В тези първи ЮЛСКИ дни, дъжд от бебчета вали! - тема 34

• 33 588
  • 719
  •   1
Отговори
# 105
  • varna
Честита Ева, Виви! Жива и здрава да е!
Оф, и аз ш'пучина, честна дума. Ако още някой се обади да пита как съм и после се сърди, че съм го отрязала  #2gunfire Ми как да съм, бе, хора, чакам си и си лежа, като че ли трябва да давам ежедневен доклад на всички ррррррррр И освен това братовчедката ми, щото й било единственото бебе в родата, плела цяла зима, хем и подчертах триста пъти, че нищо не щем, и сега имам одеало, терлици и не знам си още какви боклуци - еми затрупахме се, бе, честна дума, едвам затварям шкафовете вече, плюс това мразя плетени неща рррррррррррррр #Cussing out

# 106
  • София
  ylinfant   БЛАГА ВЕСТ !!!!   ylinfant

Днес Джина Л. в 11.05 ч. е родила второто си момиченце (секцио).
С чудесни мерки - 3.400 кг и 50 см  Peace

С пожелание за много здравенце, късмет и радостни мигове в живота!   bdbaloni

Джине, възстановявай се бързо, като коте, пу-пу!!!!

# 107
  • София
Сандалка ме изпревари!
Еми то докато Лазар хапне...

Да им е жива и здрава малката принцеса! Джине а на теб бързо възстановяване! Hug

# 108
Еее, Джине, честита да е щерката! А как ли се казва?

Хера, положението става още по- напечено, когато си в болницата и целия свят иска да ти се обади и да му обърнеш внимание... А в този момент Неонатология ти разказва играта с номерата си  Tired  Както и да е, но се получава изпитание за майката, сигурна съм, че хората от вън не си дават сметка.

# 109
Честити бебенца на Кро, Виви и Джина ! Да са ви живи и здрави, много послушни и поспаливи !!!   bouquet
Ех, Джине, дочакахме те с Весето   Grinning, айде само се прибирай и да вървим да пием бира  Sunglasses

Весе, радвам се че и вие сте добре  Hug

Айде сега и Сандалка е наред  Whistling

Жалина, имаш огромен талант, респект ! Страхотно е всичко !!!!!

Тая нощ хич не спахме....Бобо реши да яде на всеки два часа, както и да ака и да се пънчи....Аз давам да яде, сменям памперс и бягам да се цедя за следващото хранене. Сутринта ММ като ме видя и се уплаши. Грабна Бобо, метна го в количката и вика: "Мила, ние излизаме. Няма да ни има два чАса. Лягай да спиш, няма да допусна повече да изглеждаш така недоспала". И излезе. А аз два чАса му откъртих як сън. Събуди ме хълцукане на бебе  Grinning Нашите се прибрали, вир-вода. Умряли от жега навън, ама не смеели да си дойдат да не ме събудят  Heart Eyes
Сега е ред на ММ да е малко в отпуска, та го пуснах на кафе с приятели  Grinning

Последна редакция: ср, 17 юли 2013, 13:22 от blizna4e

# 110
  • София
Ей, Маги, честита втора радост, да ви е жива и здрава и много да ви радва!!!

Кро, честито 3-то юначе, много здраво и щастливо да бъде!

Виви, честита Ема, голяма да порасне и много щастлива и обичана!

# 111
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Честити нови бебоци  Hug Бързо възстановяване на мамите   bouquet

Аз съм и с молба към мамите, които не пишат често, но четат - ако има хубави новини, споделяйте ги с нас, за да мога да ви впиша на първа страничка   bouquet

# 112
  • Бургас
Ехе, Джине, честито Simple Smile Бързо възстановяване на теб и чакаме повече инфо за малката мишка Simple Smile

Хера, недей с лошо, те хората от добро го правят Simple Smile Виж при мен като няма кой да ми оплете завивка и чорапки, не се оплаквам Simple Smile

# 113
Вестителска новина!

Днес мама mami_y, роди момиченце Ивайла, 3500 гр., 52 см. - секцио, да й е жива и здрава! Мама я понаболява доста, пожелавам й бързо възстановяване!
Термина й беше 02.08, но чете нашата темичка. Катенце, видях, че не е вписана на първа страничка, за това уточних Simple Smile

Маменца, не съм ви чела, че Юли е нервничък днес. Излизаме на разходка, дано поспи! Лек ден на всички!

Честити бебчета на Кро, Виви и Джина! Да са им живи и здрави! Бързо възстановяване на мамите!   bouquet

# 114
ЧЕСТИТО НА МАМА ВИВИ, ДЖИНА И МАМИ ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ МОМИЧЕТАТА И ДА ИМ ПОМАГАТ КАТО ПОРАСТНАТ  Grinning
Виви беше с моят термин  Sad аз още се моткам, а тя вече гушка бебе, колко съм жаалнааа  newsm45 и аз искам пък да гушкам бебе  newsm45 newsm45 Джина и мами са даже след моя термин, ми пък не е честно и аз искам  Crossing Arms
Джина пък защо секцио, не трябваше ли нормално да ражда  newsm78
И аз да изляза на разходка и те ще вземат да се родят 3 бебета за една сутрин.

# 115
Спокойно, Мисти, с един термин сме, не си сама и аз искаааам  newsm45
Вече и на рев ме избива, имам чувството, че няма да родя никога  Mr. Green

# 116
всички ще родим спокойно. И аз чакам 22-ри и се надявам да имам разкритие, защото имам понякога такива болезнени контракции вече. Само да мине 22-ри и да влезе в лъвчето.

# 117
Честито на новите мами. Да са живи и здрави бебоците, много щастливи и късметлии в живота.

Мами, да ви питам имам леко притеснение, днес бях на ЖК и като си премерих кг. и мааалко се уздачих, защото когато ми даваха документите за раждането (17.06) бях 68кг., а днес 68,300 месец след това. Бях и на 2ри на ЖК, но да му се невиди не помня колко кг. съм била.  Tired Има ли мами от вас да свалят кг. вместо да казват баш сега.

# 118
ЧЕСТИТИ НОВИ БЕБЕНЦА. ДА СА ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ

Не съм чела защото последните 2 дни малката се скъса от колики. В началото почнахме с Еспумизан и той много я облекчаваше. Последно обаче в аптеката нямаше и ми препоръчаха Инфакол - майките били по доволни от него. Е нулев ефект при Далийка. Скъса ми се сърцето. Вчера й сумирах будуването - 11 часа за едно денонощие. И днес отидох и й взех пак Еспумизан - еми супер е - пръцка, ака, свива се, къркорят й червата, но явно не я боли защото дори не почервенява. И ето днес откакто й дадох новите капки е друго бебе. Много ме е яд че 2 дена я измъчих, че и аз покрай нея

# 119
Честити бебенца на Виви и Кро - живи, здрави, умни и будни деца да са!

За раждането да резюмирам трагикомедията и да отговоря на Сандалка:

Скрит текст:
Болницата е Окръжна, София. Доволна съм  и съм благодарна на екипа и от доки, но няма да споменавам имена. Нямам против шамарите, като се познавам какъв дзвер съм  Mr. Green. Доволна съм от стаята, дори и от болничната храна  Laughing

Не съм доволна от: от стоенето в коридора - 5 часа (имаше още 2 родилки - те си останаха в родилни зали, можеше да ни съберат 2 в зала),
-маниера на почистване на стаята преди визитация - метене с метла, което сега си мисля може и да е причината за възпалените оченца на бебчо
-отношението на акушерките от Неонаталогичното отделение, с изключение на една, но не й знам името. Слава Богу аз имам кърма, а и малкия бързо свикна със сукането, но другото мамче имаше много проблеми с гърдите - цедеше се денонощно, но гърдите и станаха на буци, на втория ден й отрязаха АМ, защото й било по-лесно с него и не искала да кърми  Shocked Та дойде майка й да я изцежда и дори възнамеряваха да купуват АМ, след като им отказват.
-санитарки и акушерки бяха като хиени - щом има изписване нищо не е по-важно от преразпределението на кебапчетата, кюфтета, торти и вафли...
-липсата на всякаква организация по изписването - близките ми чакаха 2 часа #Cussing out #2gunfire

Та така... минало и на по-страшни неща се подлагам за моето момченце Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт