Отговори
# 300
                       txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves

тук за к'во иде реч билмийорум ама сега го постнаха в туити и аз първо тук го слагам  Winkпа после ще си превеждам

# 301
  • Още у мъглата ...
ехоооооооооооууууууууу бурда им
та да си до'дим на думата бе Blushна'што къзъм  гелдим или йок,кацна ли,севгелито посрещна ли я както си му е редът или хабери йок Hug

Жани  wavey ТЦ...не я изпратихме със снимка,няма и да я посрещнем...камо ли Ча да видим... Mr. Green Тайна,майна  tooth tooth tooth

Скрит текст:
Фенски мераци,ама аз не харесвам Берен и му е Абла/не,че за него е проблем,де/  Mr. Green

Снежи  Hug

Ми тя Хазалка знае да се маскира  Laughing

как да я разберат, та да я и фотнат  Mr. Green

А Чаги чакаше самолета, пратиха ми снимка, малко по-назад е по страниците  Joy Joy Joy

# 302
Берен и Нургюл са ми двете любимки, не знам дали има по-добри актриси от тях.. Както за Серенай казахте да не се споменава лоша дума,и аз за Берен искам така  Mr. Green

# 303
Хади и аз да са оповестя! И да ви поздравля с това парче от чок Романтик комеди2
Големи сладурки тия тринките, начи, строхатни мацки  Grinning

Хазал ква беше тая екскурзия дет я направи.....В голямо недоумение съм  newsm78
Хора, прогресирах до 55мин. Всичко таймирано и нагласено! Малко остана, имайти тръпение!
44еп пътува с пътнишкия влак, предвиденото закъснение са наваксва!
Хади...отскачам до Персуейшиън1995г...май тъй са казваши...нещо такова...тафти, дантели и парадни фрази...да разпусна от АФК

Иксиджим Hugтова на'ште влъхли ли са Blushмного опасни бе Blush

# 304
  • Още у мъглата ...
ехоооооооооооууууууууу бурда им  wavey wavey waveyяко туитване пада,те сЪ разтъртиха тия хора бе,ади дур бе дур Wink
Results for #tekbiryuzumvarsevhadi-чичи Гуги ми го преведе така -нека да има лице като на единhttps://twitter.com/search?q=%23tekbiryuzumvarsevhadi&src=hash
та да си до'дим на думата бе Blushна'што къзъм  гелдим или йок,кацна ли,севгелито посрещна ли я както си му е редът или хабери йок Hug

Жани  Hug
Офишъл инфо няма за кацането  Laughing
Ама Чачко се е нахилил като тиква на плет  Joy
Скрит текст:

еййййй тъкмо тая снимка гледах в туитър значи Hugами нахилил сЪ е що'т ашкъма гелди

Жани, ми то и аз от туитъра, де  Grinning
С тоз туитър много се измързелявих, пускам го и хората поства ли постват, а аз ... геп  Mr. Green

# 305
  • In a surreal moment!
Жани - тез влъхви са романтик комедиантки, мдаа...дали са наште - билмиорум

# 306
ехоооооооооооууууууууу бурда им  wavey wavey waveyяко туитване пада,те сЪ разтъртиха тия хора бе,ади дур бе дур Wink
Results for #tekbiryuzumvarsevhadi-чичи Гуги ми го преведе така -нека да има лице като на единhttps://twitter.com/search?q=%23tekbiryuzumvarsevhadi&src=hash

Жани  Hug
Офишъл инфо няма за кацането  Laughing
Ама Чачко се е нахилил като тиква на плет  Joy
Скрит текст:

еййййй тъкмо тая снимка гледах в туитър значи Hugами нахилил сЪ е що'т ашкъма гелди

Жани, ми то и аз от туитъра, де  Grinning
С тоз туитър много се измързелявих, пускам го и хората поства ли постват, а аз ... геп  Mr. Green

то повечето сме така  Wink те пускат там ний У диспансера  Heart Eyesама гюзел снимки беееееееее

# 307
Последната влъхла просто няма да я коментирам.....

# 308
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Този сериал, за който говорите и аз не му помня името, но беше около 60-70 серии по БТВ. Този ми е първият почти цял сериал дето съм го изгледала. Харесах го, че сюжетът не беше натоварващ, а актрисите красиви. Бащата се играеше от същият актьор който играе старата любов на Зехра в нашия сериал (убягва ми името в момента). Двете дъщери се играеха от Наз Елмаз и Рожда Демирер. В момента мисля Рожда има по-добра кариера от Наз, която пък е по-красива. Особено ме впечатли обаче Небахат Чехре. Не знам тогава къде намерих това инфо, но си спомням следните неща: набор 1948 или 1949 не помня точно; бивша Мис Турция някъде през 60-те години; започва артистична кариера, но се омъжва и до там не само с кариерата, но и със социалния ѝ живот. Съпругът е някакъв дерибей, държана е затворена в къщи и е жертва на домашно насилие. Това май е продължило повече от 20 години, но в определен момент успява да се разведе и да се завърне отново към артистична кариера. Слава богу, защото хем е хубава жена, хем е наистина добра актриса. Моля да ме извините, ако не съм много точна в детайлите, но го карам по памет. А на финала в ЗП беше направо къртеща!

# 309
Жани - тез влъхви са романтик комедиантки, мдаа...дали са наште - билмиорум

те като сЪ появат шЪ кажат те Simple Smileвсичко шЪ си кажат Winkнерде ги тая гедже бе Thinking

# 310
Последната влъхла просто няма да я коментирам.....

сус,сус Wink

# 311
Този сериал, за който говорите и аз не му помня името, но беше около 60-70 серии по БТВ. Този ми е първият почти цял сериал дето съм го изгледала. Харесах го, че сюжетът не беше натоварващ, а актрисите красиви. Бащата се играеше от същият актьор който играе старата любов на Зехра в нашия сериал (убягва ми името в момента). Двете дъщери се играеха от Наз Елмаз и Рожда Демирер. В момента мисля Рожда има по-добра кариера от Наз, която пък е по-красива. Особено ме впечатли обаче Небахат Чехре. Не знам тогава къде намерих това инфо, но си спомням следните неща: набор 1948 или 1949 не помня точно; бивша Мис Турция някъде през 60-те години; започва артистична кариера, но се омъжва и до там не само с кариерата, но и със социалния ѝ живот. Съпругът е някакъв дерибей, държана е затворена в къщи и е жертва на домашно насилие. Това май е продължило повече от 20 години, но в определен момент успява да се разведе и да се завърне отново към артистична кариера. Слава богу, защото хем е хубава жена, хем е наистина добра актриса. Моля да ме извините, ако не съм много точна в детайлите, но го карам по памет. А на финала в ЗП беше направо къртеща!

това за Небахат и аз съм го чела така както си го писала Проф Hug

# 312
http://www.medyaninsultanlari.com/magazin/sosyal-medya-adini-fer … iyle-calkalaniyor до колкото разбирам туитването е за нови серий от АФК

# 313
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
това за Небахат и аз съм го чела така както си го писала Проф Hug

Добре! Значи още не съм дала фира. Joy Joy

# 314
Нови серии на АФК ама трябва да е някой друг по сценарии и да не е АКСОЙ И КОМПАНИЯ че края ще ни е ясен още преди финала.

Общи условия

Активация на акаунт