Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са темите, обсъждани във форума?
Защо бебето ми пие по-големи глътки, когато е минало повече време от обичайния му интервал?
Какво да правя, ако кърмата почти е спряла и бебето не яде нищо?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са темите, обсъждани във форума?
-
Защо бебето ми пие по-големи глътки, когато е минало повече време от обичайния му интервал?
Когато вашето бебе пие по-големи глътки след по-дълъг от обичайния интервал, това може да означава, че е много гладно или жадно. В такива случаи гърдата може да съдържа повече мляко, което сигнализира на тялото ви да произвежда повече. Освен това новородените бебета често имат нужда да сучат по-често от 3 часа и кърмата се усвоява много по-лесно и бързо за около 30 до 90 минути.
-
Какво да правя, ако кърмата почти е спряла и бебето не яде нищо?
-
Какво означава, когато гърдите се усещат пълни или напрегнати след по-дълъг период без кърмене от една гърда?
-
Какво да правя, ако кърмата ми намалява?

Това за кръвопреливането ми се стори страшно, надявам се че си добре 
Умрях от мъка. Но при последното хранене, гърдите ми се оказаха празни-празнинички....Усетих как детенцето дърпа "на празно", чак ме заболя. Пробвах да изпомпам нещо, ни капка не потече. Заспа гладно милото.....За това на следващото хранене просто му дадох 100 мл АМ
ММ ми излезе с номера, че бил в гаранция и днес няма как да се обади до сервиза щото е неделя, да чакам утре евентуално да търси техник, та ако благоволи до сряда да дойде ще имам бойлер тогава, викам му ми ако е само терморегулатора, отвори го и го оправи, ааа не той е в гаранция да си дойде техника. Та сега си викам, представяш ли си да тръгна да раждам, първо ще трябва да грея водата на котлона, като преди 100 години, да направя тоалета, пък тогава да тръгваме, ми накрая ще взема да родя в къщи. Добре че бебето не се е разбързало, че ще трябва ММ да реже пъпната връв
Помня, че предният път 200м преди родилното свърши бензина на колата, та сега не знам какво да очаквам. 
Имайте го предвид като си купувате козметика, на ММ му набутали да купи мляко и олио, понеже били "страхотни" и ги ползвахме 3 дни, малко се обрина на червени петънца и едни пъпчици е бяло връхче. Педърката го прегледа - алергична реакция. Сега вече се оправяме, ама много гадно беше.

и кой знае какво ли ме чака докато се роди това диваненце