Нови придобивки в гардероба - 34

• 82 457
  • 716
  •   1
Отговори
# 630
Хайде сега, според мен пък именно българките са едни от най грозно облечените и евтино изглеждащи. Wink

Тук съм съгласна с теб, но и в чужбина съм виждала ужасяващи модни недоразумения.  ooooh!

Тук таме модни недоразумения има на всякъде, но в БГ на това се казва мода  Peace
Не се обиждай, очилата може да ти седят страхотно, но не са за всеки Wink

# 631
  • Belgium
Troy, ти като българка за грозно облечена ли се имаш?  Laughing

Ето и няколко снимки на очилата, за да се види популярността им:

Скрит текст:

# 632
И аз забелязах някакви тенденции към погрозняване на стила на обличане на българската жена в България при последното ми пътуване там. Не знам на какво се дължи, но преди години като че имаше повече "издокарване". Нагледах се на млади жени в София, които бяха облечени безвкусно (може би просто модерно?  Laughing ) Модните тенденции не ги следя, купувам си неща, които лично на мен ми харесват и ми стоят добре без да робувам на марки, цени и блогъри.

Относно очилата - на мен кръглите и кръглеещите модели никак не ми харесват като визия, затова и не бих ги загледала, каквато и марка да са. Създават ми асоциации за "муха". Но щом са Прада, пък и модерни, явно това е достатъчно за много жени (не визирам никой конкретен от темата).

# 633
Ходя си в БГ не за да следя модните тенденции, а за да видя родителите си  Wink
Ми защо не ги каниш тях там? Или пък на море в Испания. Повече биха се зарадвали. Аз моите тази година там ги пратих, не ми ги обяснявайте на мен тия. Евтините парцаливи магазини в Лондон са повече от магазините за един лев в цяла България. Не мисля, че има смисъл да се спори повече по тази тема, ясно е че тези очила не се носят в световната столица на модата Лондон  Laughing , но пък в България си ги носим нашир и надлъж. Това е  Simple Smile Нема кво да любезничите и лицемерничите повече.

# 634
  • София
Не мисля, че има смисъл да се спори повече по тази тема, ясно е че тези очила не се носят в световната столица на модата Лондон  Laughing , но пък в България си ги носим нашир и надлъж. Това е  Simple Smile Нема кво да любезничите и лицемерничите повече.

Laughing newsm10

# 635
Лу, като говорим за мода, нека не говорим за Риана, Фърги и разни други селебритита, които нямат нищо общо с средностатистическата българка  Peace
Не знам дали ходя грозно облечена, но факт е че ме различават, че не живея в Бг именно по дрехите  Mr. Green

Хубавата джиджи, преди да направиш поредния си тъп коментар ще те помоля да помислиш малко!
Изобщо не е твоя работа къде да каня родителите си или къде да ги водя на почивка!

# 636
  • Варна
Къде ги виждате тези ужасно облечени българки?
Много често чета това.

Поглед в другите градове нямам, но тук във Варна не съм виждала момичетата да са чак толкова ужасно облечени и безвкусно, чалгарски стил.

Все по-често виждам стилно облечени жени, премерено, съобразено с фигурата и не сляпо следване на модните тенденции.

По дискотеки отдавна не ходя и не знам за там как се облича подрастващата и израстнала вече младеж, но важното е, че по улиците фолк изпълнения на живо не виждам.

# 637
  • Belgium
Troy, първата и последната снимка са на обикновени момичета  Laughing

Сложила съм селебрититата, защото от тях тръгва обикновено популярността на определени дрехи и аксесоари. Не само българките, а като цяло повечето жени, интересуващи се от мода, искат да имат в гардероба си нещо, което носят известните. Факт, на който се крепи голяма част от модната индустрия  Laughing

Дори и ти сигурно имаш любима известна личност, чийто стил на обличане одобряваш. Или не?

# 638
missNoir Виждат ти се стилни, ако нямаш обект за сравнение Simple Smile

Лу, отдавна съм минала тази възраст в която имам идоли или модели за подражание. Смятам че имам приличен вкус и мога да се обличам прилично и без да подражавам на който и да било  Peace

# 639
  • Sofia
Не се обиждай, очилата може да ти седят страхотно, но не са за всеки Wink

Не, разбира се, че не се обиждам. Аз много се харесвам с тях, но предполагам, не на всеки би допаднала визията ми. Затова и хората сме с различен вкус.  Peace

# 640
@ Troy може би съм била малко рязка, рядко изразявам мнение в форума и то се вижда и от броя постове, които имам. Това лято много ми се събра, приех на гости три приятелки от три различни държави, и да си кажа всичките ходеха като луди на шопинг в моловете и всичките бяха дошли да видят родителите си. Също така и трите така и не стигнаха до никое море. Това за мен лично не е добре изкарана отпуска, въпреки че всеки си има причина да работи и живее където и да е. Неприятно ми е, че трябваше да слушам постоянно "как е там и как е тук". Мое лично мнение след две ходения в Лондон е, че най-грозно облечените жени са там. От това си мнение няма да отстъпя. Само мога да се радвам, че теб те различават, че не си оттам. Това поне означава, че имаш собствен стил. Лично мое мнение е, че не е добра идея в български форум да обиждаш българските жени Simple Smile

# 641
  • Belgium
Да харесваш някой (било стил, поведение или друго) не е равно на идолопоклонничество  Laughing

Винаги има добри примери, винаги.

Щом ти смяташ, че нямаш какво да научиш от когото и да било и това е въпрос на възраст, няма защо да обменяме мнения.

# 642
Джиджи, магазините които ги има по моловете ги има и в други държави (цените в БГ са по високи), така че не виждам какво могат да си купят приятелките ти  Peace. Лично аз от години нищо не съм купувала от БГ и се ужасявам да ходя по магазините. И малко си се объркала , различават ме в Бг а не в Англия  Mr. Green
Колкото стила на англичанките, техния стил се доближава много повече до стила на французойките, отколкото този на българките ... Само погледни по телевизията как са облечени говорителките или онази кльощавата синоптичка, а за водещата на кафе няма да споменвам изобщо ...  Mr. Green

# 643
Къде ги виждате тези ужасно облечени българки?
Много често чета това.

В София. Странни съчетания на дрехи и цветове, неподходящи дрехи за фигурата (или възрастта). Тук често чувам, че източноевропейките се обличаме добре и че всеки път като ходят на почивка в България виждат добре облечени жени ... Но на мен ми направи впечатление точно обратното тази година.  newsm78

# 644
Здравейте,отдавна ви чета и много ви харесвам  Hug Моето лично мнение е,че българката се облича с много вкус,въображение и женственост.Същото важи и за грим,прическа и аксесоари.Разбира се има и изключения,но те често са вследствие младост,неопитност или просто липса на средства.
Невиждам причина българки,без значение къде живеят да изпускат злобни изказвания и непримиримост направо от аватарите си!  PeaceИ то към сънароднички.

Общи условия

Активация на акаунт