Юлката не мъти вече като квачка, а е горда тя кърмачка! - тема 33

• 30 013
  • 741
  •   1
Отговори
# 330
хахаха, станахме двама хищника Simple Smile)

аз все гледам да ям плодове и салати, ама понякога и аз не знам какво ми се яде. Ето одеве свалих второто ядене от котлона в 11май беше ми в 12 и половина вече си хапвах блаженно от него Simple Smile Вечеряхме в 7. може и това да е причината

Агнеса, имам 5 ледено студени бири в хладилника, идвай Simple Smile и аз не мога да спя, само гледам продажби на имоти и въздишам ...

# 331
От тебе бирата, а от мене мезането. Идвам веднага  Mr. Green

Ти като каза второ ядене  Thinking аз така и така будувам, да взема да доготвя някоя манджичка, че утре да съм рахат. Днес готвих и народа изяде всичко. Ама нали имам нова фурна и котлони и сега ми е кеф да готвя.

# 332
уф точно одеве се тюхках и аз на котлона, нов хубав а така се цапа, колкото и да го лъскам все мръсен ми изглежда.
Мани, къде ще готвиш в 2,утре не можеш да станеш.

Моя син все едно се бори с тигри насън, само се удря в стената, как да заспя ми кажи

Ти сега като тръгнеш, направо утре за закуска си тук, и без друго съм решила да правя специална, ама няма да върви с бирата ...

# 333
И аз имам тоя проблем с лъскането. Поне лесно се чисти. Само трябва да си набавя и хубав прапарат, че с Циф казаха не трябвало.
Аз пък треперя да не се напикае пак детето. Иначе спи като пън и изобщо не беше се усетил, че е мокър.

Тъкмо за закуска... идеално  Mr. Green аз биричката я пия вместо вода, така че на мен ми върви със всичко. Дори бях спряла да купувам доста време, че с детето се караме кой да пие бирата  ooooh! Крия се, за да пия, че моя син по голямо пиянде и от мене. Поне знам, че на мен се е метнал.

# 334
Май е време вече да кажа едно голямо Добро Утро

аз така и не успях да заспя, но поне приготвих на ММ обяда за работа, че и сготвих една манджа. Поне евентуално през деня ще успея да дремна, че детето уж е на ясла. Макар че не го знам как ще стане, че тая нощ първо се напика в полунощ, после не престана да плаче от кошмари и да ме търси. Сега се гушкат с татко си по мъжки, пък аз им готвя, простирам и сортирам пране. Нека ми е весело  Mr. Green

# 335
tedichka123, venito85, честити бебенца! Да са ви живи и здрави! Hug  bouquet
Предавам се cry Искам да избягам от вкъщи.Защо плаче?Кажете ми защо плаче?????Храним се от 14ч та до сега.Иска все на ръце и на гърда.Изцеди ми гърдите и двете,т.е. изпила е около 60мл(толкова цедя попринцип)Тъй като продължаваше да смуче ръката си й дадох и  50мл АМ.Това е прекалено много за нейното коремче.Явно не е гладна.Защо тогава плаче?Когато я гушна спира,но оставя ли я в креватчето изпада в истерия.Какво да правя?Разплаках се,чувствам се безпомощна.Изобщо ставам ли за майка??
И моята госпожица го прави този номер днес цяяял ден! Не ти остава нищо друго, освен да я гушкаш , за да е спокойна и когато заспи дълбоко да я оставиш в леглото! Може колики да има детето! И аз днес цял ден я кърмя + дадох АМ да не би да е гладна, но пак е неспокойна! Ще отмине и този период, споко!  Peace  bouquet
Йоан днес е същия.Започнах да го кърмя в 17ч и до 20:30ч не пусна.Сукне 3 минути и задреме.Пропищи от тия проклети колики и пак сукне.Явно сукането го успокоява.Днес ми е заспал   в 21ч,не е къпан,абе просто... само гуш и кърмене.Не съм ставала нито до вц,нито да пийна глътка вода и бях самичка вкъщи до преди малко.Искам да се отвори земята и да ме погълне.Утре сутрин сме при педиатърката.Тя поне подкрепя кърменето,изписа ни Биогайа за коликите.Не знам момичета,детенцето ми не е спокойно,аз също и се получава един затворен кръг.Що изобщо трябва да има колики на тоя свят бе Божее....   smile3514
Ема не остава по-назад. Предната вечер се будеше на час от 23 до 4 и нещо сутринта. Тогава ММ се зае с нея, защото главата ми щеше да експлоадира. Милият ми добре, че е той! Тази нощ точно докато правехме същото - плач, гушкане, колики, хранене, ви четях малко по малко. И понеже й давах да суче през 2 чАса, тъкмо като прочетох, че може да ги прехраним и тя милата повърна Embarassed За щастие обаче, след това се успокои и ето ни - от 2:45 до 5:15 спахме блажено и тримата! Обаче тя не се орига. Пробвах всички възможни техники, които видях. Единствено тази с навеждането напред от седнало положение сработи 3 пъти и тъкмо, когато си мислех, че това е начина, повече не се е оригала. А така я мъчи пустия въздух в коремчето. И хълцането е ужас, пробвам да дам водичка, но пък от шишето всеки път се задавя и ми изкарва акъла (вече останах със съвсем малко).
Айдън, много ти благодаря! Hug Ибупрофена май е по-лек и от Парацетамола, но т.к. през бременността не можеше, заложих на Парацетамол. Иначе в началото на бременността ме болеше много главата, но беше по-леко. Само веднъж съм имала такъв непоносим период преди и тогава лекарите го отдадоха на стрес. Изписаха ми и разни розови хапченца, но бързо ги спрях, защото правихме опити да забременея, а главоболието самО изчезна. Сега не зная дали е стрес. Покрай малката наистина понякога ми е много безпомощно и емоционално. Отделно пък роднини ми поднасят неочаквани неприятни изненади, но пък това никога няма да изчезне. Запасих се със соли, лепенки и т.н. дано да не ги ползвам. Дано да е било пак временно и да е зад гърба ми, защото такова чудо на никого не пожелавам. Cry
Мислех и аз да пиша за раждането, както се отчитат другите мами, но клавиатурата ми е много шумна и малката се размрънква. И без това чаршафът ме и като за кралска спалня. Следващият път ще пиша. А до тогава, си държа на мнението: яжте си, че аз "тъкмо довършвах и щях да вечерям", ама нъцки! После ми пристъргва сума ти време, а вечерята само дето не я сънувах 3 дни в тая болница. ooooh!

# 336
Добро утро
Глупи това с пазарлъците как ли не пробвах, първо се пазарих с нея да се роди на 7/7 не стана, снощи се оказа, че днес трябва да ида спешно до работата за 1 час и се пазарихме да не вземе да излезе днес до обяд, да изчака до следобяд, очевидно щом съм тук за това слуша  Laughing Почвам да си мисля, че трябва да спра с яденето, сигурно дет вика ММ ти я храниш разнообразно, салатки, плодове и явно си вика, я да си седя вътре, че после само мляко ще ми дава  Laughing Това с яденето не ми говорете, на вълна салати и смокини съм, ММ ми се чуди как може пък чак толкова големи количества да изяждам. Естествено, че както съм ви казвала от доматите качвам килограми, та те хвърчат нагоре, но не мога да се спра  Embarassed
Само ме е яд, че това диване ми е седнало на стомаха, и не мога да изям повече от 2 домата в салатата  Laughing
Агнес ти като каза готвене, снощи се сещам аз към 20ч да пратя ММ за прясно мляко, че имах едни блатове за торта, да ги оползотворя. Правя си крем всичко точно, а той само мрънка, искам крем не ща торта, повече обичам крем, отварям аз блатовете - дръннн развалени,и минах на варианта крем, та тоя моя ако така ме урочасва, да взема по-скоро с него да се пазаря, да направи нещо по въпроса за раждането  newsm78 Така или иначе всяка сутрин ми вика и днес няма да е, щото нямам 6-то чувство, та да му обещавам нещо за подкуп, дано му се появи чувството  Laughing
irishka я се скрий от всички роднини, и да не ти пука, а бебетата като слушам не само ти правиш грешката с прехранването, но ще се учим в движение  HugКакто каза Сандалка, номера е ти да си спокойна и отпочинала, домакинската работа няма да избяга, а роднините ги дръж на разстояние, аз ще се възползвам от съветите й  Grinning
Кате ще се оправят и без теб с детето, спокойно, важното е то да се чувства добре, а и ти ще имаш нужда от почивка  Hug

# 337
  • varna
Добрутру  Laughing
Честити бебоци на Теди и Вени! Живи и здрави да са!
Близначе, мнооого се радвам за теб, виж как накрая всичко се е наредило наистина  Hug Дано да можеш да пописваш от време на време, че ни липсваш.
Глупи, и аз съм голям хищник, вечно гладна, през деня ям каквото ми падне, щото ММ го няма, поне вечер гледам да има салата с месо, че да си напълня корема, да спя хубаво. Ама до сутринта вече няма никой и се събуждам готова да изям слон  Embarassed
Агнес, кой ти каза, че не може с Циф, нашия плот на Горене само с такова се чисти и става много добре даже  newsm78

