В тези първи ЮЛСКИ дни, дъжд от бебчета вали! - тема 34

• 33 602
  • 719
  •   1
Отговори
# 75
  • Бургас
Мирянка, аз съм като теб, като от вчера цял ден имам такива бодежи и натиск върху шийката, особено когато госпожицата шава...когато ходя, когато лежа, няма значение почти постоянно . Предполагам че е нормално Simple Smile

# 76
  • София
Хера, някъде в сайта на Алена ги четох. Търсих да видя тази година, кога застъпва Лъвът (на 22/7 след 19:00 ч.). Та там видях щастливите числа на зодията: 1, 10, 19 и още някакво, не помня.
Та, гледай какво се получава, ако започне човек да изчислява цифрата за тази дата:
24.07.2013 = 2+4+7+2+1+3 = 19 (няма такова в Нумерологията, трябва да се досъбере) = 1+9 = 10 (също няма) = 1+0 = 1 (числото на ума!)

Глупи, ти къде си, душа? Имаш ли с какво да се похвалиш след тези среднощни контракции?  Thinking Странно, но те сънувах нощес...

Остават 7 дни до отварянето на портала.

# 77
  • Бургас
кога застъпва Лъвът (на 22/7 след 19:00 ч.).

ха не знаех че е след определен час...както и да е, ако се роди в 20ч на 22.07 ще я пишат рак, а не лъв, а според това което си написала трябва вече да е лъв нали?

# 78
  • Перник
Здравейте мами  Hug
Аз напълно ви изтървах. Нещо хич не ми остава време да седя на компютъра.
Надявам се всички да сте добре и да се радвате на бебоците си
На неродилите - успех и да мине всичко възможно най-леко.

Моя Ицко много го тормозят коликите. Пием капки и чай ама нещо май нямат кой знае какъв ефект
Все още сме на кърма, като се цедя и му я давам защото ми израни гърдите и не става по естествения начин.
И тука имам въпрос: От нощтното изчеждане ми остава кърма. Как мога да я съхранявам и как да му я давам след това. Ако някоя знае да помага

# 79
Сандалке, тук съм за съжаление, контракциите ги имаше до към 4, даже едвам заспах, мислех си, че ще се усилят .. но ей го събудих се преди малко, боли ме само кръста.. и съм ей така #Cussing out Изгоних детето с баща му, че и двамата ще ги гръмна, толкова ми е нервно.
Гледам и Данчето е имала контракции и Мисти, а дано да стане вече нещо, че много се нервирам, честно. Само малко да ми размине настроението и тръгвам сама по улиците да се разхождам и това грейнало слънце... бляк

Честито бебенце на Кро Simple Smile) Време беше някоя да повлече крак. Да и е живо и здраво бебето.

Ани, хайде миличка, стискам палци Simple Smile

# 80
  • София
кога застъпва Лъвът (на 22/7 след 19:00 ч.).

ха не знаех че е след определен час...както и да е, ако се роди в 20ч на 22.07 ще я пишат рак, а не лъв, а според това което си написала трябва вече да е лъв нали?

Хехе, ама то никой никъде не ти записва зодията  Laughing Просто всяка година планетите преминават в Знаците в различен час (и ден), та добре е човек да си знае  Peace
(На мен така дъщеря ми е Козирог, а тооолкова исках да е Стрелец, но пусто, за малко  Mr. Green)

Руми, ето тук сигурно ще намериш всички отговори, които те интересуват: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=156629.0

Глупи, ще отидеш ли днес на преглед? (тревожни работи ми бяха в съня... дано да са си мои си тревоги...)

# 81
  • Бургас
не, не, нямам предвид че ти я записват, грешно съм се изказала....в смисъл като каже че е родена на 22.07 примерно всеки ще казва рак, а после ходи им обяснявай че всъщност е лъв, като уж пише че рак е до 22.07 включително....

# 82
Глупииии,аз се отказах да раждам днес. Cry Cry Cry
Детенцето ми е с повръщане цяла сутрин и няма как да стане.
Сутринта беше добре и сега от час не е спрял да повръща,някакъв вирус сигурно,точно това ми трябваше в момента Cry
Ако тръгна да раждам днес кой ще го гледа ,как ще се справят не знам...сърцето ми ще се пръсне ви казвам,дано да почака бебчо поне до утре ,да му се размине малко на баткото.
Преди 2 седмици пак така ме уплаши - цял следобяд повръща ,а вечерта нищо му нямаше.Дано и сега да е нещо еднократно и да не хване и мен.Много ме е страх ,много Cry

# 83
Здравейте, милички!
Честити бебчета на Гери Добрева, Агнес и Кро! Да са им живи и здрави и много радости да им носят!
Аз не съм чела и не пиша, че повечко ми идват дертовете тука от хора, които уж са много загрижени. Много ми е тежко вече само на рев ме избива, а нито мога да говоря с ММ, нито с приятелка, докато той е тук и направо откачам. Тази нощ си го изкарах на него и на малката, без да се виновни те. Особено пък Ема вместо да си я гушна, аз станах и излязох от стаята. Кой прави така?!  smile3518 Като се взема в ръце ще пиша пак. До тогава се надявам поне да мога да ви чета. Гушки!

