Филорга-красива всеки ден-тема 2

• 76 340
  • 743
  •   1
Отговори
# 480

Също така какви са цените за доставка през различните сайтове. Някой беше дал линк към http://www.cocooncenter.co.uk/?search=filorga+

Поръчвали ли сте от там? В момента имат намаление и цените от това, което проверих май са най-ниски там. Длъжна съм и да попитам, конкретно за този сайт - предполагам, че всичко е запечатано и кремовете са оригинални?

Наистина не мога да се ориентирам за другите два сайта, които са на първа страница на темата какви са им цените за доставка. Директно до България ли доставят или се ползва превозвач и посредник някакъв? За колко време идват, че търпението не ми е силната страна?

Аз се прехвърлих изцяло към cocooncenter.co.uk. Цените им са 1-2 евро по-високи от Фармашоп, но доставката за поръчка до БГ е безплатна, ако е над 150 евро. Когато последно поръчвах от Фармашоп, доставката беше 17 евро и дори имаше ограничение в килограмите. От Cocooncenter напоследък пускат и специални промоции на Филорга, при които цените слизат под Фармашоп и тогава става още по-изгоден. Опаковат перфектно, имат същата програма за лоялност и поръчката идва за около 5-6 дни.
Другият сайт, посочен в темата - https://www.parapharmacie-express.com/ - не съм го чувала дори и сега ще го проуча, може да се окаже още по-изгоден от другите два.
Ако някой знае колко е доставката до БГ с него, ще бъда много благодарна, ако сподели.

# 481
  • в 1001-та нощ
А има ли тема за http://www.cocooncenter.co.uk , искам нещо да поръчам, но ... няма да ги докарам до 150 евра, ще гледам за посредник, вероятно  Peace

Поканата на мейл ли се изпраща?

П.П. видях темата  Peace

# 482
  • София
Другият сайт, посочен в темата - https://www.parapharmacie-express.com/ - не съм го чувала дори и сега ще го проуча, може да се окаже още по-изгоден от другите два.
Ако някой знае колко е доставката до БГ с него, ще бъда много благодарна, ако сподели.
Поръчвала съм от него два пъти миналата година и не доставяха до БГ. Доставката /над 53Е мисля/ до ФР е безплатна. Не е много добре зареден обаче.

# 483
А има ли тема за http://www.cocooncenter.co.uk , искам нещо да поръчам, но ... няма да ги докарам до 150 евра, ще гледам за посредник, вероятно  Peace

Поканата на мейл ли се изпраща?

П.П. видях темата  Peace

Мисля, че нямат  бонус за покана. Ние се обединяваме няколко приятелки и правим 150 евро, че и повече.

# 484
  • в 1001-та нощ
Мерси  Hug и аз ще търся такава опция, но се оказа, че сетът е изчерпан  Confused и ще чакам да се появи  Heart Eyes

# 485
Момичета, поръчах този продукт: http://www.cocooncenter.co.uk/Filorga-EYE-RECOVER-Anti-Fatigue-Eye-Mask-30-Patchs!17615.html
Но тъй като не забелязвам ефект, мисля, че не го използвам правилно. Ако някоя от вас го ползва, моля за указания как точно слагате маската - заобления край към вътрешния или външния ъгъл на окото. Също така се чудя има ли значение от коя страна се слага маската върху кожата, двете страни ми изглеждат с различна текстура.
В инструкцията за употреба нищо не пише - само, че се слага за 10 минути и после се маха.

# 486
  • Австрия
Напоследък реших, че остарявам и се реших на коренна промяна и обновяване на козметиката. Като цяло (макар и отскоро да ползвам) съм доволна от продуктите на Filorga, изключение прави околоочния крем - явно не е за мен и моите потребности  Blush Слаб е в борбата с торбичките под очите ми  Confused Вярно е, че взимам впредвид заболяването си (тиреоидит тип Хашимото), което макар и контролирано все пак има едно явно последствие - именно т.нар. торбички  Crazy Преди години бях пак на вълна търсене на помощно подобрително средство и след много проби се спрях изненадващо на евтиното, но сполучливо кремче на Balea

Скрит текст:

Мислех, че Optim-eyes ще е също, че и по-добър, но..  Confused Ще продължавам да го ползвам в областта на.. шията  Laughing

От другите продукти, както казах, съм доволна. Поръчвам от www.farmaline.at. Сайтът доставя и в други страни, ако някой проявява интерес.