# 338
Сега се сетих, мисля че наред е Гери Добрева трябва вече и тя да е родила

# 339
Брейййй,нощната смяна е била дежурна гледам  Laughing Laughing
Агнес,все едно за моя Петьо говориш.Ляга си в 23 примерно и пишка.И след един час се е напикал в леглото.Защо така не знам....това беше преди месец,сега го вдигам да върши работата,като ставам и аз и не сме имали инциденти ,но е винаги с еднократен чаршаф отдолу.И вече не му давам да пие много вода ,че е като жабче направо..налива се и откачам аз  Crossing Arms
Ккак готвите по нощите не знам...мен ме мързи адски,даже на малкия 2 ,3 дни вземам от детска кухня ,въпреки ,че е минал възрастта.Но просто няма как да се навия в тези горещини.Все ми е топло ,все съм гладна...Но ви казвам ,като вълк съм гладна.ДОкато хапна и си полегна.Като стана ,все едно не съм яла #Crazy
Такааааа,аз мисля ,че редът за раждане е следният - Гери Добрева,Ани 88 ,Сандалка  и т.н.
Мисти ,нас двете с теб не ни виждам да родим преди сряда примерно,не знам защо Crazy Crazy

# 340
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Добро утро и лека нощ на тези, които са будували нощес  Laughing

Глупи, и аз съм от хищниците. Гледам да се тъпча само с диня или таратор, ама пусто яде ми се нещо по-тежичко и доста често не успявам да се въздържа. В понеделник като се кача на кантара при АГ-то сигурно пак ще ми се кара, че съм се опрасила, ама какво да правя. Поне има един доволен, че съм надебеляла - баба ми  Mr. Green Вчера като й казах, че съм +20 отгоре, замалко да вдигне банкет  Crazy Жива и здрава да ми е  Hug

Ааа, Мисти трябва вече да се приготвя, че на 13ти я чака кралско събитие. Аз за тогава съм я нарочила да се обеби  Heart Eyes

Днес май ще е много мързелив ден като гледам времето навън. Мислех да изляза сутринта да пия студен чай в градинката при другите мами, след това да изпера и да се разходя до работата на мъжа ми да го взема...ама плановете ми ще останат на половина изпълнени. Поне си взех един сутрешен душ и сега ми е екстра.

# 341
Данчеааа няма такива преди сряда, виж на Кетето прогнозата по ме устройва, аз откога съм ви казала, че ще раждам с Кейт, ако имате някаква информация да са й сменили датата може, иначе 13  Naughty

# 342
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Следя кралската тема и очаквам скорошни новини, въпреки че в нея не се споменава определена дата. А за 13ти не помня от къде чух. Четох, че родилите в същия ден с Кейт ще получат по една сребърна монета...за съжаление обаче само в болницата, в която ще се роди и престолонаследника  Crazy

Лили, драсни два реда как сте?  Hug

# 343
ДобрютроУ, Мацунки! Hug
Тука съм - не съм родила. Тоя младеж и ако като се роди е така залепен за мене и ще се гръмна.  Whistling
Агнеска, честита фурничка. Аз като рекламно лице на Фроша, да спомена препарата им с естествени минерали /синя опаковчица/, откак го открих котлончето ми друго не е видял.
Сандалка, и аз съм гладна напоследък постоянно. Ма все се стискам, че нали уж ще раждам всеки момент.  Crazy Чак салатките без лук и чесън правя да не тръгна по нощите да викам с чеснов дъх из болницата. Царевица как обичам, малиии, купувам и ям ката мравка, да нямам газове и се ядосва, че като кърмя хептен няма да мога да ям. Цаца ми се яде, накрая ще отида да опъна една цаца с бира и да се почва. Ще ме свърши тоя младеж. Да излиза вече.  Whistling