# 84
  • София
Преминаването в зодиакалните знаци става в дните между 21 и 23 включително... И ако си роден в някой от тези дни, винаги може да си едно от двете на границата, то не е стандарт.

Глупи, кръстът, настроението... ще се ражда май-май, а?  Mr. Green

# 85
Сандалке, няма да ходя на преглед защото нямам и час. Ако се появят тревожни болки тогава.  Вече искам да отивам и да ми прави разкритието и да раждам и да се свършва вече.
За настроението, от 365 дни в годината да съм така макс 7-8 .. днес съм като буреносен облак, да заместя тези на небето дето ги няма. А дано да си права

Таничка
, аз съм на 22.06 и все ме питаха, рак ли съм близнак ли съм

Ох Данче,много съжалявам. И мен от това много ме е страх. За повръщане ползвахме свещички вомитусхил, хомеопатични са и действат много бързо. Сега винаги си нося с мен. Есента от детската донесе един такъв и през 15 мин повръщаше. Стискам палци да му мине бързо, а ти не се притеснявай.  Hug

# 86
  • Бургас
а тогава за зодиите как да видя за мъжа ми примерно той е роден на 20.03, точно на границата между риба и овен...как да видя в неговия ден на раждане кога е преминало от единия в другия знак?

# 87
  • София
Честито синче на Кро, да е живо и здраво!

Честити рожби и на Гери и Агнес! Да растат живи, здрави и да радват много мама!  bouquet
Русе се отчете на една дата.

Не съм ви чела момичета но проверих кои са родилите и на кои им предстои.
Стискам палци на всички които ги очаква.

За себе си да кажа, попаднах на страхотни доктори. Бях без избор на екип и очаквах не толкова добро отношение, но попаднах на др. Спасов и др. Вецев в Шейново, разкошни доктори, прекрасно свършена работа и прекрасно отношение към мен. Много приятно съм изненадана от това, че има доктори които работят със сърце а не те гледат в ръцете за пари. Почти нямаше ден в който да не ме посетят и да ме проверят как съм и как е операцията, специално др. Вецев минаваше по няколко пъти на ден за да ме нагледа. Разкошен доктор!
За детето ме бяха много уплашили, първо го сложиха на антибиотик, защото имал повишени левкоцити, после го слагаха на синя лампа заради жълтеницата (аз това го очаквах заради антителата които образувах края на бременността) но слава Богу беше един следобед на тази лампа и се оправи. Но когато ми казаха, че има шум на сърцето, вече ми дойде в повече и рухнах психически за няколко часа до като не го видях сложен на апарата и детската докторка ми каза, че всичко е наред. Пиша всичко това за да не се притесните като мен ако се случи и на някоя от вас, според мен гонят някакви клинични пътеки и се източва здравната каса, разбира се нямам доказателства, но от около 25 бебета в родилно отделение горе-долу около 5 не бяха на антибиотик.
Та така Лазар е добре, благодаря на Бога и сега се протяга до мен пробуждайки се за хапване.

# 88
Брутру от дамската ни компания!
Честито бебенце на Кро,да ви е живо и здраво!
Мимс,съгласна съм със Сандалка,Т ти е най-вероятно от запушени канали и задържане на кърма.Помня,Скреч беше препоръчала като добро средство напоен топъл памперс на гърдата,защото запарвал,пробвай това и след това да изцедиш на ръка,за да облекчиш напрежението,докато се свържеш с лекар.Висока ти е Т и е опасно да стоиш и да чакаш да мине от самосебе си.
Wwwaz,тези шамари най-вероятно са ,за да се съсредоточиш и да напъваш правилно,не че ги одобрявам,напротив,намирам ги за средновековно мъчение,но при мен явно силата на напъните като не беше достатъчно силна причиних на Катето хематом на черепчето,който още не се е разнесъл,не че е нещо опасно ,но си е оток.Та затова сигурно са те опухали,за да напъваш качествено,нищо важно е ,че финалът е щастлив.
Мами,хайде не се стискайте,а раждайте,то юни се родиха повече бебета,отколкото сега на термин Grinning
Сандалка,чудех се какво е това"шпучина",наложи се да питам свекървата,нали е рускиня,но и тя не знаеше,та ще е нещо доста мръсно,явно,или бъркам... newsm78,иначе ми звучи благозвучно икато разбера какво е смятам да го включа в своя речник Grinning
Весе,добре завърнала се!
Зоват ме от спалнята,отивам да храня...

# 89
Таничка и моят мъж е на 20.03 Simple Smile) Ама си е истинска риба, толкова е добър

wwwaz, забравих да напиша коментар за раждането ти.. аз от ОБ не за раждания, а по принцип нямам добро мнение, дори само като си помисля и настръхвам. Мразя я болницата и всички доктори в нея. На нас ни се пада раьонна и ако се случи нещо все там те водят. Радвам се, че вече всичко е зад вас, ще го забравиш.

Весе
, раздвам се че сте добре с Лазар. Като се сетя колко много се притесняваше. За касата, то е ясно, че всеки гледа да ги източи. Много те мислих с тези антитела, добре, че вече всичко мина. Нали вече няма рискове или греша?

Общи условия

Активация на акаунт