На море в Гърция 2013 - VII

• 69 455
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
  • София...........
Бяхме на същото място като миналата година http://zinozis.gr/en/accomodation.html.

Извинявай, удобно ли да кажеш цените в този период какво са? Дали би имало свободни места ако в този период решим да отидем?
Може и на лична.
Благодаря!  Hug

На мен ми бяха казали 60 евро за юли месец.

Fairy, 60Е за какъв вид помещение, за колко човека?

dama, на нас ни даде 90 Е двустаен апартамент, 65 Е студио за 3-ма и студио за 2-ма 55 Е. Зинозис на нас ни каза, че всичко му е запълнено до септември, но ако ти харесва едно запитване на е-майл не ти пречи - може да се наложи някой да освободи даден период

# 91
Дивна, мисля, че беше за студио, за четирима, но комуникацията ни се случваше март месец, може сега да е решил да вдигне цените.  Laughing

# 92
Keit,
аз пък горещо препоръчвам спане два пъти, Варна-Кала Нера са 1000 км, ще се разбиете просто с малко дете, нито пътят е път преди Солун, нито нищо.
Втората нощувка спокойно може да е също на морето в Гърция или пък в планината.
За Пелион има доста писано и миналата година.
Но можеш да изчетеш като начало само последната гръцка тема - там трима души бяхме през юни и писахме много подробно.
Тъй като полуостровът е голям, с над 40 села и силно пресечен релеф, може би трябва да си набележиш приблизителен план кои точно места искате да посетите, както и да си изясниш разликата между източния и западния бряг (източния - много живописен, стръмни плажове, по-хладно, често духа вятър и има вълнение), западния - тихо, горещо, плитка и кристална вода, каменливи и не толкова живописни плажове, в средата - винаги се пресича планината, за да минеш от изток на запад и обратно, средна скорост 40-50 км/ч.  
Също така не препоръчвам особено Афисос за спане/база, освен ако конкретно не харесате мнооого някое хотелче.

Някой питаше за Филоксения, Псакудия - хотелът е един от най-евтините в Гърция, посещава се много от българи, намира се на 100-200 метра над плажа (слиза се по неподдържани стълби/пътека сред купчини боклуци), има хубава просторна градина и общи части, басейн, който както всеки басейн в Гърция не се подгрява (т.е. зависи от външните температури каква ще е водата), обикновена и  вехта мебелировка в стаите, добро ниво на чистота, отвратителна евтинджос храна.
Разрови се назад с търсачката на форума или гугъл, ще срещнеш както много лоши мнения за хотела, така и по-добри, въпрос на вкус.

# 93
  • Пловдив
Благодаря за темата !   bouquet

Понеже съм си чревоугодниче снимката със салатката на Тодоричка ми влезе под кожата  Blush .

# 94
  • софия
divna_   а има ли наоколо хранителни магазини? Плажа близо ли е до студиата?
Ние се очертава след 08.09 да ходим около 4 семейства, организацията е в мои ръце...
А даже не съм се ориентирала къде ...искам плажа да е наблизо, шезлози,чадъри,да има градина, барбекю...В такива студиа сме били два пъти на Тасосо, Скала Потамия. Сега искам на Халкидики да разнообразим.

# 95
  • София
Бяхме на същото място като миналата година http://zinozis.gr/en/accomodation.html.

Извинявай, удобно ли да кажеш цените в този период какво са? Дали би имало свободни места ако в този период решим да отидем?
Може и на лична.
Благодаря!  Hug

На мен ми бяха казали 60 евро за юли месец.

Fairy, 60Е за какъв вид помещение, за колко човека?

dama, на нас ни даде 90 Е двустаен апартамент, 65 Е студио за 3-ма и студио за 2-ма 55 Е. Зинозис на нас ни каза, че всичко му е запълнено до септември, но ако ти харесва едно запитване на е-майл не ти пречи - може да се наложи някой да освободи даден период

Благодаря ти. Цените са си високи според мен но все пак е висок сеон.  Grinning

# 96
  • София...........
Дивна, мисля, че беше за студио, за четирима, но комуникацията ни се случваше март месец, може сега да е решил да вдигне цените.  Laughing

Студио за 4-ма нямат. Ние още февруари говорихме с него , а края на март запазихме - предполагам нещо не сте се разбрали или за периода или за вида помещение. Двустайния апартамент е за 4-ма и юни и началото на септември е 65 Е. След 10-и септември миналата година бяхме за 45 Е;)

# 97
Ох, Дивна, то там беше една комуникация... Laughing
Беше ни казал, че в студиото може да сложи допълнително легло за малкото дете. Аз му казах ок. Той ми отговори - ама имаме само на първия етаж студио за този период. Аз пак му казах - ок, още по-добре, той ми отговори - ама на първия етаж не можем да сложим допълнително легло Joy В крайна сметка отидохме във Врахос и освен че беше супер евтино, беше и страхотно Grinning
Иначе, тъй като щяхме да ходим юни месец, ми даде цени за студиото - 45 евро, за апартамента - 55 евро.

# 98
  • София...........
divna_   а има ли наоколо хранителни магазини? Плажа близо ли е до студиата?
Ние се очертава след 08.09 да ходим около 4 семейства, организацията е в мои ръце...
А даже не съм се ориентирала къде ...искам плажа да е наблизо, шезлози,чадъри,да има градина, барбекю...В такива студиа сме били два пъти на Тасосо, Скала Потамия. Сега искам на Халкидики да разнообразим.

В самия двор на къщата си има плажче с шезлонги и чадъри, другите плажове на разстояние 2-3 - 5 км. и повече. Има хубава градина и две барбекюта. На около километър от къщата има 3 хранителни магазина, а иначе на 10-ина км. в Никити има Лидл и Мазу...

# 99
  • София...........
В крайна сметка отидохме във Врахос и освен че беше супер евтино, беше и страхотно Grinning

Fairy, пред къщата на Врахос не е ли като заблатено?, при него винаги са по-ниски цените

# 100
В крайна сметка отидохме във Врахос и освен че беше супер евтино, беше и страхотно Grinning

Fairy, пред къщата на Врахос не е ли като заблатено?, при него винаги са по-ниски цените

Пред къщата точно не става за къпане, но то е 20 метра, прецапваш го и после стигаш до едно пясъчно островче и нататък си е море. Хубаво беше, не ми е пречило, а и ние обикаляхме и всеки ден бяхме на различен плаж.  Grinning

# 101
"2К", благодаря ти, аз уж изчитам всичко, ама ти си писала, докато бях в сесия още, та съм бляла някъде по бумагите, ще се върна, назад.

По руини, никой от групата не си пада, освен мен, а по напечени руини, категорично няма да мога да ги завлека, до Лефкада с лодка ли стигнахте, или, и аз имам мерак да прескочим до там, замъка, реката, надявам се също да успея да ги вкарам в програмата...как ми се заминава още сега, на момента, но като знам, че и ще поработя докато стане време.... Tired

Бийч бара на Талго работеше и след 10.09...

Последна редакция: ср, 17 юли 2013, 18:10 от комикс

# 102
Защо лодка, Лефкада се стига по суша Simple Smile

# 103
  • София
Да ви следя в новата тема, макар че решихме за Вурвуру.  Peace

# 104
  Здравейте! Събирам всякаква информация относно остров Сими.  Heart Eyes

Благодаря предварително на всички, които ще се включат!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт