Целулит - 5 тема

• 64 449
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
Какао,искам и аз такава преса Mr. Green

# 241
  • Sofia
Какао,искам и аз такава преса Mr. Green

Уф, такава преса се постига с адски много труд и лишения. Поне съм облагодетелствана от факта, че хич не харесвам жени с релефни и подчертани мускули...  Whistling  Mr. Green

Kakao, това ти ли си на аватара си?  Rolling Eyes

# 242
Знам,знам,аз затова я искам.Вече нямам целулит по корема след раждането.
Срам не срам да си призная-и преди раждането имах,но поне беше малко.

Труд,постоянство и правилна храна Peace

# 243
Някой може ли даде мнение за този антицелулитен гел
Скрит текст:

# 244
  • Sofia
Труд,постоянство и правилна храна Peace

На английски има една приказка "Еasier said than done.", та и с тези думички, които си изброила, стоят така нещата, за съжаление.  ooooh!  Crazy

# 245
 Laughing Не , не съм аз на снимката  Peace Аз съм по-хубава  Laughing  Mr. Green Mr. Green

# 246
  • Sofia
Laughing Не , не съм аз на снимката  Peace Аз съм по-хубава  Laughing  Mr. Green Mr. Green

Само така!  Peace  Hug

# 247
някой пробвал ли е оризовата диета за премахване на целулит? newsm78

# 248
Фея Кръстница  Tова е истината . Лошото е , че всички я знаем , нали ? Всички знаем как трябва да се храним или по-точно как НЕ трябва да се храним . Знаем и колко е важно да спортуваме , но...... не го правим..... newsm78 Странни същества сме човеците Grinning Grinning
Да ти кажа, аз си спортувам и се храня пълноценно. Резултатът е на лице. Може ли да си промениш мнението за човеците?  Wink

Труд,постоянство и правилна храна

Оридел, не ти е правилна подредбата. Започва се от правилната храна, защото тя е от най-голяма важност. След нея е спорта (=труд), като и за двете е нужно постоянство.

Казвам го от личен опит. Преди да оправя храната тренирах по 2 пъти дневно: кардио и силово. Не мърдах от 56 кг., като стартовите ми (преди първа бременност) бяха 47.

Когато минах на 80% суровоядство и отрязах до минимум бързите захари, нещата започнаха да се променят. Макар да намалих тренировките на 1 на ден и да не се лишавах от храна (нямам и 1 ден на диета), горях толкова мазнини, че свалях по размер дрехи на месец. Структурата на тялото ми се промени заради натрупаната мускулна маса. Добавих сухо четкане и целулитът стана незабележим.

# 249
Браво, Фея. Все повече си мисля и аз да включа сухо четкане ... вече съм на режим - хранителен и тренировки в дом.условия и се надявам да променя положението с целулита

# 250
Фея,моля те дай едно примерно твое меню.Ще ми е любопитно и ще ти бъда благодарна Peace

Махнала съм шоколада-съгрешавам веднъж-дваж в седмицата, тестото е сведено до филийка пълнозърнест хляб на ден.Сладкиш съм забравила какво е.
Миналия ден бях на гости у родителите ми,баща ми казва на майка ми-няма ли да почерпиш детето със сладкиша,дето е в хладилника.Мама отговори-не,тя няма да го пипне Mr. Green

Позволявам си по един плод на ден,понякога го пропускам.Картофи,ориз и бобови храни-никога не комбинирам с месо/протеин.

# 251
Фея Кръстница И аз спортувам , храня се здравословно и резултатът е на лице - но това пак не променя мнението ми за човеците Grinning Grinning  Peace

# 252
  • Sofia
   Момичета, последните ви няколко post-а ме комплексираха...  #Crazy  hahaha

# 253
Фея,моля те дай едно примерно твое меню.Ще ми е любопитно и ще ти бъда благодарна

Ето какво съм си взела за днес за офиса, Оридел:

Закуска - прясно смуди от магданоз, спанак, червено цвекло, моркови, джинджифил и портокал

Обяд - домашни сурови крекери от кейл, бадеми, кокос, хранителна мая, ленено семе и подправки + салата от поници (грах и слънчоглед) с разноцветни чери домати

Снак - круша, сурови браунита и кълнове от леща

Чай - ментов, бял и зелен (изпивам по поне 4 чаши чай на ден)

# 254
Фея,прекрасна си,благодаря!!!
От няколко дни ми се върти в главата да си направя кълнове,имам и уредче,но се отказах само след два несполучливи опита.
Няма как да не успее човек с такава силна храна,радвам се да видя и плод в менюто Peace

Общи условия

Активация на акаунт