Отговори
# 15
Здравейте!  Hug Hug Hug

Минавам да проверя как е настроението. То е ясно, че започнаха черните дни за ФЕ, ама те няма и да свършат до края на сериала, така че ние не трябва да им се вързваме, а да се учим как не трябва да се прави в любовта и живота.  Mr. Green

Надявам се всички си изкарвате едно прекрасно лято. Целувки от мен.  Heart Eyes Hug

# 16
  • Още у мъглата ...
Да взема да се гмурна и в йени темичката ни  Grinning

Ренка  Hug
Благодаря за темата, направена със среднощен труд  newsm51
Скрит текст:

За художничките  newsm51
Скрит текст:

За мудните преводачки и редачки  Mr. Green  newsm51
Скрит текст:

За всички освидетелствани  newsm51
Скрит текст:

И да не им е уроки на ФЕмир  Heart Eyes

# 17
  • В света на мечтите... ❤
Привет,Мераба,Бонжур,Здравейте,Hello,Guten Tag   wavey  wavey  waveyКрасиви откачалки и не толкова откачалки,защото всеки е с различна степен на вманиаченост  Mr. Green  Hug  Hug  Hug
Рени,благодаря за новата тема,отново е страхотна   bouquet  Hug   bouquet
ФЕмирските влюбени птички вече си готвят обяд,ако искате отскочете да ви нагостят,Фери каза,че има паста за всички   chef

И малко красота и рими  Blush  за загрозяване на новата тема,че ако е много красива може някой да ни завиди и да ни урочаса с лоши очи  #Shocked

Това стихче е много подходящо за пътя на Фери до Емир,пълен с препятствия и накрая,когато преодоляха всичко имаха само миг радост  Cry

# 18
Запис в новата тема.  bouquet Hug прекрасна.
Целувката в 44 епизод е страхотна.

# 19
  • Още у мъглата ...
Привет,Мераба,Бонжур,Здравейте,Hello,Guten Tag   wavey  wavey  waveyКрасиви откачалки и не толкова откачалки,защото всеки е с различна степен на вманиаченост  Mr. Green  Hug  Hug  Hug
ФЕмирските влюбени птички вече си готвят обяд,ако искате отскочете да ви нагостят,Фери каза,че има паста за всички   chef

Скрит текст:

И малко красота и рими  Blush  за загрозяване на новата тема,че ако е много красива може някой да ни завиди и да ни урочаса с лоши очи  #Shocked

Това стихче е много подходящо за пътя на Фери до Емир,пълен с препятствия и накрая,когато преодоляха всичко имаха само миг радост  Cry

Дани  Hug
Страхотни са колажите със стиховете, самите стихове толкова силно описват чувствата и на единия, и другия, съответно  Heart Eyes

Толкова много стихове вече събрахме в колаж с ФЕмир и все са все едно за тях писани  Heart Eyes
Имам чувството, че поне 80% от любовната поезия може да се вгради във ФЕмир, толкова са цветни любовта и чувствата им  Heart Eyes

Последна редакция: нд, 21 юли 2013, 13:46 от petgab

# 20
# 21
привет на всички  Hug  Hug  Hug
добре съм ви заварила  Kissing Heart

благодаря на Рени за поредния уютен дом, който ни осигурява   bouquet Поздравявам те за търпението ти да предоставиш отново на всички преведените серии на първа страница   newsm51 Peace

Ирка, браво за клипчетата, нямаш спирка душичке   newsm10 Да си починеш добре   Nature Sunny

ИКСИ, честит рожден ден на патерици  nbirthday От все сърце ти пожелавам да имаш успех есента с това, което най-много очакваш  Peace Искрено се забавлявам с начина ти на писане, въпреки, че понякога те чета по няколко пъти, за да разбера какво точно си написала.

Аз бях няколко дни в Гърция, в едно курортно селце, Паралия Офринио, ако някой от вас е бил. Та исках само да споделя, че съм горда от себе си, че навсякъде по заведенията разпознавах песните на Мико, аз дето преди не го познавах като певец, а тук от вас го научих. Та така де, наслушах се на Мико и на местна почва. Heart Eyes

Приятна почивка на всички, където и да почивате. Ама стига само на морето, хайде идвайте да катерите и планините - първо Вихрен, после Мусала, после пак Вихрен и така. На морето на лесното всеки може  Laughing

# 22
  • Още у мъглата ...

Релаксче  Hug
Еййй, счупи си устата да говориш, не може да ти я затвори човек  Joy Joy

# 23
  • В света на мечтите... ❤

Скрит текст:

Скрит текст:

Дани  Hug
Страхотни са колажите със стиховете, самите стихове толкова силно описват чувствата и на единия, и другия, съответно  Heart Eyes

Толкова много стихове вече събрахме в колаж с ФЕмир и все са все едно за тях писани  Heart Eyes
Имам чувството, че поне 80% от любовната поезия може да се вгради във ФЕмир, толкова са цветни любовта и чувствата им  Heart Eyes
Вярно е Габи  Hug ,аз и преди много харесвах поезията,но сега като чета любовни стихчета и ако не на всяко то поне в 2 от 3 ми напомнят ФЕмирската любов,няма втора такава,от всичко си имаше,само без щастливия финал  Cry  ooooh!

# 24

Релаксче  Hug
Еййй, счупи си устата да говориш, не може да ти я затвори човек  Joy Joy

Гъбке hahaha ем малко не мога да взема думата от вас  Mr. Green гледам Булката и тя танцувала моя танц на победата

# 25
  • Още у мъглата ...
Скрит текст:
Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Дани  Hug

Вярно е Габи  Hug ,аз и преди много харесвах поезията,но сега като чета любовни стихчета и ако не на всяко то поне в 2 от 3 ми напомнят ФЕмирската любов,няма втора такава,от всичко си имаше,само без щастливия финал  Cry  ooooh!

Не ми напомняй за щастливия финал, че  #2gunfire #2gunfire #2gunfire по Аксой   smile3515
Много от стиховете обаче са точно за нещастливия финал и чувствата след него, пак част от любовта.  Sad
А и този нещастлив финал на сериала, сякаш накара безбройните фенове да търсят щастлива развръзка поне в реала за Хазатай  Heart Eyes
Просто така сме устроени, че искаме любовта да съществува  Heart Eyes

# 26
Добро утро Hug Hug Hug

Благодаря за кафета колажи толти  bouquet  bouquet  bouquet

Киара HugДими Hugрадвам се да ви видя Heart Eyes Heart Eyes

Булка Hugднес с начале почвам с мухите Mr. Greenуж има пирде ooooh!

# 27
# 28
като разбра,че не ми е единствения ашкъм и дигна ръцете  Mr. Green

# 29
като разбра,че не ми е единствения ашкъм и дигна ръцете  Mr. Green
това му е от хубавия период  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт