Отговори
# 585
Някой има ли отзиви за топ матрака на Тед, който е с точки от Билла, единичният?

# 586
  • о`майна лунна нощ е
Аз не бих отишла на откриването на Лидл /ПП - всъщност на който и да е магазин/.
Първо - не се знае дали изобщо ще има нещо на промоция извън брошурата, второ - дори да има ще е в ограничени количества, трето - не съм фен на скубането на коси и ръгането с лакти да се добера до желания продукт.
Обикновено първия ден напливът е сериозен, като половината са сеирджии, а другата половина - борци за еФтини стоки.

# 587
  • София
Момичета, в града ни предстои отваряне на Лидл. В първият ден има ли някакви промоции,да знам дали да ходя? Благодаря   bouquet

Когато откриха магазина, който е близко до нас, имаше специална брошура за цялата седмица. Не е нужно да се буташ в първия ден. Намаленията бяха от рода на "20 % намаление на всичко от топлата витрина" или "15% намаление на всички охладени меса".

# 588
  • София
Момичета, в града ни предстои отваряне на Лидл. В първият ден има ли някакви промоции,да знам дали да ходя? Благодаря   bouquet

Темата за Лидл може да ти е от особена полза  Peace

# 589
Благодаря много   bouquet

# 590
Някой знае ли каква е гаранцията на акумулаторите в Карфур?

# 591
  • Варна

Да попитам, някой чувал ли е за добавени подсладители в захарта?
Брат ми редовно си вари ракия, и тази година купил от Кауфланд захар "Захира" и я прибавил към джибрите. Всичко направено като по учебник, но вместо очакваните около петнайсет литра изкарал само пет. Момчето от казана му обяснило, че напоследък често се случва заради добавени подсладители в захарта.
Бясна съм! Не ни стига, че почти всички безалкохолни напитки продавани в България са с аспартам, ами и сега и захарта.
Ще попитам и в темите за храните, но ще съм благодарна, ако някой знае нещо по въпроса и сподели!
МОЛЯ ТЕ, ПИШИ ПОСЛЕ ТУК, СЛЕД КАТО ТИ ОТГОВОРЯТ В ТЕМАТА ЗА ХРАНИТЕ, ЗА ПОДСЛАДИТЕЛИТЕ В ЗАХАРТА.ей, аман- изпотровиха народа #Cussing out
Скрит текст:
То по принцип бялата захар  е вредна, но е по-малкото зло от подсладителите!
Така и не ми остана време да попитам тук във форума, но направих собствено проучване сред "видни ракиджии" и всеобщото мнение беше в никакъв случай да не се копува захар от Кауфланд и големите вериги, защото положението е тука има- тука нема. Всеки е намерил някакви проверени източници- обикновено търговци по борсите, които купуват българска захар само от проверени производители.
Ами, това е положението. И аз не съм предполагала, че и при захарта има ментета, а да не говорим за останалите храни...

# 592
Има,има.........вече нищо не може да ме изненада.....
Аз,да се оплача-купих си в събота от Карфур шоколад-тяхната марка,натурален,selection/уж/ с круши и карамелизирани бадеми.............ей,Богу-подобна гадост не бях предполагала,че има........тричав,ужасен на вкус.....и определено не съхраняван както трябва-беше побелял/то сигурно и затова беше на промоция/...........яд ме е че чак вкъщи го отворих...и че ме домързя да се разкарам да им го върна/не вярвам само моя да  е бил такъв/....

# 593
За захарта 100% има разлика между различните производители, най-вече между тази в малките захарчета по заведенията и тази, която купуваме за домашна употреча - ММ много усеща разлика като му слагам едно и също количество захар от 2 различни вида, същото важи и за кафявата захар ... въобще ужас, даже в магазина до нас веднъж питах каква е разликата между едната и другата захар и отговорът беше "Ами едната сладни повече от другата"  Shocked какво повече да кажа ...

# 594
  • 1st floor
Като сте заговорили за захарта, да питам и за солта. Прави ли ви впечатление, че и при нея има разлика? Thinking Преди купувах една от Т-маркет. Еми, доста трябваше да слагам от нея и докато свикна, манджите все безсолни ми бяха...После я смених и стана обратното - първите пъти пресолявах нещата. Вече избягвам Т-маркетската.  Naughty Вие каква сол купувате?

# 595
Като сте заговорили за захарта, да питам и за солта. Прави ли ви впечатление, че и при нея има разлика? Thinking Преди купувах една от Т-маркет. Еми, доста трябваше да слагам от нея и докато свикна, манджите все безсолни ми бяха...После я смених и стана обратното - първите пъти пресолявах нещата. Вече избягвам Т-маркетската.  Naughty Вие каква сол купувате?

Аз купувам на "Крина", но май съм по-доволна от тази гръцка ли е каква е, която си е в едни пластмасови дозатори/солнички бяло със сини надписи. Случвало ми се е и със солта да е различна, но най-много си изпатих с един черен пипер - бях свикнала да слагам по много и после като го смених с друга фирма и пак слагам ли слагам, обаче този 10 пъти по-лют  #Cussing out  ... въобще с всички подправки и овкусители положението явно е "Мижи да те лъжем"  ooooh!

# 596
  • Русе
  Като стана въпрос за сол. От къде си купувате хималайска сол.

# 597
  • о`майна лунна нощ е
Като сте заговорили за захарта, да питам и за солта. Прави ли ви впечатление, че и при нея има разлика? Thinking Преди купувах една от Т-маркет. Еми, доста трябваше да слагам от нея и докато свикна, манджите все безсолни ми бяха...После я смених и стана обратното - първите пъти пресолявах нещата. Вече избягвам Т-маркетската.  Naughty Вие каква сол купувате?

Направи си експеримент и провери следващия път произхода на пакетите сол, предлагани от различните "производители". Втрещих се, когато установих, че българска сол - няма. Пакистанска, хималайска, египетска, гръцка ....

# 598
  • Пловдив
Да, такава е солта. Аз се чудя дали да не започна да купувам хималайска. Тя как соли - много или малко?

# 599
  • Пловдив
Да, такава е солта. Аз се чудя дали да не започна да купувам хималайска. Тя как соли - много или малко?
Малко...според мъжо.Според мен-нормално.

Общи условия

Активация на акаунт