Поколоко,страхотни снимки.
,записвам се с един голям ферман. Не ми остава време да пиша , но ви следя
. Ходихме на село миналата седмица, а от неделя имам "гости" и си изкарваме супер яко. Една приятелка е в Бургас и купона е на макс.
.
.Тази вечер за първи път я оставих на майка ми, а тя по некерман се държала кротко и възпитано без грам рев. Дори накрая сама се е приспала. Явно трябва по често да я оставям. Иначе все още съм на тръни в събота изпи третия антибиотик, а днес киха на няколко пъти и дори на обяд като спеше се закашля.Дано е било от лиги заради зъбчето, че иначе ще се гръмна. Никак не ми е спокойно, ама и то никой доктор не пожела да я прегледа след като свърши уж лечението. Ох стана много дълго, мисля че и още нещо имаше, но се извинявам вече ми изфиряса от ума. Албумчето ще го оставя за другия път да го разгледам, че всичко живо вече хърка, а пък аз още тропам по клавишите. Лека вечер и многоооооо спящи и послушни бебоци
Прегръдки на всички
Аз отдавна не съм писала, а във фейсбук хвърлям по едно око от време на време. Малката ме обсебва изцяло. Постоянно трябва да ми е качена на главата, нямам миг спокойствие, ужас е
Още не е проходила сама, но аз и не бързам
Вечер се буди по няколко пъти. Вече и правя АМ, кърмя я от време на време. Скоро я записах на кухня, яде ги горе долу нещата, но не всички. То не, че са и нещо особено де. Може би ще минем на частна кухня. На плаж я водих два пъти, но и не ми се занимава с нея. Смучи си пръста и след като е играла с пясъка и водата можете да си представите какво чудо е
Лягам пак малко та да видим до кога. 

БРАВО МИЛА
Дано притесненията ти за малката се окажат напразни и да не е вирус

И честит имен ден на теб 
И въпреки че не е акала днес, смятам да я подложа на предложената ми от педи диета, да се попрочисти малко. Смятам, че е от смяната на кухнята. По едно и също време станаха нещата, та няма от какво друго да е, ако не е вирус, а не ми се вярва да....
И въпреки че не е акала днес, смятам да я подложа на предложената ми от педи диета, да се попрочисти малко. Смятам, че е от смяната на кухнята. По едно и също време станаха нещата, та няма от какво друго да е, ако не е вирус, а не ми се вярва да....
и имен ден на майка му 

Днес е хубав празник...та го правя и за нейно здраве
А прощъпулника ще видим кога....може и на рождения й ден 

Преди време си говорихме с ММ и той категорично заяви че искал само 2 деца. Аз му вика ама ако може да си позволим да имаме 3 какъв е проблема ама той не се дава и не иска повече. Аз ако имам пари да ги гледам бих си спретнала още едно след няколко години ей така за положителния прираст на населението иначе 2 деца са си нормална бройка според мен
Препоръчани теми