Нови придобивки в гардероба - 34

• 82 401
  • 716
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Джиджи, магазините които ги има по моловете ги има и в други държави (цените в БГ са по високи), така че не виждам какво могат да си купят приятелките ти  Peace. Лично аз от години нищо не съм купувала от БГ и се ужасявам да ходя по магазините. И малко си се объркала , различават ме в Бг а не в Англия  Mr. Green
Колкото стила на англичанките, техния стил се доближава много повече до стила на французойките, отколкото този на българките ... Само погледни по телевизията как са облечени говорителките или онази кльощавата синоптичка, а за водещата на кафе няма да споменвам изобщо ...  Mr. Green

То щото английските водещи, като изключим новините на BBC, са перфектни... Като отвориш Дейли Мейл няма как да кажеш на черното - бяло. Като цяло, българките се обличат много по-добре от местните на острова и определено са по-близо до французойките от трътлите, обути в клин и къси панталони и всичките им там комбинации в кралството. Ако сравним и финансовите възможности, UK дамите просто губят отвсякъде.

Black Cat 13, очилата са нестандартни и ти пожелавам да си ги носиш с удоволствие! Дори и на Лестър Скуеър да си с тях, със сигурност ще привлечеш вниманието  Peace

# 646
Black Cat 13,очилата са много хубави,носи ги с радост  Hug

# 647

В Бг е голям хит да се носят очила на главата като диадема  Mr. Green

Абсолютно съм съгласна и го намирам за ужасно грозно. Едно е да ги вдигнеш за минута, съвсем друго наистина да ги ползваш вместо диадема. Още помня как преди няколко години, когато си купувах скъпи очила продавачката прилежно ги избърса, сложи ги в кутийка, даде ми серфитикат и тн. екстри и добави - "И не ги носете на главата като диадема."  hahaha

# 648
  • Sofia
   petmil, Трънче, благодаря ви!  Hug

На Leicester Square бях преди точно 2 месеца, ама, като тогава все още ги нямах очилата, не можах да тествам "звездното" им обаяние по чужбинските улици.  Joy

Не разбирам, какво толкова се впрегнахте за тези очила, при положение, че мисля, вече бяха показвани по-назад в темата...  newsm78

# 649
   Не разбирам, какво толкова се впрегнахте за тези очила, при положение, че мисля, вече бяха показвани по-назад в темата...  newsm78
+1 ...
Темата, която се развихри, е безкрайна и с всеобщо мнение от нея няма да се излезе. Wink

Някой по-назад си беше взел тези ботуши:
Скрит текст:
Моля, ако вече има мнение за тях, да сподели.  Sunglasses

# 650

Много ми харесва! Каква материя е?

Последна редакция: пн, 16 сеп 2013, 09:16 от Zorie

# 651
+ 1  Peace И от къде?

Честит първи учебен ден!  Mr. Green
Като гледам какви полемики са се развихрили тук... май май няма да е излишно да се понаучим на ...това онова  Whistling

За ботушките от поста на Ulenceto и аз се записвам - дайте отзиви моля Simple Smile

И да си похваля разбира се  Flutter - http://efrea.com/items/view/7396/

# 652
  • sofia
Sorry, че прелъсвам темата за очилата, но да питам, понеже нямам много време да обикалям - търся си тартан слим панталон, кропнат Laughing
Къде сте виждали подобни?   bouquet

# 653

Нищо не виждам Thinking

# 654
  • Sofia

Вейдър, принципно пише, че трябва да се логнеш, за да видиш снимката. Може да опиташ да я качиш по друг начин.  Peace

# 655
  • София-Младост

Вейдър, принципно пише, че трябва да се логнеш, за да видиш снимката. Може да опиташ да я качиш по друг начин.  Peace

Така трябва да се вижда без регистрация.

# 656
От днес  Heart Eyes Утре ще ги разходя, че днес вали.

Скрит текст:

# 657
Sorry, че прелъсвам темата за очилата, но да питам, понеже нямам много време да обикалям - търся си тартан слим панталон, кропнат Laughing
Много те моля, като намериш такъв, свиркай, ама сииииилно Praynig

# 658

Вейдър, принципно пише, че трябва да се логнеш, за да видиш снимката. Може да опиташ да я качиш по друг начин.  Peace
Оооо, съвсем пък изключих за тази подробност  ooooh!

И така става май - http://img.efrea.com/images/142563/set_size_x.jpg 
Само към картинката Simple Smile

Сори, не съобразих.  Blush

Sorry, че прелъсвам темата за очилата, но да питам, понеже нямам много време да обикалям - търся си  Laughing

Тук забих... "тартан слим панталон, кропнат" - какво чудо на модната индустрия ще да е това?  newsm78

# 659
  • sofia
Само да намеря и ще споделя,разбира се! Hug

Общи условия

Активация на акаунт