Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво се случи с бебето на Василена?
Какви са мненията на форума за ражданията на Илю и Гер?
Какви са мненията на форума относно болничните и липсата на информация за тях?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво се случи с бебето на Василена?
-
Какви са мненията на форума за ражданията на Илю и Гер?
-
Какви са мненията на форума относно болничните и липсата на информация за тях?
-
Какви са мненията във форума за подготовката за раждането и методите за предизвикване на раждане?
-
Какви са мненията на форума за случая със супенната ключица на бебето на Василена?

Наближава раждането и тя става все по-активна. 

после си викам, абе я така и така ще се въртя дай поне и до там да ида, че да не се сетя след 10 мин, правя една засилка с крака дето не съм легнала върху него, а това снажно тяло не помръдва без засилката и уж ставам от кревата, ама то от това усилие, вече ми се вие свят докато се надигна подпирам се на кошарата, че е точно срещу мен и се опитвам в тъмницата да нацеля чехлите, после с ръце напред, да нацеля вратата, без да се ударя в кошарата или в скрина, и разгеле успявам да се измъкна от спалнята. Дали някога ще спя по 7-8 часа без прекъсване
вече съм забравила даже какво е това.
Да и е жива и здрава девойката и само щастие им желая.
, като ставах само 2 пъти до WC-то
И диня, как ми се яде - и тя се изстудява в хладилника, а е голяма и тежка да се боря с нея ... та довечера ще се
с ММ
дано се оправят нещата с малкия и детската. И нашата директорка е една люта ама поне не ходим и не се занимавам с нея. 
Вече само акъли мога да давам, ако не искате секцио, недейте да говорите с никакви доктори, да става каквото ще.