Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво се случи с бебето на Василена?
Какви са мненията на форума за ражданията на Илю и Гер?
Какви са мненията на форума относно болничните и липсата на информация за тях?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво се случи с бебето на Василена?
-
Какви са мненията на форума за ражданията на Илю и Гер?
-
Какви са мненията на форума относно болничните и липсата на информация за тях?
-
Какви са мненията във форума за подготовката за раждането и методите за предизвикване на раждане?
-
Какви са мненията на форума за случая със супенната ключица на бебето на Василена?
Поне някой от нас да намаже тлъст бонус
Това е цената, повече никой не ти плаща
. Силно съм разочарована от всичко и всеки, от които зависи това. Писна ми да живея на ръба, защото завися от други хора. Не може повече от половин година да правим ремонт ние, да знаем, че чакаме бебе, но това изобщо да не се отразява на напредването
Даже имам предложение за следващо заглавие: "Юлката не мъти вече, като квачка, а е горда тя кърмачка".
От няколкото кандидатки той, милия, личен ерген е избрал именно нея, защото била здрава и работела много на нивата. От тогава жените в семейството ни се мъкнем с тея яки прасчета на краката.

е с този разказ ме разби.
Да не си яла нещо специално?
Ама хич не обича и, когато дойде тази неприятен за него момент, ми иде да емигрирам и, който иска да го реже - то не е рев, не са жални сълзи, молби...лошо да ти стане

. Започнах с помпа на Авент с нея се цедя. Първо се виждат капчици, а после струйки като душ. Но струйките са 3-4. Колко трябва да са отпушените канали? И как да отпуша останалите?? Като се напълни около 20 - 30 мл от двете гърди кърма от струйки като душ, гърдите ми омекват и почвам да ги цедя капка по капка, докато спрат да пускат..струва ми се ,че ми намаля кърмата последните два дни. На какво се дължи това?? Бебето се засища на 60 мл кърма/АМ на хранене, като иска и през нощта, но не винаги.