# 344
Мисти, я му натисни копчето за чувство на твоя мъж тогава и утре щерка му да се запознае със света.
Иначе домакинската работа е поел ММ. Heart Eyes Аз почти не се записвам. Как не искам да му свършва отпуската... Чувствам се прекрасно когато е до мен и заедно се грижим за беба. Пък те онзи ден го викаха за малко да им нагледал вярно ли са настроили машините, вчера шефа му се обажда да го пита можел ли да разчита едн пълен ден да отиде? Абе тея хора ...  #Cussing out
Ей за това ядене ще ме съсипете. Какво ви е голямото ядене?! Плодове и салати ooooh! Милички, аз последния месец изяждах поне по 4 филии на ядене! Почти винаги с майонеза и домат. А нали се сещате, че не ядях само по три пъти на ден? Embarassed Animal Pig
Хайде малко раждане и от мен:
Скрит текст:
За водите вие бяхте първите, които разбраха. Отидох при ММ и му викам "Изтекоха ми водите." А той: "М, от де разбра?!" Joy влязох в банята, да се оправя, а те изтичаха на порции. Викам на ММ "Айде, точно както се бъзикахме - отиде ми вечерята." Затворих пак за душче и като отворих вратата той - с йенската тенджера пред вратата - вземи си вика да не ти е гладно като отидеш. Душица. Обясних му, че няма смисъл и се обадих на док все още от банята. Той не е от Стара Загора и ми каза да отивам в родилното и  че щом нямам болки, чак утре ще правим секцио. Но като затворих телефона и усетих първата контракция. Чудих се преди това що е това кръст-мръст, менструални болки, дали ги имам? Е, не може да се сбърка. Wink При следващото отваряне на вратата ММ стоеше облечен отпред и ме подканяше да побързам, че ще родя. hahaha Събрахме багажа, който оставаше, като междувременно се смяхме много на разни моментни шаш-чета и оглупявания. Като цяло обаче, и двамата запазихме самообладание и ни избиваше повече на смях, отколкото на притеснение. Док се обади, че е звъннал на дежурната да ме приеме, казах му, че контрациите са почнали и след малко пътувахме към АГ-то. ММ много се вълнуваше, че ще види вече Ема и току се опитваше да бърза, но аз му забранявах, че контракциите си бяха кофти. А той само подвикваше радостно "Бягайте, карам родилка!" Стигнахме там, контракциите бяха доста зачестили, но кратки и леки, както щях по-късно да разбера. Simple Smile Прегледа ме жената, каза 3 см разкритие, почти изгладена шийка. Звъннах на док да му кажа и хайде на клизма. Като излязох, док беше пристигнал (тръгнал е още на първото обаждане  Wink)и си бъбреха сладко-сладко с ММ (секцио на сутринта щял да прави, повярвах ти thumbsup).
Сега Мисти още се чуди как така нормално, пък бях толкова убедена за секцио. Честно казано през цялото време док ми повтаряше колко лесно ще родя, че няма от какво да се притеснявам и малката ще е добре и бъра-бъра. И си признавам, че заспивах и ставах с тази дилема. Дори на 3-ти сутринта се събудих с нагласата "Тея филми са само в моята глава. Всичко ще протече гладко и Ема ще е ОК. Що да не родя нормално?!" Но пък все си повтарях, че дойде ли момента, няма да успея и ще съм си секцио. Така, чешейки си езиците, че секциото ще е на сутринта (все едно ще я пуснем на пауза малката), се качихме горе, отидохме си в предродилна, представи ми акушерката (много мила и готина), и говорейки уж на нея, каза, че тази нощ, всичко ще е наред и аз съм щяла да родя нормално, при което се чух само да въздъхвам, без да възразявам. И се почна - включиха ми системата беше около 21:40, каза че към 2 през нощта трябва да родя. Обясних му, че тази дата 04.07 ми се въртеше в ума отдавна и си я бях харесала за дата за секцио и си е съдба направо. В 22 и нещо вече си броях, че контракциите са по 45 сек. В 22:55 след поредния преглед заключи, че в нещата се движат по-бързо, въпреки, че ми бяха намалили окситоцина. Планът беше в 23:30 да съм с 6 см разкритие, акушерката да ми сложи и обезболяващото и към 12:30 малката да се роди. Тогава вече окситоцина почти ми го спряха, но в 23:30 вече контракциите бяха една след друга и продължителни. Тогава си виех здравата Mr. Green Оттатък при мамите секцио имаше една циганка, дето след операцията й внесли кебапчета и кюфтета, тя взела, че се намахала с тях и ореваваше орталъка. Та правехме си състезание с нея. Mr. Green Сложиха ми обезболяващото, но полза нямаше, защото почти веднага дойдоха и напъните. Казах им пък те  Shocked много бързо бе! Док викаше нещо да съм държала до 04 юли, ама нещо не ме нави.
Тръгнаха да ме местят в родилна, като аз естествено имах чувството, че малката ще излезе, а и много ми се виеше свят, та мрънках по пътя, пък док ми вика в негов си стил, айде, айде стига, лигло. Ама аз тогава бях доста озверяла вече и като му се сопнах "Тихо, бе, раждай ти като си толкоз курназ" та прихнаха да се смеят всички. Само на мен не ми беше до смях, но след няколко напъна, малката излезе.  Praynig Дори не било 23:55 а 2-3 минути по-късно, но ги закръгляли. Та на косъм за 04.07, но сега най-прекрасната дата е 03.07.2013. Всички познати ме бъзикат, че по-често тръгвали за нормално и раждали секцио, пък аз обратно. От години все си мислех, че ще е така и ако някой ми беше казал какво ще се случи, щях да му се изсмея. Сега не съжалявам за нищо, важното е че тя е добре и точка. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт