(Био)зеленчукова градина - тема 23

• 68 157
  • 728
  •   1
Отговори
# 720
...Сутрин от тия купчинки се вдига пара, и на тях кацат свраки и други птички. Топлят се, ровят за ларви, бръмбари и прочие деликатеси, общуват си и така.

Птичките си имат социална нива  Joy

# 721
  • Варна-София
Имат, имат. Свързани са с правото пръв да ядеш, например. При чайките е много ясно изразено.

Рися, никога не съм съхранявала, нито съм обработвала топлинно тученица. Винаги прясна. Понеже не можах да съм ти полезна със съвет по въпроса, ще компенсирам, като ти кажа една рецепта за вечеря с тученица. Нарязваш на дълги парчета пилешко варено бяло месо и пресни краставици. Слагаш листа тученица колкото решиш. Поръсваш със сусам, лимон и соев сос, и казваш на домашните, че вечерята е "китайско". Сигурна съм, че пак ще искат.

# 722
  • пак там

Рися, никога не съм съхранявала, нито съм обработвала топлинно тученица. Винаги прясна. Понеже не можах да съм ти полезна със съвет по въпроса, ще компенсирам, като ти кажа една рецепта за вечеря с тученица. Нарязваш на дълги парчета пилешко варено бяло месо и пресни краставици. Слагаш листа тученица колкото решиш. Поръсваш със сусам, лимон и соев сос, и казваш на домашните, че вечерята е "китайско". Сигурна съм, че пак ще искат.

smile3523

И още такива рецепти чакам, не отказвам. Предвид преките характеристики на зодията си (дребен рогат добитък), по принцип си падам по зеленилките, така че трева рупам всякаква.  Mr. Green

# 723
  • Варна
Здравейте!
А някой има ли вече готови салатки, та да сподели с какво ще ги закрива сега като паднат температурите. Моите са в оранжерия и са вече доста големи и ги берем вече, но сега като паднат температурите се чудя с какво да ги завия. Казаха ми за някакъв воал, но дали е добра идея?

# 724
hipi аз бях завила с найлон,импровизирано тунелче,но доста от марулките бяха загнили.Та мисълта ми е да не забравяш да ги проветряваш по често,че иначе има вероятност да се запарят и загният.Тук в темата бяхме обсъждали един материал който се ползва точно за това ,ама харда ми нещо е изхвърлил това инфо Mr. Greenне си спомням.

# 725
hipi аз бях завила с найлон,импровизирано тунелче,но доста от марулките бяха загнили.Та мисълта ми е да не забравяш да ги проветряваш по често,че иначе има вероятност да се запарят и загният.Тук в темата бяхме обсъждали един материал който се ползва точно за това ,ама харда ми нещо е изхвърлил това инфо Mr. Greenне си спомням.
Агривело Peace
Аз от форума го научих и го поръчах от една бургаска фирма (Аквамат), вече го има на повече места -  в София, видях в Стерадо.

# 726
  • Варна
Мерси много за инфото. Непременно ще пробвам и аз си мисля, че е по-добре от найлон. А дали не се предлага в агро-магазини примерно или пък в Бриколаж?

# 727
Мерси много за инфото. Непременно ще пробвам и аз си мисля, че е по-добре от найлон. А дали не се предлага в агро-магазини примерно или пък в Бриколаж?
Ако намериш - свиркай. На мен пак ми трябва за следващия сезон.

# 728
Заповядайте в НОВАТА ТЕМА!

Общи условия

Активация на акаунт