Кралски работи и клюки-3

• 43 058
  • 743
  •   1
Отговори
# 720
 Тези линкове пред болницата ли показват?Жал ми е за Кейт, даже не може да роди нормално и спокойно.
М,да то за това е казано ,че е тежка "царската" в случая "кралската" корона Laughing

# 721
Аз мисля че всеки момент ще има новина  Laughing,много е вълнуващо...

# 722
Пускайте новата тема, да е на посоки Grinning

# 723
  • София
 Тези линкове пред болницата ли показват?Жал ми е за Кейт, даже не може да роди нормално и спокойно.
Кейт надали е заета да хвърля по едно око през пердето, докато ражда, за да гледа какво се случва навън.  Mr. Green

# 724
И аз с молба да се пусне новата тема, за успея да се запиша в нея, преди да съм излязла.
Мале, ще изпусна Раждането!  ooooh!  Laughing Племенникът-рожденик е виновен.  Laughing

# 725

Без да обидя никой, абсолютно нищо лично.....но предлагам новата тема да бъде пусната от Нела.....А и от тази има още мъничко........до 50 стр.

Нела ако е на линия - действай! Че заедно с теб и Кейт, и Бети.....

# 726
Кейт надали е заета да хвърля по едно око през пердето, докато ражда, за да гледа какво се случва навън.  Mr. Green
Нали има телевизор в стаята си Mr. Green
Да ражда вече, че трябва да излизаме

# 727
Аз съчувствам и на лекарите,които водят раждането...Толкова огромна е отговорността им! Несъмнено,че са най-добрите специалисти,но и те са хора...

# 728
  • София
И аз!
Момичета, излизам за малко от офиса и да й кажете на Кейт да ме изчака, та заедно да се радваме на раждането!  Hug
МамеJoy Joy Joy

# 729

Без да обидя никой, абсолютно нищо лично.....но предлагам новата тема да бъде пусната от Нела.....А и от тази има още мъничко........до 50 стр.

Нела ако е на линия - действай! Че заедно с теб и Кейт, и Бети.....

На работа съъъъм! Нямам време. Нон стоп съм в темата, но и работя в същото време. Ако някой е по-свободен да я пусне! Иначе с удоволствие!

# 730
Кейт ми се струва, че няма да се вмести в новините в 5 часа, ама поне да се постарае за тия в 7  Laughing

# 731
  • София
Кейт ми се струва, че няма да се вмести в новините в 5 часа, ама поне да се постарае за тия в 7  Laughing
Кейт се държи за лъвче.  Mr. Green Значи за новините в 7.

# 732
  • София
Ами то си е Лъвче от 2 часа и кусур вече, в 15ч. 47 мин. по Гринуич Слънцето навлиза в знака на Лъва.

# 733
Аууу, нещо става! Видите ли колко бобити се събраха около вратата?

# 734
Аз пък съм впечатлена от свободното придвижване на хора и коли пред болницата
където в момента се ражда бъдещия монарх..не са отцепили движението и достъпа до там
примерно на половин Лондон Peace

Общи условия

Активация на акаунт