Намаления 2013 - лято

• 93 212
  • 733
  •   1
Отговори
# 210
А някъде да се намират още детски бански на добри цени?
В ХИТ купих за 0,09 лв!!! /ако не ви се вижда скъпо  Wink/. Имаше и по 0,99 лв. много хубави. Но са все за момичета.

# 211
Аз от тук се награбих - http://efrea.com/promotions/
Имат страхотни намаления в момента, за някои чак ме е яд, че не ги дочаках и ги взех малко по-скъпо.

# 212
  • София, България
една приятелка ми каза, че в Джъмбо били много намалени дрешките, но не съм ходила лично, и не мога да кажа повече

# 213
една приятелка ми каза, че в Джъмбо били много намалени дрешките, но не съм ходила лично, и не мога да кажа повече
Летни сигурно  newsm78

# 214
  • София
От Карфурското намаление предимно купувам слипчета и бекини за децата, дано поне това да има на хубави цени.
Имало е и по-големи намаления... Tired. Сега бикините 7бр. са 20лв., намалени от 26.

В кой Мол има детско на Esprite, преди имаше в Сердика...

# 215
  • София

В България мол.

# 216
  • София

В България мол.
Мерси  Hug

# 217
Хора, защо ми се струва,че тук иде реч само за София?
Греша ли?

В Waikiki в нашия мол има раници на 6 лв., много хубави  Flutter

# 218
Само София естествено. То в другите градове почти няма маркови магазини. Нормално е да се коментира само столицата  Mr. Green

Аз вчера порядъчно напазарих от любимия Уайкики. Тениски по 5,90 и нагоре и една рокличка за подарък. Имат много хубави роклички на доста приемливи цени. Само панталони не успях да намеря за големия звяр. Прекалено широки в кръста ми се сториха, а той не е слабичък (нищо, че почти нищо не яде). За мен не харесах нищо подходящо за сегашното ми положение (разгърдена теника подходяща за екстремно кърмене). Иначе имаше страхотни тениски пак на супер цени.

# 219
През Уайкики и аз минах и напазарувах миналия уикенд. Наистина имат страхотни неща  Grinning Аз купих два летни панталона, тениска, 2 рокли и сукманче за първокласничката Simple Smile За малката харесах едни пантофки, рокля и клинче. Можеше и още да купя, но нямаше да се отрази добре на кредитната ми карта, а това беше едва първия магазин, в който влезнахме  Whistling

# 220
Вярно си е, че почти няма маркови магазини  Confused
Намират се, но намаленията им не са върха на сладоледа.
То и затова се ориентирам преди всичко в онлайн пазарлъка....

# 221
  • София
Търся мъжки панталони. Някой знае ли, дали има намаления в Дебенхамс, HM, Спридер?
Дали ще улуча нещо в събота?

# 222
Търся мъжки панталони. Някой знае ли, дали има намаления в Дебенхамс, HM, Спридер?

HM имаше доста неща до преди 10-ина дни, но направиха огромно намаление и вече няма нищо

препоръчвам ти да провериш за мъжки панталони в Oviesse, в  момента има доста неща на много добри намалени цени 15-35 лв  Peace

# 223
  • София

HM имаше доста неща до преди 10-ина дни, но направиха огромно намаление и вече няма нищо

препоръчвам ти да провериш за мъжки панталони в Oviesse, в  момента има доста неща на много добри намалени цени 15-35 лв  Peace

Много ти благодаря! А това в The Mall или в CCS?

# 224

Много ти благодаря! А това в The Mall или в CCS?

В Serdica и  CCS  бях в събота и още има неща, повечко са в Serdica

в Mall  не съм ходил скоро  Peace

Общи условия

Активация на акаунт