Калории броим, здравето ценим и кила топим! - тема 9

• 44 656
  • 744
  •   1
Отговори
# 705
Дези,  Blush, надявам се!  Hug Hug
Упражненията бяха с личен инструктор...Понеже във фитнеса, в който ходя имам право на 2 консултации с личен треньор, който за мое учудване се отнесе супер към мен : всичко е напълно индивидуално за моята структура, правихме фит тест и тн, интересуваше се от миналото ми, иска ми минали програми и тн. .. та той ми изготви програма, но каза :

"Невъзможно е да свалиш до 60 кг до Коледа, просто няма да стане."

В този момент ми направи голяма услуга, защото като ми каже някой така е просто нямам спирка.
След няколко дена действително забеляза, че съм постопила и почна да ме пита спазвам ли режима, аз казах, че ще го спазвам като отслабна по моя си начин. Тогава той предложи да ми покаже комплекс от упражнения (женски, тип Трейси Андерсън, ама повече повторения : по 100-150 на серия), които да правя почти всеки ден в рамките на 1 месец или поне през ден + да включа интервално кардио на гладно и да продължавам с диетата.

Примерно : ритник назад за дупе в 5 различни вариации в суперсерия, различни видове коремни преси, упражнения за стойката, упражнения с тежка медицинска топка.

Браво за -3 кг!!!! Страхотна си! : ) Сигурно изглеждаш невероятно Simple Smile А за църквата  Laughing  Hug Сериозно? Милата  Hug

Днес :
---------------

Последните 5 седмици, ден 4, сд. 1

66.5 кг (-3.5 , - 6.5 остават)

Изядени : 1200 : пиле, зехтин, зеле, моркови, краставици, диетична сол, ленено семе

Без кардио.

1 час комплекс от упражнения на постелка

3 л вода

1 еспресо

1 антицелулитен

Последна редакция: нд, 17 ное 2013, 14:46 от na_visok_tok_s_kok

# 706
na_visok_tok_s_kok - възможное да смъкнеш толкова КГ до Коледа, ама трябва доста да се поузориш! Вкл. с ония, тежките, трудни и продължителни упражнения! Ще успееш! Следим те изкъсо, ку требва ще помагаме!  Twisted Evil Peace

Deziderata - Eй на тва му се вика отлично темпо на сваляне!  Grinning А онуй с църквата - не го разбрах  Rolling Eyes ма дано всичко да ти е ОК и наред!  Praynig

Чакаме отчетчета и коментари и от новите попъ,нение Ph0enix  Flutter

# 707

"Невъзможно е да свалиш до 60 кг до Коледа, просто няма да стане."

В този момент ми направи голяма услуга, защото като ми каже някой така е просто нямам спирка.

Като прочетох първото изречение ми стана ясно какво ще последва.  Grinning Няма такава мотивация, братче, кажат ли. че е невъзможно.

Маями, онуй в църкввата не беше може би толкова смешно. На курса лятото, аз от инат да не ме видят в момент на слабост устисках до първата църква и там ревнах, знаейки че там никой няма да задава излишни въпроси.  Peace Иначе колежките си плачеха в коридора на студиото или в тоалетната. Аз се крих до дупка.  Mr. Green Щото съм Терминатор йогин.  Joy

Значи, 100-150 повторения на серия. А колко серии?

# 708
Deziderata - Добре си направила!  Peace

# 709
  • Чикаго / София
Аз все още съм тук, но не ми остава никакво време за писане. Успявам да ви попрочета  поне. От Понеделник до Петък съм доста редовна.калориите варираха м/у 1200 и 1400. Изминалата седмица успях да включа само малко кънки на лед, много заета седмица беше. Лошото е, че събота и неделя все си развалям режима. Или сме на гости, или ни идват гости и така  Blush  Но все пак имам свалено около 1 кило до сега. чувствам се по-лека и дрехите са ми по-свободни.

От утре пак съм в редиците на стриктните.

Приятна седмица на всички!

# 710
irka - Добре напредваш!  Flutter А през викендите е нормално да са повечко калориите. Аз си ги пиша тия дни като "мръсни".... което даже си е полезна тактика - да редуваш 3-4 добри дни с 1 не-добър по калории ден  Peace

# 711
  • Някъде в Матрицата
Ph0enix се записа тук и през уикенда се тръшна на легло с досадна мигрена.  Embarassed Затова през последните 2 дни му изтървах края. Така че от днес с нови сили и стискам палци, мигрената да не се обажда в близките 3 месеца (поне).
Иначе калориите си ги записвам в това приложение: http://www.myfitnesspal.com/.
Имам и въпрос относно горенето на калории: Понеже основно наблягам на колелото у дома, на него има екранче което дава информация относно пулс, разтояние, време, изразходени калории. Но изразходените калории от екранчето се различават доста от тези, които ги дават информативно в разни калкулатори. Не знам на кое да се доверя.

# 712
Ph0enix - Първо оздравявай, после борба с калориите и КГ... За изгорените при спорт калории - довери се на едното! Wink Ку питаш "Ама кое все пак?" - по-малкото!  Flutter Peace

# 713
Дези, примерно първият комплекс изглежда така :
- 150 ритника на 4 крака назад (без почивка директно минаваш на следващото със същия крак) :
- 100 странични сгъвания коляно към рамото хууубаво на 90 градуса да е
- отново без почивка : изпъваш работещият крак (от 4 крака позиция) настрани горе, и от нивото на гърба вдигаш нагоре 1 педя и пак на нивото на тялото - 100 повторения
- без почивка (тук вече ми се насълзяват очичките) : от странично изпънато положение големи махове назад с изпънат крак като глутеус ритник но максимално нагоре и обратно до странично положение : 50 броя
- без почивка : противоположната ръка изпъната, кракът изпънат назад и стоиш така 1 минута

Повтаря се на другия крак и се продължава с комплексът специално за задник, тва е за крака. После корем, гръб и умирам. Може би просто аз не съм свикнала, ама ми се сториха трудни, понеже не се почива и практически не ти се сваля кракът долу :Д

Прощавай куцото обяснение, дано си ги представи упражненията   bouquet

Маями, въх, вярно си е ! Мерси за подкрепата   bouquet  bouquet  bouquet Hug

Феникс, добре си се ориентирала към приложението Simple Smile И аз го ползвам! Много е удобно и бързо, особено на телефона. За мигрената : повече разходки на чист въздух, много вода и леко с кафето. Тренировките помагат Simple Smile Както и качествената храна и медитацията. И секса. Blush Embarassed

Оздравявай бързичко!  Hug Чакаме отчети Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 714
Моят отчет скъпи отслабващи приятели и приятелки :

Последните 5 седмици, ден 5, сд. 1

Килограми : 67 сутринта, но знам , че утре ще съм 66. Задържам вода предцикълно. Приятелят ми ме гледа на скайпа и ми вика "Коте, вратлето ти е станало като на сърничка." Ех, ако знаеше колко мъка е  ooooh! Laughing Mr. Green

Изядени : 1200 : З: ---, О: 2 свински бутчета гоолеми и мазни, приготвени с малко мазнина, В : 2 мини ябълки, 2 банана

Изгорени : 90 минути пътека : 900 калории

30 минути Трейси

3 л вода

2 еспресота

1 антицелулитен

Състояние : коремът ми е свит. Като изключим задръжката на вода (аз винаги така държа държа и един ден се събуждам с 3 кила по-малко....) съм тип топ. Уча си без проблеми, даже се хиперактивизирах. Само още 30 дена, нищо няма да ми стане :0) Човек има нужда от малко високи скорости от време на време.

Пожелавам ви една прекрасна вечер и не забравяйте че всяко усилие, което направим за себе си се отплаща  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

П.С. Само да спомена, че свалям малко по-бавно защото в началото ядях по 1500-1600 калории от хляб и практически почнах да топя преди седмица като махнах хляба.

Последна редакция: пн, 18 ное 2013, 20:05 от na_visok_tok_s_kok

# 715
Ph0enix, бързо възстановяване ти желая Simple Smile Всичко останало ще се нареди с времето

Днес съотношението ми на БМВ е доста ужасяващо 15/15/70  Shocked Е разбира се това се дължи на това, че заместих обяда с един вишнев пай  Blush и след това ( а и сега продължавам) се отдадох на любовта ми към бирата  Heart Eyes

На кг съм вече под 59, бавно и сигурно се доближавам до крайната цел  Wink
Аз да споделя, че от 3 дена си правя антицелулитни масажи, които не съм очаквала да са толкова болезнени  Crazy Бедрата ми от външната страна са в синини още след първият масаж, но се надявам скоро да спрат да ме ме наболяват Simple Smile Решила съм най-накрая да се опитам да преборя този мой целулит  Peace

# 716
оооооооу йеа :Д

Последните 5 седмици, ден 6, сд. 1

Скъпи дами и господа, аз не мога да не се сдържа и да кажа : 65, здравейте  Laughing

Тази сутрин бях 65,8 кг, малко блудкави, но 65 и нещо.  Laughing Явно стратегията върши работа. Утрешната ми цел е 65 кг, най-късно до вдругиден трябва да съм ги постигнала, защото да ми останат само 5 кила за 4 седмици Simple Smile

Днес съм затова на :
З: 4 ябълки, 1 банан
О: 3 яйца, зелена салата, 1 с.л. зехтин
В: 3 ябълки

1200 по план и приготвени за университета

* Към снощи вечерта kym 2-3 h добавям още 2 ябълки и 1 литър вода, защото умрях от глад.

Изгорени рано-рано днес : 1000 калории : 600 на пътеката 1 час, 400 на елиптикал

За упражнения ще си помисля и пак ще пиша Simple Smile

Успешен ден!

П.С.

бесуто : честит минус, браво! Simple Smile Какво му е фрапиращто на съотношението ти ? 70 гр въглен си е даже малко Simple Smile Не се притеснявай Simple Smile

Последна редакция: вт, 19 ное 2013, 10:22 от na_visok_tok_s_kok

# 717
леле, колко сте активни, браво на вас  newsm10
ето и изостанал отчет от мен:
дата         Б гр.  М гр.  В гр.  ккал
12.11.2013   69   53   186   1676
13.11.2013   51   50   185   1437
14.11.2013   61   65   164   1386
15.11.2013   35   45   172   1155
16.11.2013   52   47   272   1949
17.11.2013   95   57   223   1904
18.11.2013   43   61   98   1157
пресни мерки - 71кг  - или съм качила 1кг или е от дрехите Blush
лошото е, че дори доктора не може да ме мотивира(стресне) да съм редовна с упражненията Whistling от къде да си крадна стимул  Thinking

# 718
did_ka - бягай да изчетеш 18-те страници от тренировъчната тема плюс цялата предишна..... Мотивация от туй с тонове!  Twisted Evil

# 719
Дидке, чудесни са ти калориите:) продължавай все така!

Прав е Маями-тренировъчната тема е мотивираща. Обаче истинската мотивация трябва да търсиш в себе си. Понякога идва чак с правенето, не преди да започнеш да видиш на практика резултатите. Кажи си, бе я ще опитам 2 седмици да правя аеробика-това онова (особено в група или фитнес зала) и като почнеш да произвеждаш серотонин, като засияеш няма да има отказване Simple Smile гаранция Simple Smile

Аз умирам от глад. Добавям 2 ябълки, общо 1400 днеска. Ще пукна, но ще държа :Д Скоро ще заредя с повечко калории. Но днес ми се плаче  ooooh! Whistling Tired

Общи условия

Активация на акаунт