Целулит - 5 тема

• 64 450
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
Не се отказвай, Оридел. Забрави машинката и давай по по-простите методи: в буркан или ленена торбичка. Кълновете и пониците са изключителна храна!

# 256
Фея - страхотен режим си си изготвила - радвам се да видя суровояд , който не е само на краставици и домати , а знае как да разнообразява менюто си така , че да няма недостиг на някоя хранителна група  Hug

# 257
Какао, аз съм 80% суровояд, което е видно и в днешното ми меню:

Закуска - смуди от магданоз и моркови

Обяд - бейби салати с прясна, шарена тиквичка, варени яйца и подправки

Снак - ябълка (любимия ми сорт, Honeycrisp), кълнове на боб мунг и сурови бадеми (предварително накиснати и дехидратирани)

# 258
да се чекна, че ми стана интересно Simple Smile

# 259
Фея Кръстница, поздравления от мен за разнообразното меню. От много време се опитвам да мина на твоя начин на хранене, но за доста неща не успявам.

# 260
Веднъж, щом му хванеш цаката, Атланта_85, става много лесно.

# 261
Момичета аз лека го имам против целулит, казва се Зоната Simple Smile Честно да ви кажа след второто раждане бях направо ужас  newsm78, по други причини реших да започна да се храня по този режим, но в последствие с удоволствие забелязах че по чудо и целулита изчезна. Сега съм с кожа, гладка като на 18 годишно момиче Simple Smile

# 262
Poliville, сподели повече информация ако можеш.За колко време видя резултат?Спортуваш ли или само с храненето стана?Simple Smile

# 263
Ами честно казано, аз не го целях като резултат, забелязох го в последствие и бях дори много изненадана, да е било към 6 тия месец след като започнах да се храня по Зоната. Спорт никакъв, с две малки деца съм и бяхме тримата по цял ден вкъщи зимата КАкво да ви кажа момичета пробвайте няма нищо лошо Simple Smile но имайте търпение, всяко нещо става с мноооооооого търпение Simple Smile

# 264
Веднъж, щом му хванеш цаката, Атланта_85, става много лесно.

Да, знам, че си права, но още ми е трудно, както вече признах, но опитите продължават.

# 265
Аз се завръщам отново. Бях спряла с вендузите за малко, след като в продължение на близо два месеца не видях резултат и се обезверих.

Знам си грешката- хапвам сладко, но без него не мога просто  Sad Колко пъти опитвам да го намаля, после да го премахна напълно, но не става.  Tired

Сега пак започвам с вендузения масаж, но мисля да намаля времето за масаж на 15 мин на крак, защото в противен случай ръката ми отмалява много и после ми е като развинтена  Mr. Green

Аз не съм забелязала да има проблем при операция  newsm78

Така и не разбрах как точно може да навредят вендузите, ако има операция( в случая секцио)  Thinking

# 266
Аз от два месеца спрях изобщо сладкото и не ям нищо с каквото и да е брашно и ми се махна целулита,остана ми само на корема един участък,който е като възглавничка.
Не съм предполагала,че по корема това нещо толкова трудно се изчиства.
Откога се каня да си купя четка за четкане,сигурно много ще помогне специално за корема.
Но аз не ходя на фитнес и това ми голям минус, единствения ми спорт в момента е ходене пеша поне 3-4 км всеки ден.

# 267
  • в 1001-та нощ
....

Аз не съм забелязала да има проблем при операция  newsm78

Така и не разбрах как точно може да навредят вендузите, ако има операция( в случая секцио)  Thinking

Предполагам, че ако масажът е болезнен - провокира контракции и ако рязаното не е заздравяло, може да има кървене и т.н.  Peace  ...не, че като кърмиш след секцио - нямаш контракции от окситоцина, но ... предполагам производителите се застраховат - при инцидент - някой да не ги съди  Peace

# 268
Ясно. При мен операцията не е толкова прясна и нямам проблеми с това  Peace

# 269
Никол, не е нужно да ходиш във фитнес зала, за да спортуваш. Има чудесни, кратки, но интензивни тренировъчни комплекси (например във www.fitnessblender.com), които нито изискват обширно място, нито специализирани уреди.

Ако имаш нужда от насоки и подкрепа, заповядай в темата "Тренировки в домашни условия".

Общи условия

Активация на акаунт