# 487
Здравейте и от мен в темичката. Козметиката FILORGA ми действа добре и на мен и си подновявам следните продукти като ги свърша:
Hyal-Defence; Optim-eyes; Hidra-filler; Sleep&peel.

Имам тестери на ББ крема - 2-та вида и на Meso-Mask, но не съм ги пробвала още. Нацелила съм и Meso-С, но още не съм пробвала.

И към въпросчетата:
1. Има ли друг продукт,освен Optim-eyes, който за най-добри резултати да се съхранява в хладилник?
2. Днес, като си закупувах от аптека продукти ми дадоха паспорт, в който се лепят касовите бележки и при закупуване на съответното количество продукти се предлагат като подаръци продукти или процедури. За мен би било интересно да пробвам процедурите. Има ли някой друг, възползвал се от тях? Дали са добри козметиците, има ли вероятност да са дерматолози  newsm78. Или вместо процедура да си взема безплатен продукт, различен от това, което съм пробвала  newsm78
моля, споделете  Peace   

# 488
  • София
И към въпросчетата:
1. Има ли друг продукт,освен Optim-eyes, който за най-добри резултати да се съхранява в хладилник?

Мезо С - след активиране на вит.С  Peace  - дори е задължително

Optim-Еyes - винаги съхранявам на стайна Т.

# 489
И към въпросчетата:

Мезо С - след активиране на вит.С  Peace  - дори е задължително

Optim-Еyes - винаги съхранявам на стайна Т.

Благодаря   bouquet
На опаковката на Optim-Еyes пише да се съхранява в хладилник... Аз никаква козметика не съхранявам там, но като са написали... затова питам

# 490
  • в 1001-та нощ
Когато се приложи студен продукт на лицето - дори лед - то от студа - кожата се прибира и свива ... ако имаш торбички би било допълнителен добър ефект  Peace

# 491
  • София
Lila Pause  Peace вземи си тестери на Iso Structure и Time Filler, мисля, че първият е по-удачен, но е хубаво да пробваш, все пак - преди да купиш.

Също с него и Skin Structure  Peace
Благодаря много за съветите.

Има ли начин да се избегне плащането на доставката от farmashopdiscount - някакви кодове или сума над определена стойност? newsm78

Последна редакция: вт, 14 яну 2014, 18:18 от Lila Pause

# 492
  • Варна
Здравейте красиви филорги.Чета ви редовно,без да пиша и ползвам любимата ни марка.
Сега обаче искам да ви попитам FILORGA - ГЛИКОПИЛ .Някой ползвал ли е този продукт.Козметичката ми го препоръча горещо.Ще се радвам ,ако някоя от вас сподели опит  bouquet

# 493
  • в 1001-та нощ
Lila Pause  Peace вземи си тестери на Iso Structure и Time Filler, мисля, че първият е по-удачен, но е хубаво да пробваш, все пак - преди да купиш.

Също с него и Skin Structure  Peace
Благодаря много за съветите.

Има ли начин да се избегне плащането на доставката от farmashopdiscount - някакви кодове или сума над определена стойност? newsm78

Аз ползвам приятел за тези поръчки и "става изгодно"  Blush Има тема за сайта, в която предполагам споделят кодове, можеш да поставиш въпросите и там   Peace

# 494
  • Пловдив
Момичета, искам да попитам, има ли някакво по специално поставяне на Deep Fill Rolling Eyes? Предполагам се нанася само в областа на бръчките...., самата тубичка е с малко по специфичен накрайник, и затова се чудя newsm78.... С него ли да масажирам, или с върхът на пръстите?

Общи условия

Активация на акаунт