за толкова пари, толкова работа

• 39 171
  • 995
  •   1
Отговори
# 630
Като се замислих, не ми е проблем да се лиша от марково топче или да карам цяла седмица на хляб и домати (образно казано), за да отида на концерт.

# 631
  • София
Концерт на Рамщайн? Mr. Green

# 632
Здравейте, дали тук е мястото да попитам колко е нормално да взимам при моята работа?  ooooh!

# 633
Здравейте, дали тук е мястото да попитам колко е нормално да взимам при моята работа?  ooooh!
Ма да, разбира се. Уел към!
Тук е и мястото да питаш за адекватни цени на потници и чанти, на бебешки пелени, дали следва да бачкаш на макс за 500.00 лв. и да "твориш" като продавачка, да се раздаваш, като боклукчия и да предпочетеш един театър пред три пъти на ден готвено у къщи през седмицата.

# 634
  • София

Каква ти е работата все пак?

# 635
  • London
Какво общо имат културните мероприятия със шопинга и ресторанта? Нима едното изключва другото? Rolling Eyes Или ще трябва да ви постна серия от снимки от моите посещения в музеи и от др. обогатяващи културата места, които съм посетила? Shocked

На опера действително не ходя, но това прави ли ме духовно бедна? newsm78 Има др. неща, които ми допадат и с които се обогатявам. Имам политически блог, правя преводи и се обогатявам максимално с южноамериканска култура, а от скоро правя и субтитри. Интересувам се от астрология и окултна литература. И тн... с какво шопинга и ресторанта ми попречи на това се питам? За мен пълноценния живот не е свързан с ядене на сух хляб цяла седмица за да идеш на Водния Свят във Лондон края на месеца да речем. При мен ще стане ходенето без проблем и без тези лишения....

# 636
  • London

Поздравявам те за отказването на цигарите. Много хубава графика. Peace

# 637
Или ще трябва да ви постна серия от снимки от моите посещения в музеи и от др. обогатяващи културата места, които съм посетила? Shocked

Айде, пощади ни:) всичко ти знаем вече

# 638
  • London
Просто е смешно някой да ми обяснява как не трябвало да се ходи на шопинг и на ресторант, а на концерт. Та с какво никой не ми обясни едното изключва другото?

# 639
Какво общо имат културните мероприятия със шопинга и ресторанта? Нима едното изключва другото? Rolling Eyes Или ще трябва да ви постна серия от снимки от моите посещения в музеи и от др. обогатяващи културата места, които съм посетила? Shocked

Преди няколко постинга направих официално изявление, че недолюбвам операта, така че не се впрягай толкова Simple Smile. За сметка на това съм и за шопинга, и за кръчмите. Но не до степен да ги коментирам, камо ли да ги приемам като символ на просперитет.

# 640
Аз не видях някой да обяснява, че не трябва да се ходи на шопинг и на ресторант, а на концерт. Слава богу, живеем във време, което позволява на повечето да имат достатъчно доходи и възможност да реализират всички тези потребности. Отговорът на въпроса, дори и чисто хипотетично зададен, ако трябва да избереш между духовната и материалната храна в даден момент, показва по какъв начин ти е устроена ценностната система, на кое отдаваш повече значение.

# 641
  • London
Те са си символ на нормален живот, не на просперитет.А нормален живот човек води като получава нормално заплащане. Ако заплащането е мизерно се оскотява, защото започваш да се лишаваш. Човек с 500 лева не може да се утоплява нормално какво остава за ресторант, шопинг или ваканция на хубаво място...

# 642

Simple Smile , така плахо питах, защото не знаех дали ще има кой да ми отговори, обаче виждам, че сте доста и ще се радвам на вашето мнение.
Та ,водя се Технически секретар, заплата няма да казвам, за да чуя вашите коментари...
Дейности:
Водене на каса,работа с касов апарат.
Издаване на фактури.
Работа със складова програма МикроИнвест.
 Водене на кореспонденция по телефон и e-mail
Комуникация със счетоводна къща.
Поддръжка на офис-оборудване и заявки на офис- консумативи,материали и стоки, необходими за производствения процес.
Проверка и контрол на стоки и готова продукция.
Работа с технологична документация,издаване на баркодове и етикети.
Водене на документи по ХАССП система и трудова медицина.
Следене на складови наличности.
Участие в ревизии.
Заявки на суровини, прием на доставчици.
Създаване на заявки за произ.процес.
Създаване и поддържане на трудовите досиета на персонала.
Изготвяне справки за Управителя, изпълнение на други задачивъзложени от Управителя .
Има и още, но стига съм писала, само ще добавя и товарене и разтоварване и отчитане на 6 броя шофьори-дистрибутори. По принцип като отивах на интервю, главно това щях да правя + малко други неща-виж по-горе.  Whistling
Е, какво ви е мнението?

Сутрин от 06.30 до минимум 18.30, седяла съм и до 20.30  Simple Smile ОБАЧЕ събота и неделя почивам.

# 643
Айде, пощади ни:) всичко ти знаем вече

Joy
Аз искам, ако са снимани в тоалетните на музеите и са с муцка  Crazy

Искам да попитам, ако не обичам да ходя на ресторанти, мога ли по някакъв начин да покажа просперитет?
Имах един клиент, който ми каза, че ако не пиеш кафе "на центъра", да те видят всички, значи нищо не пиеш- в къщи, в офиса или на пейката в парка не се брои за прием на доза кофеин  Peace

# 644
Отговорът на въпроса, дори и чисто хипотетично зададен, ако трябва да избереш между духовната и материалната храна в даден момент, показва по какъв начин ти е устроена ценностната система, на кое отдаваш повече значение.
Някога щях да подскачам, че това е напълно вярно, но вече не смятам, че е. Не бих искала да се налага да проявявам ценностна система, когато въпросът касае инстинкта ми за оцеляване и самосъхранение.

Общи условия

Активация на акаунт