от чушките от въпросния сайт, но сега се чудя да взема нещо за целулит, а не толкова за отслабване, че и там си е мъка  newsm39. Някакви идеи?

Аз съм доволна от антицелулитния гел на Кройтерхоф. При мен има ефект, но да знаеш, че пари! Peace

# 515
Много ти благодаря. Днес си го взех  Embarassed. Очаквах да е по-скъп  Crazy
А пробвала ли си да го комбинираш с някакъв диуретичен продукт?  newsm78 От мейзито надолу ли си с килограмите или размерите?

# 516
Много ти благодаря. Днес си го взех  Embarassed. Очаквах да е по-скъп  Crazy
А пробвала ли си да го комбинираш с някакъв диуретичен продукт?  newsm78 От мейзито надолу ли си с килограмите или размерите?
Привет,
не, той не е скъп, ама много гори  Crazy.  Принципно преди цикъл задържам адски много течности и изпивам по 1 фурантрил, иначе не съм пила нищо друго диуритично. От Мейзитанга съм минус 3 кг (измерено в неделя, след 7 дни All inclusive и достатъчно ядене  Whistling #Crazy) Laughing За размерите, със сигурност надолу, ама не съм ги мерила.

Поздрави! newsm68

# 517
Скрит текст:
Обещах да пиша за Ултра ефекта и моята приятелка е доста доволна   261uu. Освен че почти не яде, спря и да пуши. Иначе аз съм доволна от чушките от въпросния сайт, но сега се чудя да взема нещо за целулит, а не толкова за отслабване, че и там си е мъка  newsm39. Някакви идеи?
Аз съм доволна от антицелулитния гел на Кройтерхоф. При мен има ефект, но да знаеш, че пари! Peace
[/quote]

за този ли става на въпрос
Скрит текст:
Четох че трябва да се използва с ролер масажор 
Скрит текст:
или вакуумен. След колко време като употреба видя че има ефект?

# 518
Скрит текст:
Обещах да пиша за Ултра ефекта и моята приятелка е доста доволна   261uu. Освен че почти не яде, спря и да пуши. Иначе аз съм доволна от чушките от въпросния сайт, но сега се чудя да взема нещо за целулит, а не толкова за отслабване, че и там си е мъка  newsm39. Някакви идеи?

за този ли става на въпрос
Скрит текст:
Четох че трябва да се използва с ролер масажор 
Скрит текст:
или вакуумен. След колко време като употреба видя че има ефект?

[/quote]

Без масажор го използвам, някъде за около 1-2 седмици имаше видими разлики. Peace

# 519
Благодаря ти liakusi, ефекта е в намаляване в размера и обиколката или във изглаждане на кожата?

# 520
Благодаря ти liakusi, ефекта е в намаляване в размера и обиколката или във изглаждане на кожата?

Намаляване в размера и обиколката. Но и целулитът ми намаля Wink. Като цяло съм доволна, ще кажа колко съм свалила общо като си изпия опаковката.

Хубав ден! newsm51

# 521
liakusi може ли да кажеш кой мейзитанг си поръчала-в пликче или шише(с каква капачка).Отдавна се чудя какво да си поръчам че имам да свалям 10-12кг.Дано да има ефект и при мен

# 522
  • Варна
Момичета,а как стоят нещата в дългосрочен план?Приключваме курса например от едим месец,после хапваме умерено,без много боклуци и... Thinking Аз имам 3-4кг. за сваляне,чудя се.До сега не се бях замисляла за хапчета от този род,защото си мислех,че са разни китайски химии без проверени странични реакции  Rolling Eyes По-опитните да кажат.
P.S Аз съм си харесала (от вашите писания) тези

# 523
  • Sofiq
Момичета,а как стоят нещата в дългосрочен план?Приключваме курса например от едим месец,после хапваме умерено,без много боклуци и... Thinking Аз имам 3-4кг. за сваляне,чудя се.До сега не се бях замисляла за хапчета от този род,защото си мислех,че са разни китайски химии без проверени странични реакции  Rolling Eyes По-опитните да кажат.

Трябва да се спазва някакъв режим на хранене все пак. При мен много пъти свалям, пак качвам и така отново и отново, понеже нямам търпение да изкарам нещата докрай. Това, което знаем е, че трябва да се направи пълен курс три месеца, за да привикне организма към по-малко храна и съответно да се запазят резултатите. Знам, че някои също приемат по една капсула през 2-3 дни като поддържане, за намаляне на апетита през няколко месеца.

# 524
  • Варна
Ясно е,че трябва да не се яде като за последно,но все пак под режим могат да се разбират много неща.Ефектът след тeзи хапчета/добавки може да се сравнява със след диета или е "по-страшно"?
Аз лично съм правила 4 пъти 90 Дневна,свалила съм 18 кг. наследство от бременността с нея.Мога да кажа,че съм ги запазила.Но миналото лято в следствие на стрес,свалих допълнително 4кг. и се харесах повече  BlushКато приключиха проблемите си ги върнах ест.Искам да постигна пак тези кг-ми,а и да пробвам да ги запазя за по-дълго.

Последна редакция: пт, 05 сеп 2014, 14:55 от gali-presi

Общи условия

Активация на акаунт