Детски рожден ден - ВАРНА -9

• 118 784
  • 729
  •   1
Отговори
# 60
аз писах и миналата година - в Панамера-та готвят абсурдно! Дори си мисля, че не беше готвил готвач за нашия рожден ден!

# 61
mmilityy,Капела плей в Мол Варна е много хубав.Моята дъщеря още миналата зима я пускахме да играе там(беше малко над 2г).Имаше само 2 места които я затрудняваха,но за дете на 3 и 4г предполагам няма да има проблем.В това което виждам на линка,пакетите са за 7 деца като има и аниматор.Когато сме ходили в Капела Плей(1-2 пъти седмично цяла зима),винаги е имало много деца,а рождените дни изглеждаха забавни.Чак на нас ни ставаше интересно и винаги зяпахме аниматорите Grinning

# 62
  • Wolwedans
Записвам се да ви следя, че наближават и нашите рождени дни. Баткото вече иска да е сам, но малкия става на 4 и ще търсим вариант. Миналата година бяхме в мола в Аспарухово и сме много доволни. След това обаче всички приятели направиха там рождените дни на децата си и се пренаситихме. Оглеждам се за нещо ново и интересно.

# 63
Миналата година бяхме в мола в Аспарухово и сме много доволни. След това обаче всички приятели направиха там рождените дни на децата си и се пренаситихме. Оглеждам се за нещо ново и интересно.
Хе,ние също се чудехме и за там.Значи е хубаво?А как е храната в пицарията?Нали родителите се черпят там?

Последна редакция: пн, 22 юли 2013, 17:04 от bubka:)

# 64
Къде се намира това ДИНО!!!

# 65
Milagros беше писала нещо за него.....Благодаря предварително!!!

# 66
  • Wolwedans
Миналата година бяхме в мола в Аспарухово и сме много доволни. След това обаче всички приятели направиха там рождените дни на децата си и се пренаситихме. Оглеждам се за нещо ново и интересно.
Хе,ние също се чудехме и за там.Значи е хубаво?А как е храната в пицарията?Нали родителите се черпят там?
Бубе, здрасти и в тази тема Hug
Храната е супер- пицария Модена! Цяла зима там висяхме с компанията. Има огромен детски кът и зала за рождени дни.
Силно препъчвам!

# 67
  • Варна
mmilityy,Капела плей в Мол Варна е много хубав.Моята дъщеря още миналата зима я пускахме да играе там(беше малко над 2г).Имаше само 2 места които я затрудняваха,но за дете на 3 и 4г предполагам няма да има проблем.В това което виждам на линка,пакетите са за 7 деца като има и аниматор.Когато сме ходили в Капела Плей(1-2 пъти седмично цяла зима),винаги е имало много деца,а рождените дни изглеждаха забавни.Чак на нас ни ставаше интересно и винаги зяпахме аниматорите Grinning
Бубка, мерси за коментара Hug
Утре ще ходим до Капелата и до Акварела, но мен сякаш ме тегли повече към Капелата.А и офертата ми идва идеална за бройката деца.Като добавим напитки и там нещо допълнително пак идва добре като цена.
А и виждам, че тортата в офертата е на Амбелино, а аз им харесвам тортите.

# 68
Диана как мина рд в Акварел?Чакам мнение,че да отида и аз да уредим тортата и подробности.

# 69
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
ДИНО,мисля,че и долу при Аквариума.

# 70
Къде се намира това ДИНО!!!

Аквариума

# 71
Някой празнувал ли е скоро в бившата сладкарница  Анжелика в кв. Чайка.... там както се казва в момента? Миналата година бяхме поканени там, децата много се забавляваха и беше приятно за нас. Интересуват ме подробности по цените  Hug

Последна редакция: вт, 23 юли 2013, 17:13 от Dendy

# 72
Диана как мина рд в Акварел?Чакам мнение,че да отида и аз да уредим тортата и подробности.
нашия РД е на 7 август, засега само запазихме дата и час, и си избрахме торта от дъга, и поръчахме малко предястия за възрастните. иначе детския кът е много хубав

# 73
Благодаря за отговора ще чакам да пишеш като мине.

# 74
  • Варна
 Бившата Анжелика е затворена, за съжаление. Мисля, че с последните наематели имаше някакви неуредици, спомням си, че писаха тук изгорели клиенти.

Общи условия

Активация на акаунт