Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е препоръчителното лечение за епизиотомия?
Какви са препоръчителните лечения за проблеми с кърменето?
Какво е препоръчителното лечение за зърната след раждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е препоръчителното лечение за епизиотомия?
-
Какви са препоръчителните лечения за проблеми с кърменето?
-
Какво е препоръчителното лечение за зърната след раждане?
За зърната след раждане се препоръчва използването на компреси с риванол и подмиване с йодирана вода. Някои майки са доволни от специалните лепенки с хидрогел, които помагат за по-бързото заздравяване на рани. Освен това се споменава използването на крем за зърна с пречистен ланолин и препоръчването на въздух, слънце и други мерки за бързо възстановяване.
-
Какви са мненията за климатиците на Fuji Electric?
-
Какви са мненията за епидуралната анестезия при раждане?
Простак!
Тъй че, на място ще се види и как е времето, - дали страшна жега (тогава аз ще оставя бебето вътре в пелената с голи краци и ръце), или ще е 20-25 градуса - вариант, при който май е добре да е с дълги ръкавчета. Но вземи и нещо дългичко за изписването - то не заема място, нали знаеш 
(Тревожно ще е ако за месец е наддало например 200 гр - това е малко.)
Кръста не ме боля или почти не ме боля, в един момент май ме позаболя и той.
).
, но пак да повторя, не искам да я граня и от двете гърди, направо си мисля че ми спира кърмата така)...
)
И нищо...Все повече започвам да се плаша от преносване
Дано това да е де.