Юлката не мъти вече като квачка, а е горда тя кърмачка! - тема 33

• 30 009
  • 741
  •   1
Отговори
# 360
  • София
... Четох, че родилите в същия ден с Кейт ще получат по една сребърна монета...за съжаление обаче само в болницата, в която ще се роди и престолонаследника  Crazy

...
Аууу, това много стиснат жест като за кралско благоговение!
Какво е туй сребро?!! Толкоз ли няма 300 гр. злато кралската хазна. Срамота  #Crazy
Въпреки това, аз смятам, че Агнес и Мисти задължително трябва да "участват в томболата" - техните бебоци няма как да не спечелят   superuu

Иначе, аз последно четох, че датата 13.07 за раждането на Кейт била за заблуда на противника  hahaha , а реалната дата се пазела в тайна. Тъй че, Мисти, голямо разиграване ще падне, смятай. Не е лесно да бъдеш кралска тиква  Mr. Green

...
Сандалка, и аз съм гладна напоследък постоянно. Ма все се стискам, че нали уж ще раждам всеки момент.  Crazy Чак салатките без лук и чесън правя да не тръгна по нощите да викам с чеснов дъх из болницата. Царевица как обичам, малиии, купувам и ям ката мравка, да нямам газове и се ядосва, че като кърмя хептен няма да мога да ям. Цаца ми се яде, накрая ще отида да опъна една цаца с бира и да се почва. Ще ме свърши тоя младеж. Да излиза вече.  Whistling

Бреей, Гери, колко си пък солидарна с докторята! Да не им лъхаш на лошо, викаш... Де ги тези пациентки вече...  Hands Clap
Иначе, царевичка ще можеш да си хапваш по време на кърмене, споко  Peace Това казват новите тенденции и изследвания - може всичко, само по-внимателно с фъстъците. Останалото не се отразявало на качеството / некачеството на кърмата и беб няма да попръцква като мама  Laughing

Жалина нещо изчезна бе... Вчера вечерта никаква не се появи, днес също я няма... да не би...  Thinking

# 361
Добро утро момичета Simple Smile Ние станахме преди малко и сега закусваме Simple Smile
Добре ще се натъпча, само дето тия идиоти пак спряха водата и няма как да работя Sad

Хера, аз винаги съм много гладна на закуска, дори и преди да забременея. Мъжа ми вика и си луда, още не си отворила очите и може да ядеш.
на мен защо не са ми платили болничния, като сме с един термин Заплатите ни ги дават на 20. Хм... искам си паритееееее
Мисти, викаш не действа а? Освен и аз да видя да говоря с мъжа ми, той да я хипнотизира, ама съм сигурна че ще каже да е след неделя, че тогава нали рита. Май вече се навих за другата седмица, само дано не ме карат да ходя всеки ден на тонове, че ще фалираме. Много ми харесва и 15 за дата, освен тогава да е.
Катенце, важното е че все пак някой е щастлив от напълняването ти. Как спа без детенце?
Аз тъкмо се зарадвах на времето, махнах щорите и като пекна едно слънце.

Иве, как приема баткото бебето?  че и аз това много го мислих

# 362
  • Бургас
Танчеама и тази акушерка се е изказала, или ще е тия дни или ще е на термин, 50/50, това и аз щях да ти го кажа  Laughing

не Мисти, каза или тая седмица или другата началото, а не на термин, каза че можеби няма да дочака термин че се е настанила много ниско с главата и натиска Simple Smile Просто аз се надявам да почака до термин Simple Smile

# 363
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Иве, частта за юни би трябвало сега вторник или четвъртък да ти я пуснат, моята дойде миналат седмица, виж за юлската порция нямам идея  newsm78

Юлската порция ако не й я изплатят заедно с юнската, ще си ги получи другия месец. Точно преди малко и аз отнесох такъв въпрос в счетоводството и ми казаха, че се плаща месец за месец, т.к. за юни се плаща в юли, за юли в август  Peace

Не е баш така. На мен ми изплатиха първите дни от юни в същия месец. Май зависи кой обработва болничните  newsm78
Иначе Ива щом пише, че се обработва, то го очаквай скоро. Вторник или четвъртък са преводите както Хера е написала. Предполагам другата седмица ще си получиш превода.

Е да де, ама нали нейния не е занесен юни, а юли и затова така...предполагам.  newsm78 Не разбирам много, та затова ще взема да млъкна, че да не говоря на изуст. И на мен ми се обработва болничния и чакам другата седмица спонсорство, че имам още неща да купувам за бебка.

Глупи, заспах трудно от киселините, но иначе си спах като пор  Laughing Само, дето станах по часовника на Марти в 8:00ч.
При теб слънчице поне е пекло, при нас си вали ли вали. Но нека е такова времето поне, докато родя, после искам да се оправя  Simple Smile

# 364
Здравейте,момичета!!!Бързам да ви благодаря за успокоителните думи вчера!!Много ми помагате!Радвам се че ви има!! Hug  bouquet

Добре дошли на новоизлюпените!!!Живи и здрави да сте мъничета,много радост да носите на майките си!!!

Близначе,Мъхче,добре сте дошли!!!Радвам се,че пак сте при нас!!
Много ме разчуствахте с разказите си!! Hug
Аз тази  нощ сънувах,че Близначето е качила снимка във фб на Боян и Лазар(на Весето).Двамата гушнати и усмихнати,с майките си на кафе във някакво заведение с дървени пейки.Най-странното беше,че уж са новородени,пък имаха зъбки. Laughing

Не съм ви чела.Отивам да кърмя и после дано имам време.

# 365
  • София
ОП, Жалина на балкона!  Peace Жалина, запис бързо, как си, момиче?

Иришка  Hug Сигурно не ти е било до смях, но аз здравата се посмях с твоя разказ  Laughing Hug Описала си го много весело!
Исках да те питам - как реагира Котьо на бебето? Души ли, разузнава ли какво става?

# 366
Ето меее  Hug
Още не съм се разраждала, утре съм на сватба и трябва да остискам, защото са едни от най-добрите ми приятели, пък и аз ги запознах Simple Smile
Сандалче не пиша, че нещо не ми се пише, а и майка ми се пренесе при мене и само ме пита - а, сега какво гледаш на тоя лаптоп непрекъснато - внимание си иска жената  Heart Eyes
Иначе при мен какво - от тия глобули вагинално, дето боря бактериите последно ми тече едно супер гнясаво нещо и ми е много неприятно...вчера брах страх, че ще родя заради тях, даже се филмирах, че доктора ми е предписал нещо за по-бързо раждане Simple Smile Ама не би, но то така или иначе не ми се ражда още, че ме е  страх newsm43
А цяла сутрин пък гладя дрешки и чистя - какъв беше тоя синдром, на гнезденето, досега тайничко се надявах да ме подмине, но ме изби днес Simple Smile
Сега искам да се самопохваля, че ми умря циганката Simple Smile
Скрит текст:
Та за утре за сватбата ми става една черна роклю абсолютно по мен и изглеждам много добре с нея - тялото ми освен един корем, хич не се е променило....горда съм от себе си! Иначе съм си качила 12 кг, но явно само на корем и ц..и Simple Smile
Сега се връщам да изчета, че погледнах само последната страничка  Embarassed

# 367
  • София
Благодаря на всички за отговорите, на мен и юнските ми стигат за сега Simple Smile))) Ама, ако и юлски преведат няма да им ги върна Simple Smile

Глупи, ами той баткото беше с бебето точно 2 вечери, дойдоха с майка ми денят преди изписването и после 2 вечери вкъщи и се върнаха в Стара Загора. Много й се радва, само на кошарата вися да я гледа, подари й подарък - кукличка, обаче големи щуротии правеше само и само да му обърнем внимание, а първата вечер още така както я гледаше, така се обърна към мен и ме погледна с големите си сини очи и ми вика: "Ти сега кого обичаш повече", направо ме разби, никой не му е говорил за това, ама той се беше притеснил, добре че попита, а не си направи сам интерпретации по темата, казах му, че ги обичам еднакво, т.е. различно, но по равно, еднакво като количество и той веднага: "А колко?", казах му: "безкрайно" и той остана уж доволен, ама сега като му казвам: "Стани, много те обичам" и той преди казваше "И аз много те обичам, мамо", а сега казва "И аз те обичам колкото и ти мен ме обичаш..." с една така въпросителна интонация накрая, леко предизвикателна и аз или казвам: "Значи много Simple Smile" или "Много се радвам тогава, защото е много, много"...сега началото на август отиваме с бебето в Стара Загора и ще бъдем там и със Стани при майка ми и баща ми и ще видим как ще съжителстват заедно, тогава ще стане интересно Simple Smile

А, Мимс, на мен също нищо не са ми казвали за секса, ама аз си мисля, че трябва поне лохиите да спрат, а моите след 15 дни не са спрели още, има дни, в които почти няма, има дни с кафяво, има дни и с ярка кръв, но по малко като днес например, та ще видим докога ще си ги влача, но щом твоите са спрели би трябвало да е ОК Simple Smile

Гале, трябва и твоя да са занесли, той от коя дата ти е? До 15-то число на следващия месец трябва да го занесат, а ако ти е от юни, което сигурно е така, значи до понеделник трябва да е занесен, аз като гледам ги носят наведнъж почти винаги на 11-ти, досега все на 11-ти са представени в НОИ моите, та и този път така, виж дали ти е отразен в момента, до сутринта го нямаше, а иначе нови мацки няма, все старите са си, споко Simple Smile

Последна редакция: пт, 12 юли 2013, 13:57 от iva_angel

# 368
Изчетох ви, докъдето можах - стана един хубав ферман, но толкова искам да кажа по нещо на всяка една от вас - ей, така просто да ви кажа - ехеее, как сте момичета!  Hug
agnesana - честита нова печка Simple Smile Айде да ти стават всичките манджи на нея и сама да си готви ако може Simple Smile
Мисти и аз искам с Кейт, да е звездно бебето. ММ има теория, че ония там кралските особи всичко изчисляват и бебето се появява, когато е най-удачно - добра реколта бебета, дет се вика  Mr. Green Така че, всички ние тук, с термин юли сме кралски особи Simple Smile
irishka- готин разказ за раждането, благодаря, че сподели....след всеки разказ не ми изглежда чак толкова страшно Simple Smile
Jingle_Gill - хич не сме те забравили, мислим те! Но имай търпение Simple Smile Какво казват докторите, искат ли да те приемат в болница. Междудругото днес четох, че нормално бременноста е между 38 и 42 седмици, така че няма кво да се коркаш....я си спомни колко се притеснявахме всички тук да не стане по-рано работата. Близначето дето искаше да отлага секциото.
iva_angel - моя болничен още не се е отразил в НОИ и ги подозирам, че не са го занесли още Sad Те май се смениха там в отдела девойките, не знам, но си искам паричките Simple Smile
*Таничка* - нали и мен така ме наплашиха миналата сряда, че било много ниско бебето, че едва ли не утре ще родя - пък ей ме на, тук съм и си пиша, така че споко ....те са послушни бебетата, разбират притесненията на мама и си кротуват.

Снощи си мислих докато заспивах, колко много неща научих от вас, колко много си споделях и как всеки път ми олекваше...даже понякога съм бързала да вляза да напиша това или онова Simple Smile

Сега се замислям за едно нещо - кажете моля ви се как любезно отказвате (без да се карате с докторите си ) вагинален преглед? В понеделник съм на тонове и съм убедена, че тоя моя с кебапчестите пръстенца пак ще иска да ме пребърква, та се чудя как да му обясня, че не искам и според мен не е правилно, но без да се карам с него или да създавам каквото и да е лошо впечатление - все пак при него ще раждам newsm78

# 369
  • Бургас
*Таничка* - нали и мен така ме наплашиха миналата сряда, че било много ниско бебето, че едва ли не утре ще родя - пък ей ме на, тук съм и си пиша, така че споко ....те са послушни бебетата, разбират притесненията на мама и си кротуват.

Ооооо, ама аз грам не се притеснявам Simple Smile Иска ми се да изчака, ама ако не изчака здраве да е...аз не бързам, но и не ме е страх...когато реши, значи тогава е трябвало и винаги е добре дошла Simple Smile

Момичета, я да питам за моя болничен...45 дневния ми тече от 11.06 насам....засега в сайта който ги следя не е отразен...кога би трябвало да се появи там, предполагам че частта за юни ще я изплатят чак края на юли ама не знам...затова викам да питам че видях че обсъждате болничните...

# 370
Таничка, болничният ти трябва да бъде занесен в НОи до 15ти този месец. Предполагам днес ще го занесът ако не са го занесли още. Така че от тази дата на занасянето броиш 15 дни и тогава. Понякога го превеждат по рано, но никога не се знае.
Моят е занесен на 11ти и тази сутрин беше вече отразен че се обработва в системата. Като родя ще имам парички. Сега ме е стегнала кризата, а и не смея да пазарувам особено, че има почерпка да се купува, пък парите си летят. ММ го направиха началник без да иска и сега има да черпи доста на работа.

# 371
Сандалка, аз съм си такава. В пубертета дори бях отказала лука и чесъна. Не бях близвала сигурно 5 години такива нещо, но заживях със свекитата, а при тях си е направо Лученото царство.  Crazy
Агнеска, аз всеки ден се виждам с Шишкова. Утре ми каза да отида за нейната нощна смяна, ако не съм родила,  да ми пусне тонове и пак да ме прегледа. Вчера ме прегледа, но нямах разкритие, шийката била мека. Аз да ти кажа чак се чудя какво да направя. Нали си направих уговорка с Матеева, а с Шишкова не съм и говорила за раждането, но пък тя си ме следи много добре досега. По принцип казаха /и двете лекарки/ ако не родя в понеделник влизам и ми дават хапче.
Абе, Мисти, стига де, с тея пържоли. С тоя вечен глад така ми се преяде. Свекитата довечера ни канят на барбекю, ма аз се притеснявам да не се разраждам при тях, че не искам да знаят като тръгвам за болницата. И сега драма - пържола или раждане?!  Crazy
А да спомена и за съвета на една братовчедка на Милото - еми тя като и наближил термина лекарката и казала, че въпреки че не е доказано със секс може да предизвика раждането. Та мацката награбила мъжът си и след 6 часа се почнало. Дали да не пробвам?!
Напоследък чак забравям, че ще раждам, толкова се проточиха нещата. Ей на днес след гинеколога занесох Маги на лекар и излезе ново 20. Оказа се, че има луксация на двете задни крачета и ще се наложат 2 операции във Варна. Бясна съм. Още на другия ден като я взехме я занесох на първия лекар и специално му обърнах внимание на походката, че е по-различна от на Джиджа. той без да я пипне заключи, че просто е дебела и тва е. Сега трябва и до вмъкнем две операции в графика с бебето и всичките промени в живота ни. От друга страна ние си свикнахме с нея и не искаме да я връщаме. Пък и като се замислих, ние какъв документ получихме като я взехме - никакъв, само паспорт.

Последна редакция: пт, 12 юли 2013, 15:05 от gery_dobreva

# 372
уф, аз нямам код с който да си следя до къде ми е стигнал болнични, но мисля че другата седмица трябва да имам пари.

Одеве говорих с мъжа ми и му викам, така и така с бебка се разбирате доста добре (само той като си сложи ръката на корема ми и спира да рита) ти я хипнотизирай кога да излезне, че явно мен няма да ме слуша и той се замисли и заключи, ами днес и утре има волейбол, в неделя имам мач, хайде в понеделник вечерта Simple Smile)) направо ме нави Simple Smile Той от вторник си пусна отпуска да сме по-спокойно, отделно и ще са ми превели болничния и няма да мисля толкова запарите за раждането Simple Smile Отделно е и 15, хубава дата Simple Smile Та сега ще чакаме Simple Smile

Момичета имам един глупав въпрос, слагам го в скрит текст че малко ме е срам.
Скрит текст:
От седмица някъде ме боли дупето като ходя по голяма нужда, възможно ли е бебето да притиска нещо и затова да ме боли? Нямам хемороиди

редактирам се, Гери, много ти се кефя на подписа, Деймиън как го целува това сладурче Simple Smile) всеки път след твой пост седя и си ги гледам и си викам ех да бях на мястото на кученцето Simple Smile

# 373
  • Бургас
Агнес, мерси за разясненията и аз така предположих ама да питам за всеки случай Simple Smile

# 374
  • varna
Оу, Гери, много кофти това с Маги, ама нищо още е малка, има шанс да минат добре операциите и да си расте и заздравява нормално нататък. Навлизаме в темата дет най я мразя "за и против взимане на кученца от по-скъпи развъдници ама с документи и родословие". Стискам ви палци!

Общи условия

Активация на акаунт