Нови придобивки в гардероба - 34

• 82 452
  • 716
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Момичета, имам нужда от помощ.
За една официална, черна, дълга и тясна рокля с презрамки, си търся шал. Представям си нещо от воал или органза, не ги познавам материите, но предполагам, че е нещо такова. Да сте срещали някъде по магазините? Предпочитам да е на живо, за да преценя дали ще ми подхожда, а и нямам много време за да чакам доставка.  

В Parfois съм виждала интересни шалове, които стават точно за тази цел. Сега се сетих, че имам точно от там, такъв шал, който намятам на раменете за летните вечери, но е от памук.

# 91
  • Там, където ме обичат
missNoir,  мерси,
ще погледна и там, макар че ми се струват техните шалове не толкова официални.

# 92
  • ...край Дунава
Значи размятат се някакви платформи през пост тука Close, искам и аз май, много искам, само трябва да си харесам Laughing

Една рокля от последните придобивки, материята е неопрен-страхотна Heart Eyes

Скрит текст:
Останалите неща, когато не ме мързи Mr. Green

Мило, мно'о готско оформление  Hug

# 93
Хайде и аз да се разпиша Simple Smile
Скрит текст:

# 94
  • София
Значи размятат се някакви платформи през пост тука Close, искам и аз май, много искам, само трябва да си харесам Laughing

Aз до вчера бях с предубеждение че платформите не седят добре на висок човек (аз съм 172) и все ги отбягвах,но вчера харесах моделчето и си викам "Защо да не пробвам?"  newsm78  Пък взех че се харесах и хоп,съвсем неочаквано се уредих с удобни и леки платформи  Mr. Green

# 95
  • Там, където ме обичат
Хайде и аз да се разпиша Simple Smile

Страхотни! Всичките ми маратонки са на тази марка и много си ги харесвам.
Ще споделиш ли от къде са и за колко?

# 96
Взех ги с намаление за 49 паунда Wink Страшно съм доволна, само да видим колко ще издържат Simple Smile

# 97
  • ...край Дунава
Взех ги с намаление за 49 паунда Wink Страшно съм доволна, само да видим колко ще издържат Simple Smile

Flutter Страхотни са ти маратонките, точно такъв модел съм си набелязала от два месеца, но електрикови цветове искам Laughing, гледам ги тук в Спортдиректа и направо като ще се занеса идната седмица направо да ги и пробвам и купя Crossing Arms

# 98
Между другото имах голям проблем с номера. Нося размер 5.5, но понеже ги ползвам за бягане и ми трябваха в размер 6. Мерих 6 в един магазин и ми бяха огромни, мерих в друг и ми станаха. И аз исках друг цвят, но за съжаление нямаха друг. Не сетих да отида до спортсдирект да погледна техните цветове.

# 99
  • Там, където ме обичат

Flutter Страхотни са ти маратонките, точно такъв модел съм си набелязала от два месеца, но електрикови цветове искам Laughing, гледам ги тук в Спортдиректа и направо като ще се занеса идната седмица направо да ги и пробвам и купя Crossing Arms

Не разбрах, къде тук има Спортдирект, в БГ?

# 100
Купих си ги от Англия  Simple Smile а в спортсдирект ги няма.

# 101
  • ...край Дунава
А аз съм в Англия от няколко месеца и си ги гледам тук  Peace

# 102
  • Там, където ме обичат
А аз съм в Англия от няколко месеца и си ги гледам тук  Peace

Тъкмо се нагласих и аз да ходя в Спортсдирект.
Ама не до Англия. Laughing

# 103
Сисли, моите са от локърс

# 104
Първото ми показване в темата, но толкова много ми хареса и стои перфектно. Heart Eyes
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт