В тези първи ЮЛСКИ дни, дъжд от бебчета вали! - тема 34

• 33 524
  • 719
  •   1
Отговори
# 420
  • София
mysti, mai samo ti, hera i tancheto ostanahte. Jelezni ste, ei!

# 421
  • София
 newsm44Е БРАВО на мама Сандалка! Да е жива и здрава Дарина! Много щастие на цялото голямо семейство! newsm51

Честито на Бори, да е жива и здрава Йоана!
smile3525

Глупи , Данче стискаме палци за бързо и леко раждане. Чакаме те с хубави новини! Hug

Джина не се ядосвай, каквото можа си направила. Айде пък, чак такива сръдни. На теб ти беше най-трудно, можеше да не прави такива трагедии. Прибирате се днес, само щастие и много здраве ви желая, не си разваляй празника. Днес малката ти дъщеря ще прекрачи за първи път прага на домът си, не си разваляй хубавия ден! Hug

# 422
Честита Дарина на мама Сандалка ! Да и е жива и здрава а мама бързичко да се възстанови !!!  Heart Eyes  

Стискам силно палци на всички мами, които са в болница. Дано скоро се обебите момичета и да се свършва вече с туй бременеене Simple Smile

Мисти, след всичко което преживя, една топла вода ли ще те притесни бе момиче?  Mr. Green

Агнес, добре сте се прибрали с Оги  Hug Голям мъж бе, браво  Peace Това за кръвопреливането ми се стори страшно, надявам се че си добре  Hug

Джине, оставИ я да се цупи свекито. В края на краищата тя се държи като малко дете, а не ти. След като не може да уважава мненията и желанията на другите, то проблема си е неин. С тръшкане и цупене нищо не става, ама тя явно не го знае.

Моите свекита пристигнаха рано сутринта. Адски са щастливи и доволно намачкаха и олигавиха Бобо. Аз не ги спирам, щастието в очите им е безмерно, за да се правя на интересна и да им правя забележки. Сега го разхождат в НСА с ММ. Свекито беше потресена колко гол го държа, че и без чорапи. Ама свекъра я скастри бързо, каза и да не ни се бърка как ще си гледаме детето и тя млъкна. Тоз човек е мъж, а е много по- в час от нея  Thinking

Тази нощ за пръв път нахраних Бобко само с АМ.  Sad Умрях от мъка. Но при последното хранене, гърдите ми се оказаха празни-празнинички....Усетих как детенцето дърпа "на празно", чак ме заболя. Пробвах да изпомпам нещо, ни капка не потече. Заспа гладно милото.....За това на следващото хранене просто му дадох 100 мл АМ Sad Яде като невидяло миличкото, а после спа 5 чАса непробудно. Явно нямам достатъчно кърма, въпреки всички съвети и препоръки на ЛЛЛ, които стриктно спазвам. Май ще се наложи дохранване. Тя и педиатърката като ми прегледа и опипа гърдите сподели мнение, че според нея нямам много кърма и ще трябва дохранване, ама аз се инатях до сега.
Ама и аз си знам , че съм като Весето, кърма нямам. Завиждам на мамите , които имат в изобилие  Tired

# 423
Честито на Сандалка!
 Hug
Днес съм голям киселяк и всичко ме дразни и нервира, както казва майка ми, направо "черен облак"или глътнала лимона  #2gunfire

# 424
честито на мама сандалка да им е жива и здрава Дарина и много да ги радва  Hug
честито на мама bori82 да им е жива и здрава  Йоана и много да ги радва  Hug

# 425
mysti, mai samo ti, hera i tancheto ostanahte. Jelezni ste, ei!
И Катето  Mr. Green  miriana86 не я броя, че пишеше и в темата на августинките. Направо сме си за каре белот  Laughing
Близначе бясна съм с тъпия бойлер, нали изгърмя ноември ли беше, декември ли, та купувахме нов, два бойлера развалихме ама бебето още не знам какво чака, сигурно трети  Sick ММ ми излезе с номера, че бил в гаранция и днес няма как да се обади до сервиза щото е неделя, да чакам утре евентуално да търси техник, та ако благоволи до сряда да дойде ще имам бойлер тогава, викам му ми ако е само терморегулатора, отвори го и го оправи, ааа не той е в гаранция да си дойде техника. Та сега си викам, представяш ли си да тръгна да раждам, първо ще трябва да грея водата на котлона, като преди 100 години, да направя тоалета, пък тогава да тръгваме, ми накрая ще взема да родя в къщи. Добре че бебето не се е разбързало, че ще трябва ММ да реже пъпната връв  Sick  А като се знам какъв съм карък има от какво да се плаша  newsm43 Помня, че предният път 200м преди родилното свърши бензина на колата, та сега не знам какво да очаквам.

# 426
Честити бебчета на мама bori82 и мама Sandalka, да са ви живи и здрави!

Извинете ако пропускам някое бебче, нещо вече хич не смогвам да чета форума, ама то си има защо де. Засега мисля, че нещата при нас са нормални, само ми е много мъчно, че Моника не иска да суче на голо, ами ползвам силиконови зърна ...  Sad

На чакащите своите бебчета, успех!

baby_neutral

# 427
Момичета днес в 11.31  се рлоди нашата пренцеса Камелия.
И двете сме добре. Все едно не съм раждала.
Честито на сандалка, а на останалите мами успех
Ще се включа като имам време

# 428
  • varna
Честита Камелия, Глупи, много хубаво именце, жива и здрава да е, и бързо да се прибирате!
Мисти, ми Скреч къде я забрави Laughing

# 429
Честоти рожбички Сандалка, Глупи и Бори! Много да сте здрави и щастливи с малките си слънчица  newsm51

Здравейте Simple Smile Включвам се много на бързичко, че след малко трябва да се храним. Да ви се оплача при нас коликите почнаха от петия ден, сега ту има, ту няма, даваме Еспумизан при нужда и се поуспокоява. Иначе с кърменето е голяма мъка, нямам твърде, цедя се редовно, гледам  да спазвам съветите на ЛЛЛ, ама много малко, за това дохранвам с АМ. А и малкия едва вчера започна да засуква на гърда и то по-малко. А бе надявам се да се подобрят нещата с кърменето.
Иначе вече се сблъскахме с проблемче - направи алергична реакция към продуктите на Мустела  #2gunfire #Cussing out Имайте го предвид като си купувате козметика, на ММ му набутали да купи мляко и олио, понеже били "страхотни" и ги ползвахме 3 дни, малко се обрина на червени петънца и едни пъпчици е бяло връхче. Педърката го прегледа - алергична реакция. Сега вече се оправяме, ама много гадно беше.

Надявам се всички сте добре! Бременелките малко остава  baby_neutral стиснати палци всичко да мине добре!

# 430
  • София
Глупииии, да ви е жива и здрава Камелия! Много щастие и здраве ви желая, да се обичате и слушате много, много! Hug Hug Hug

Jingle_Gill, ти нали в Майчин дом роди, ако знаеш как се оглеждах за непознати мами (дошли няколко дни след мен), набелязах си няколко потенциални Jingle_Gill- овки, но всичките бяха със сини гривнички. А така ми се искаше да се запознаем с теб, но здраве да е Simple Smile

# 431
 Hug
глупи да ви е жива и здрава Камелия и много да ви радва   bouquet

# 432
Еее Сандалка отворила портала значи!Честита й Дарина!Да е жива и здрава малката,а мама бързо да се възстановява!!!

Глупи,честито и на теб,мила!!Малката Камелия да цъфти здрава и красива и много да радва мама!!

Честито и на мама БОри!!!Живо и здраво да е бебечето й!!

Чакам новини от Данчето!!Данече, Hug Flowers Four Leaf Clover

Мисти,не се коси!Всичко ще се оправи.Веднага щом поправите бойлера,бебка ще се появи.Гарантирам ти! Hug

# 433
Честити бебчета на Сандалка, Глупи и Бори82 - здрави, умни и щастливи да  са! Мами, бързо да се възстановявате!   bouquet

# 434
Хера аз съм сигурна, че сега вече Скреч ще роди, тя Сандалка щом роди, ще си провлачи краката  Wink
ГЛУПИ ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА КАМЕЛИЯ И МНОГО ДА ТЕ РАДВА
Какво стана тия моми инатести, май днес им е ден  Laughing
Гифт то ако чакам да оправим бойлера може и другата седмица да не родя, надявам се, че ще вляза в родилното, та белким моя мъж най-после се стресне, че нещо съм му набрала тези дни, че снощи само глупости прави и ръси едни тъпотии.
Сити аз нали затова давах акъли да се снабдите с мострички, изобщо и мостри и не знам кво си всичко имаме, само бебето дето се крие още. За мое нещастие мисля, че снощи се появиха стриите, нали ви се оплаках, че ме сърби и боли кожата на корема, клепах се 100 пъти с какво ли не и не и не, накрая видях аз на огледалото, че имам няколко по корема, за капак имам нещо много странно на краката от вътрешната страна, прилича на цвят като стрии ама е гладка кожата на пипане, като че ли е подкожно, изобщо на човек вече не приличам  newsm45 и кой знае какво ли ме чака докато се роди това диваненце

Общи условия

Активация на акаунт